- 13 Mayıs 2010
- 1.381
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
arkadaşlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.ben de bu mide bulantılarından çok dertliyim.kusmam yok ama bütün gün süren mide bulantım var.mutfağa giremiyorum.sürekli kuru şeyler yiyorum dost kraker vs.bebeğim belenemeyecek diye korkuyorum
ben de 7 haftalık hamileyim 1 haftadır gece gündüz yarım saatte bir kusuyorum... gece uykumu alamıyorum bile sürekli öğürerek dolaşıyorum evde... ben de bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim. bugün doktorum zofrane diye bir ilaç verdi...sabah akşam yarım yarım al dedi...önce tereddüt ettim ama su bile içemiyorum,baş ağrısı çekiyorum,boğazım tahriş oldu, yatakla klozet arası bir hayat yaşıyorum bir haftadır. bugün aldım ilacı ve yarım saat sonra mutfağa girip yemek yemeye başladım. mucizevi bir şeymiş...bakalım etkisi ne kadar sürecek... bunu yanında sabaha karşı mandalina yedim çok rahatlattı...ayrıca 3 yudum soğuk kola dediler o da işe yarıyor.ama bunlar geçici tabiii...1 saat sonra tekrar başlıyor kabus. eğer ilaç da işe yaramazsa ve çıkarmaya devam edersem doktor gel yatıralım hastaneye dedi...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar merhaba ben 8.haftanın içindeyim.her an sabah öğle akşam gece hiç geçmezmi bu bulantılar.ben hergün serum alıyorum ama bir yandanda çok korkuyorum benim tahlillerimde keton eritrosit ve lökosit yüksek çıktı keton çıkması besin duvarlarının yıkıldığını gösteriyormuş bu durumun bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum birşey yemek şöyle dursun 1 damla su içemiyorum ama hergün aldığım seum su ihtiyacımızı karşılayabilir mu onu da merak ediyorum.birde beni görenler 9 ay boyunca böyle çektiklerini söylüyorlar bende düşünüyorum tamam sabah bulantılarını falan anlarım da 9 ay hergün serum alıp ağzına bi damla su koyamayıp bi lokma yiyemeyim üstelik sürekli çıkararak bu bebeklerini nasıl beslediler 9 ay çekenler gerçekten bu kadar şiddetli mi geçiriyorlar ben 3 ay dolsun bi rahatlayayım diyorum herkes 9 aydan bahsediyor sonrada diyorum ki 9 ay çeken %1-2 yazıyordu nette bu 4 kişide bana mı denk geldi diye. korkuyorummmmmmmm...