Gebelikde bulantı ve kusma

arkadaşlar bende 8haftalık hamileyım ve ınalılmaz derece hbulatı ve kusma var bende yıyemıorum çok köyü bi durum allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar benimde7+6 haftalik yaklasik 1 haftadir felaket bir kusma var hic birsey yiyemez durumdayim artik kan gelmeye basladi 1 haftada 4 kilo verdim yardimci olurssaniz sevinirim nette yazan bir cok seyi denedim olmuytor daha etkili birsey bilen varsa lutfen yardimci olsun hastaneye gidersem yatirirlar korkusu var okula giden cocugum var birakamam simdiden tesekkurler

canım bende senle aynı durumdayım hıç bısey yıyemıyorum 9 haftalık oldum ama her dakıka yataktayım yıyemıorum tek yıyebıldıgım ayvaa mıgdemı çok guzel bastıryoo dene belkı sanada bı faydası olur

selam bayanlar bende 9 haftalığım ve 5*.hafta da başladı bitkisel hayata girişim*.1. çocuğumda da çok kötü geçmişti bu 2*. hamileliğim*.2 yıldır istiyoduk olmuyodu*.artık ümidi kesmiştik yani*.neyse resmen anam ağlıyo*.2 hafta önce hastanede bile yattım 2 gün*. o kadar serum yedim banamısın demedi*.çok aşırı halsizlik var nefes alıp verirken bile zorlanıyorum*.arkadaşın dediği gibi ayva bastırıyo biraz ama ondan da tiksindim*.tatlı şekerli şeyleri kesinlikle yiyemiyorum*.çünkü ağzımı6n içi zehir zıkkım gibi*.tatlı bişeyler yiyince daha beter acı oluyo*.
bayanlar dua etmek ve sabretmekten başka çaremiz yok*.bebişler iyi olsunda :KK52:
bu arada çağla aşeriyorum sabırsızlıkla bekliyorum resmen gün sayıyorum hayaller kuruyorum tuza batırıp batırıp yiyecem*.inşallah
RABBİM HEPİMİZE SABIRLIK VERSİN :KK49:

selam bayanlar bende 9 haftalığım ve 5*.hafta da başladı bitkisel hayata girişim*.1. çocuğumda da çok kötü geçmişti bu 2*. hamileliğim*.2 yıldır istiyoduk olmuyodu*.artık ümidi kesmiştik yani*.neyse resmen anam ağlıyo*.2 hafta önce hastanede bile yattım 2 gün*. o kadar serum yedim banamısın demedi*.çok aşırı halsizlik var nefes alıp verirken bile zorlanıyorum*.arkadaşın dediği gibi ayva bastırıyo biraz ama ondan da tiksindim*.tatlı şekerli şeyleri kesinlikle yiyemiyorum*.çünkü ağzımı6n içi zehir zıkkım gibi*.tatlı bişeyler yiyince daha beter acı oluyo*.
bayanlar dua etmek ve sabretmekten başka çaremiz yok*.bebişler iyi olsunda :KK52:
bu arada çağla aşeriyorum sabırsızlıkla bekliyorum resmen gün sayıyorum hayaller kuruyorum tuza batırıp batırıp yiyecem*.inşallah

ah cok kötü... dayanacaksin ne care... bendende beteri varmis meger.. halime sükredeyim bari :)

iki gün önce kustum, bütün gün asiri mide bulantisi, bel ve bacak agrisi.. dayanilcak gibi degil dedim. 2 gündür sadece halsizlik ve mide bulantisi kaldi hele sükür.. su anda midem cok kötü.. yani bir iki gün sadece midem bulaniyor - hele sükür diyorum - ama 3. gün cook kötü oluyorum.. yarin kötü günüm olacak bu hesaba göre...

benim gibi olan ne çok kişi var....17 haftalık hamileyim 2 defa aşırı su kaybından hastaneye yattım bu zamana kadar 1.5 kilo alabildim artık kusmaktan boğazımda geçmeyen bir gıcık oluştu allah kolaylık versin işimiz çok zor bunu yaşamayan kimse anlamıyor işin kötü yanıda bu ben unisom kullandım zofer 4 mg kullandım kesmedi zofran zydis dilaltı tablete geçtim ama oda fayda etmiyor çok çaresiz hissediyorum ama en azından bu aralar biraz azalıyor gibi .....tavsiyem yağlı ve salçalı yemeyin yemek aralarında su içmeyin yemek yedikten 1 saat sonra su için sık sık az ve katı gıdalarla beslenin gaz yapan gıdalardan fasulye nohut turp gibi kesinlikle uzak durun bunların sonrası kusma kaçınılmaz!yemek yedikten sonra uzanmayın,uyumayın banyo ve tuvalette az vakit geçirin gerçekten kusmayı tetikliyor çubuk kraker,nohut bulantıyı güzel bastırıyor 2.gebeliğim tecrübeyle sabiittir

o bulantılardan ne cektıysem artık ıcıme yer etmıs hala bu baslıga arada gırıp yazıyorum :) arkadaslar gecıcek guclu olun, yasamayan bılmez, cok zordur. bende cok kustum, resmen arkadasın dedıgı gıbı bıtkısel hayattaydım 7 kılo verdım.. 14.15. haftalara dogru azalır.. tek caresı sabır bence.. su an oglum 11 aylık hala aklıma gelıyor bazen, ne kusturdun sen benı ama ya dıyorum, guluyor :) allah hepınıze sabır versın, ınanın tum cektıklerınıze degecek.. bırde sea band bıleklıklerını deneyın, bana ıyı gelmıstı..

ayyy kızlar çokk zor şuan o dönemlerim aklıma geldi miğdem bulandı valla bu tiksintilik kokulara hassaslık bende halen varrr dogum yapalı 4 ay oldu :KK70: ..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HALSİZLİK BULANTI KUSMA ÇOK ZORR BENİM 16 HAFta sürmüştü sonra herşey unutuluyor dogum telaşı derken dogum oluyor 9 ayda yaşanan herşey unutuluyor reset oluyor :KK70:aslında bebekle herşey yeniden başlıyor asıl:KK53:

Ben sakızı keşfetmiştim ..3 ay boyunca sakız çiğnemiştim bulantımı ve kusmamı azaltan ve kesen sakız olmuştu .tatsızz sakız ama .... yemekten sonra cok ıyı oluyor kızlar deneyın denemkte fayda var bazlarında daha arttırıyormuş ama benim kesiyordu aksama kadar sakız çiğnerdim...bulantılar bitince sakızı bıraktım bu sefer sakız falan çiğneyemedim hiç 9 aya kadar o kadr bıkmışım :KK37:

bende şuan 13 haftalık hamileyim.dediğiniz gibi sanki bitkisel hayatta gibiyim.sürekli yatıyorum uyuyorum.maalesef ara ara kanamalarımda oluyor.onun içinde ilaç kullanıyorum.hiçbirşey yiyemiyorum.eskiden sevdiğim yemekleri bile.6 kilo verdim.kaç kez serum yedim.o kadar zorki tabiki sizlerde yaşadığınız için bilirsiniz.kafamı tutamıyorum.tansiyonum düşüyormuş.miğde bulantılarıa geçme bile isteiyorum.kaç haftadır evde bir çeşit yemek yapadım.yaptımıyorum bile.kokudan duramıyorum.küçüük bir koku uyayım hemen çıkartıyorum.ve hep oturup ağlıyorum.şuan anlatırkn bile gözlerim doldu.çççççokkkk zor allahım sen bana ve benim gibi olan tüm bayanlara yardım et yarabbim.hergün böyle dua ediyorum.

tabi birde bu durumu anlamayıp bu ne biçim hamilelik ben 3 tan çocuk doğurdum hiç böyle olmadım.diyerek yaşadığım sıkıtıları küçümseyenlerden de nefret ediyorum.

mrb arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim 4ay çok şiddetli bulantılarım oldu akşama kadar çıkarıyordum 4.aydan itibaren daha azaldı ama tamamen kesilmedi hergün bir yada 2 kez çıkarıyorum :KK43:

tabi birde bu durumu anlamayıp bu ne biçim hamilelik ben 3 tan çocuk doğurdum hiç böyle olmadım.diyerek yaşadığım sıkıtıları küçümseyenlerden de nefret ediyorum.

evet canım arkadasım yaa bilmeden konusuyorlar doğum zamanına kadar neymiş çalışmışlar rahat rahat doğum yapmışlar şimdikiler çok nazlıymış hep öle diyorylar benide çıldırtıyor bu muhabetler ben çokmu memnunum sürekli evde deli gibi dolaşmaktan sürekli klozatle bütünleşmekten insanlar kendileriyle kıslamaktan vazgeçselerde bizde iyi kötü kendi hamileliğimizi yaşasak

evet canım arkadasım yaa bilmeden konusuyorlar doğum zamanına kadar neymiş çalışmışlar rahat rahat doğum yapmışlar şimdikiler çok nazlıymış hep öle diyorylar benide çıldırtıyor bu muhabetler ben çokmu memnunum sürekli evde deli gibi dolaşmaktan sürekli klozatle bütünleşmekten insanlar kendileriyle kıslamaktan vazgeçselerde bizde iyi kötü kendi hamileliğimizi yaşasak

kesinlikle az saygı duysalar bari.cinsiyeti bellimi bebeğinin arkadaşım.nerede oturuyor hangi hastaneye gidiyosun? çok soru sordum galiba :)

kesinlikle az saygı duysalar bari.cinsiyeti bellimi bebeğinin arkadaşım.nerede oturuyor hangi hastaneye gidiyosun? çok soru sordum galiba :)

kızım olucak canım allh nasip ederse:nazar:aydında oturuyorum özel anka hastanesine gidiyorum orda yapıcam doğumumu:emir_bebek: sen nerelisin canım kaç haftalık bebiş

kızım olucak canım allh nasip ederse:nazar:aydında oturuyorum özel anka hastanesine gidiyorum orda yapıcam doğumumu:emir_bebek: sen nerelisin canım kaç haftalık bebiş

13+4 haftalık canım.ben istanbulda yaşıyorum. istanbuldaysan hagi hastaneye doktora gidiyorsun diye merak etmiştim.malum bu ara herkese soruyorum.bende kız istiyorum aslında.içimede kız doğuyor.eşim erkek istiyor.hayırlısı artık.bizim istememmizle olmuyor tabiki.allah kurtarsın arkadaşım.:nazar:

13+4 haftalık canım.ben istanbulda yaşıyorum. istanbuldaysan hagi hastaneye doktora gidiyorsun diye merak etmiştim.malum bu ara herkese soruyorum.bende kız istiyorum aslında.içimede kız doğuyor.eşim erkek istiyor.hayırlısı artık.bizim istememmizle olmuyor tabiki.allah kurtarsın arkadaşım.:nazar:

allh gönlğne göre versin canım bende hamileliğimin en başında erkek hissediyordum ama rüyamdada hep kız bebek görüyordum gelişiminden dolayı önce dr erkek dedi 4.ayda kız dedi sok olmuştum ama şimdi kıpır kıpır onu hissedince erkek yada kız olmuş hiç düşünmüyorum bile inan sürekli elim karnımda elimi hissedince daha bi haaketli oluyor cadı:):nazar:

merhabalar;
bende uzun uğraşlar sonucu kendiliğinden gelen bebişimi bekliyorum.:emir_bebek:
7 haftalık hamileyim:KK49:
ama bende midem bulansın , çıkartayım, evde yemek yapamayım, birşeylere aşereyimm, bebişim varlığını hissettirsin istiyorummmmmmm.
daha erken mi bunlar için
zaten 3 yıldır bekledik ancak şimdi geldi, inanamadım bile
şimdilik herhangi birşey yok azıcık azıcık midem bulanıyor ama kusmuyorum ve hiç bir şikayetim yok
kalp atışlarını bir duyayım haftaya ondan sonra emin olacağım

merhabalar;
bende uzun uğraşlar sonucu kendiliğinden gelen bebişimi bekliyorum.:emir_bebek:
7 haftalık hamileyim:KK49:
ama bende midem bulansın , çıkartayım, evde yemek yapamayım, birşeylere aşereyimm, bebişim varlığını hissettirsin istiyorummmmmmm.
daha erken mi bunlar için
zaten 3 yıldır bekledik ancak şimdi geldi, inanamadım bile
şimdilik herhangi birşey yok azıcık azıcık midem bulanıyor ama kusmuyorum ve hiç bir şikayetim yok
kalp atışlarını bir duyayım haftaya ondan sonra emin olacağım

X