Gebelikde bulantı ve kusma

şiiiiiitttt kızlarr, galiba gittii..amaaan sessiz olayım duyupda geri gelmesinn.2 gündür safra bile çıkarmadım hemde hapı teee çarşamba içmiştim.19.haftamdayım merak edenler.
bakalım geri gelecekmii..şiiiiiiiiiiii sessizzz:)

şiiiiiitttt kızlarr, galiba gittii..amaaan sessiz olayım duyupda geri gelmesinn.2 gündür safra bile çıkarmadım hemde hapı teee çarşamba içmiştim.19.haftamdayım merak edenler.
bakalım geri gelecekmii..şiiiiiiiiiiii sessizzz:)

edizzz bende geçsin istiyorummmmmmm...... yoruldum bende çokkk.. ama baksana benim daha geçmesi için çokmu erkennnnnnnnnnn :KK43:

fundacım mesela bugün biraz naneliyim sadece sabah birazcık oldu,ama iyi geçen hergüne şükür diyorum artık.
Senin ki çokmu erken ,aslında normal şartlarda kesilmesi gereken zaman biliyosun,3 ay dolunca bitiyor diyorlar hiçbirşey kalmıyomuş ama işde değişiyo kişiye göre malesef.
Ben 9 ay şiddetli olcağını düşünüyodum şimdi bukadarına (2-3 gün arada sorunsuz olmasına ) şükrediyorum.
Ama bende aşırı kansızlık vardı,kan iğnesi vuruluyorum 4 gündür falan tesadüfmüdür bilmem ama tam da 4 gündür kusmuyorum doğru dürüst.
Sende bi baktır istersen kan değerlerine,idrarına falan.

fundacım mesela bugün biraz naneliyim sadece sabah birazcık oldu,ama iyi geçen hergüne şükür diyorum artık.
Senin ki çokmu erken ,aslında normal şartlarda kesilmesi gereken zaman biliyosun,3 ay dolunca bitiyor diyorlar hiçbirşey kalmıyomuş ama işde değişiyo kişiye göre malesef.
Ben 9 ay şiddetli olcağını düşünüyodum şimdi bukadarına (2-3 gün arada sorunsuz olmasına ) şükrediyorum.
Ama bende aşırı kansızlık vardı,kan iğnesi vuruluyorum 4 gündür falan tesadüfmüdür bilmem ama tam da 4 gündür kusmuyorum doğru dürüst.
Sende bi baktır istersen kan değerlerine,idrarına falan.

edizcim hamilelikte rutin sitenen testlerde sıkıntı çıkmadı sanırım ki, birşey vermedi. (bakılmıştır herhalde) ne testi diye bidaha baktırmalıyım ki... troid ilaçları içiyorum günde üç tanae, acaba odamı yapıyor diyorum.... offffffffffff

yaaa ne zaman gececek bu bulantilar yeter artik ,12. ci haftayida gectik neden gecmedi bi turlu hic bisey yiyemiyorum kemiklerim kirilmis gibi ustune bide bulanti off off :KK14::KK14:

yaaa ne zaman gececek bu bulantilar yeter artik ,12. ci haftayida gectik neden gecmedi bi turlu hic bisey yiyemiyorum kemiklerim kirilmis gibi ustune bide bulanti off off :KK14::KK14:

bazısı birgün kalktım bıçak gibi kesildi diyor ama, bazısında ise haftalarca sürüyor herhalde,birazda anneye çekiliyor herhalde, benim anemde doğuma kadar bulantı ve koku hassasiyeti yaşamış,ama kusma olmamış, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sanki sürekli hasta gibi yorgun bitkin halsiz ve uykusuzum.

bende 28. haftadayım 16.haftaya kadar bulantı ve kusmalarım oldu hemde öyle böyle değildi ama bi anda bitti şimdi nadiren arada bir sabahları bulantım oluyor ama şükür bitti darısı size kızlar.

22. haftamdayım ve hala kusmalarım devam ediyor,günde 3 kere dramamine alıyorum,doktorum ilacı kullanmamda sakınca olmadıgını söylediği halde ilacı aldıgım eczacılar bu ilacın bukadar tüketilmemesi gerektiğini söylüo,bi fikri olan yada bu ilacı kullanan varmı??

22. Haftamdayım ve hala kusmalarım devam ediyor,günde 3 kere dramamine alıyorum,doktorum ilacı kullanmamda sakınca olmadıgını söylediği halde ilacı aldıgım eczacılar bu ilacın bukadar tüketilmemesi gerektiğini söylüo,bi fikri olan yada bu ilacı kullanan varmı??

canım merhaba ,

bende berbat günler geçirdim ama çok şükür daha iyiyim. Sende daha az alsan olmazmı? Günde bir tane filan?

Belki yazınca biraz hafifler de geçer diye yazıyorum,ama formu okudum yalnız değilmişim herkeste aynı oluyo umarım hemen geçer,benimde 6.hafta d başladı,10.haftadayım hala devam ediyo,bulantı artı kusma,felaket bişiy,en baştaki yazıyı okuyunca hıı işte beni anlatıyo dedim,2 hafta sürekli bulantı kusma olunca,bir de üstüne su içemeyince hastanede kaldım 4 gün serum takviyesi,dün çıktım bakalım etkisini bekliyom,az az yemeğe dikkat ediyom işte,birde yemek öncesi ya da sonrası sıvı almıyorum yoksa ne var ne yok çıkıyo,offff geçer umarım herkese de aynısını dilerim

Belki yazınca biraz hafifler de geçer diye yazıyorum,ama formu okudum yalnız değilmişim herkeste aynı oluyo umarım hemen geçer,benimde 6.hafta d başladı,10.haftadayım hala devam ediyo,bulantı artı kusma,felaket bişiy,en baştaki yazıyı okuyunca hıı işte beni anlatıyo dedim,2 hafta sürekli bulantı kusma olunca,bir de üstüne su içemeyince hastanede kaldım 4 gün serum takviyesi,dün çıktım bakalım etkisini bekliyom,az az yemeğe dikkat ediyom işte,birde yemek öncesi ya da sonrası sıvı almıyorum yoksa ne var ne yok çıkıyo,offff geçer umarım herkese de aynısını dilerim

yalnız değil mişim ..ben ağlıyorum artık arkadaşlar 7 hafta 5 günlük hamileyim 4 gün önce ben de 3 serum 1 iğne yedim keton 3 pozitif çıktı benim ... 1 günde taburcu edildim ben ..eve geldim ama değişen hiçbir şey yok..sürekli yatıyorum 4 gündür pencereden kafamı çıkarmadım asosyal bakımsız bir şey olup çıktım..yaaa hiçbir şey istemiyorum su bile iğrenç geliyor ..sadece elma ve soda limon alabliyorum..ne olacak bu halim bilmem? hep böyle devam edemez yaa nasıl dayanırım :KK43:(( annelik çok zormuş kızlar gerçekten ne keyfim var ne tadım tuzum

yalnız değil mişim ..ben ağlıyorum artık arkadaşlar 7 hafta 5 günlük hamileyim 4 gün önce ben de 3 serum 1 iğne yedim keton 3 pozitif çıktı benim ... 1 günde taburcu edildim ben ..eve geldim ama değişen hiçbir şey yok..sürekli yatıyorum 4 gündür pencereden kafamı çıkarmadım asosyal bakımsız bir şey olup çıktım..yaaa hiçbir şey istemiyorum su bile iğrenç geliyor ..sadece elma ve soda limon alabliyorum..ne olacak bu halim bilmem? hep böyle devam edemez yaa nasıl dayanırım :KK43:(( annelik çok zormuş kızlar gerçekten ne keyfim var ne tadım tuzum

Özlem arkadaşım allah yardımcımız olsun,aldığım 16 şişe serum sanki hiç işe yaramadı sadece yüzümün rengi azıcık geldi,halsizim sürekli yiyemediğim için,azcık fazla yesem çıkartıyorum,bir de öğretmenim ben 2 haftadır evdeyim annem bakıyo bana rapor aldım,haftaya işe başlıcam ama hiç halim yok bakalım nasıl olacak,12,14 ya da 16.haftaya kadar sürebilir dedi doktor,ama dayanacak gücüm kalmadı,3 hafta önce 61,5 kg iken bugün tartıldım 57,5 kg düşmüşüm,isteseydim veremezdim bu kadar kiloyu,internet,tv,fazla ışık bile beni rahatsız ediyo,bebeğimiz sağlıklı olsunda allah güç kuvvet versin hepimize

bulantı bende de bir iki haftadır başladı :KK43: ama kusma olmadı henüz çok şükür. inşallah da olmaz. özellikle yemeklerden sonra midem kötü oluyo. doktorum, çok fazla sıvı tüketme, katı şeyler yemeye çalış, mideni çok fazla doldurma demişti. sanırım bulantı ile ilgiliydi bu dedikleri. kontrol için gittiğimde sorucam, ilaç vs var mıdır bunun için diye. bi de iştahsızlık başladı bende :KK43: canım pek birşey istemiyor. :KK43:(

Ben gebeliğin 9.haftasındayım aşırı bulantı ve kusmalarım yüzünden doktorum Zofer isimli hapı yazdı,bu ilacı içince bulantın kalmayacak dedi dün 1 tane içtim gerçekten sonuç süperdi ama ilacın prospektüsünde ilk 3 ay önerilmez yazıyor kafam karıştı şimdi kullanan var mı? eğer zararı varsa doktor niye yazdı?:KK37:

valla kızlar aranızda daha kötü durumda olanlarda varmış
serum falan almadım hastaneyede yatmadım ama ciddne cok zormuş yaa
sürekli cıkarmak insanı mahvediyor
12. haftama geldim hala aynıyım
yarın doktora gidicem sabah nasıl gidicem bu bulantılarla diyorum
geçmicekmi acaba

bende 10. haftaya girmek üzereyim, kusma bir gün oluyor bir gün olmuyor ama o gerginlik yetiyor insana, banyoya gitmeye korkuyorum, klozeti görür görmez kusarım diye, dışarda daha çok midem bulanıyor, dışarı çıkamaz oldum yemek yapamıyorum, ilk bebeğim valla 2-3 tane doğuranlara şaşıyorum, resmen dipteyim

kızlar ben yine hastanedeydim valla 2 serum daha yedim etti 5 serum ama hala aynıyım dün gece yine çıkardım ben de 60 kg idim 5 lere düştüm ...bebekler sağlıklı onlar bizden besleniyor ama olan bize oldu bizi erittiler valla ben şimdiden 2.bebekten vazgectim ne zormuş yaa ne kendime ne evime bakamıyorum saldım resmen mutfağıma giremiyorum koku mahvediyor beni resmen :KK43: nolcak bu halimiz ne zaman geçecek yaa bıktım ağlıyorum valla bazen sürekli hasta sürekli yatmak istiyorum .... 9 ay valla çekilmez geçmez böyle inşallah geçer

Kizlar daha 5 haftalik benimki ama bugun gunum cok berbat gecti butun gun kustum simdi biraz daha iyiim..

erken başlamış canım benimki 6.haftada başlamştı Allah yardımcımız olsun ben de aynıyım hala çıkarıyorum sıvı şeyler dokunuyor kaç haftadır agzıma 1 bardak su koymadım tadını unuttum portakal suyu vişne falan içiyorum napim susuyorum ama o da hemen cıkyor napcaz böyle bilmem su içmeyince de ellerim ayaklarım bile kurudu nemsizlikten cildimiz de mahvoluyor krem kullanmıyorum off offff :KK43:( yaşlandırdılar şimdiden bebişlerimiz bizi :)))

X