-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Tiroidlerin sana ve bebeğe yetmiyor olabilir, yakın zamanda yaptırmadıysan tiroid tetkikleri yaptırmalısın. Acilen.
seni çok iyi anlıyorum ben de 8.haftamdayım bi şey yiyemediğim halde kilo aldımbende 8.haftamdayım ve bulantılarım iki haftadır var.özellikle bu günlerde değişik şeyler oluyor.çok az yiyorum ve kilo alıyorum.2 ay önce 65 kiloydum şimdi 70.çıldırıcam,hem yiyemiyorum hem kilo alıyorum.düşük tehlikesi olduğu için bir ay sürekli yattım.acaba ondanmı bu kilolar diyorum.
sabah kahvaltılarını zar zor yapıyorum.o da bir kaç lokma ancak yiyebiliyorum.bi daha akşama kadar bişey yiyemiyorum.eşim gelince biraz salata filan yiyebiliyorum sadece.yediklerimde mideme taş olup oturuyor.bulantı çok ama kusmam yok.yemek kokusunu bırakın duymayı aklıma bile getiremiyorum.direk bulantılar artıyor.doktor bulantı ilacı verdi ama pek işe yaramadı gibi.folic asit verdi doktor.ama bulantıdan onu bile yutamıyorum.çok zormuş yaa inşallah daha kötüsü olmaz.
seni çok iyi anlıyorum ben de 8.haftamdayım bi şey yiyemediğim halde kilo aldım
sabah mide bulantısıyla uyanıyorum gece yatarken hala aynı mutfağa giremiyorum.bana da dr bulantı ilacı verdi prospektüsünü okudum fetusa geçebilir yazıyor oyüzden kullanmadım. ama artık dayanamıyorum gece uyuyamıyorum bulantıdan sabah zorla bi şeyler yiyorum sonra bütün gün yatıyorum.lavabonun başında ağlıyorum, kusmaktan midem acıyor.dr bi de tuzlu çubuk kraker ye demişti onu bile görmek istemiyorum.
arkadaşlar bende aynı yollardan geçiyorum.16 aylık hamileyim.5-6 haftalıkken başladı bulantı ve kusmalarım.su bile içemiyordum.ilk zamanlara göre düzeliyorum artık.kusması çok olanların kızları olurmuş.benimde geçen hafta kız dedi de.sizce bu bir tesadüfmü:44:
bende 4 hafta 6 günlük hamıleyım hıç mıdem bulanmıyo bu durum normalmı... yoksa daha zmnı varmı?
6 haftalık hamileyim ve inan şu yazıyı yazarken bile kusmamak için zor oturuyorum Allahım ne zorbirşeymiş tam 1haftadır devam ediyo ve ben kendimi hamile değilde hasta gibi hisseder oldum doktorum hap verdi onu içtiğim halde çıkarıyorum ve bunun 12.haftaya kadar sürmesi hatta daha uzun sürmesi muhtemel deniliyo ben nasıl dayanabilirim 1,5ay bu duruma bilemiyorum sevinemiyorum bile durumuma çubukkrakerden nefret ediyorum görmek bile istemiyorum herşeyden nefret ediyorum Allah hepimize sabır versin beklemekten başka yapılacak birşey yok