Gebelikde bulantı ve kusma

arkadaşlar bende aynı yollardan geçiyorum.16 aylık hamileyim.5-6 haftalıkken başladı bulantı ve kusmalarım.su bile içemiyordum.ilk zamanlara göre düzeliyorum artık.kusması çok olanların kızları olurmuş.benimde geçen hafta kız dedi de.sizce bu bir tesadüfmü:44:

arkadaslar ben hamıle kalmadan once kusmaya yer arayan bırıydım.. arabaya bındıgımde, etlı salcalı ızgaralı yemekelr yedıgımde mıdem bulunurdu.. ben sımdııden boyle ısem hamıle kalınca ne olur ıde cok korkuyordum.8 haftalık hamıleyım cokk sukur bulantım kusmam hıc olmadı ben bıle sasıyorum kendıme.buraya yazılan yourmları okudum halıme binlerce kez şükrediyorum.umarım bulantı ceken arkadaslar en kısa zamanda kurtulursunuz..

seni çok iyi anlıyorum ben de 8.haftamdayım bi şey yiyemediğim halde kilo aldım
sabah mide bulantısıyla uyanıyorum gece yatarken hala aynı mutfağa giremiyorum.bana da dr bulantı ilacı verdi prospektüsünü okudum fetusa geçebilir yazıyor oyüzden kullanmadım. ama artık dayanamıyorum gece uyuyamıyorum bulantıdan sabah zorla bi şeyler yiyorum sonra bütün gün yatıyorum.lavabonun başında ağlıyorum, kusmaktan midem acıyor.dr bi de tuzlu çubuk kraker ye demişti onu bile görmek istemiyorum.

allah yardımcın olsun canım.bende çubuk kraker görmek istemiyorum.bir süredir beyaz leblebi yiyordum artık onu da zorla yemeye başladım.kahvaltılarımı o kadar zor yapıyorum ki.yerken çok yoruluyorum.sonra hemen yatıyorum.sanki çok büyük bi iş yapmışım gibi nefes nefese kalıyorum.

ben malesef ki kusamıyorum rahatlayamıyorum bir türlü.her günüm aynı sürekli kusacakmıs gibi ama bişey yok.9. haftamdayım.3 ay dolunca bitecek diye ümit ederek kendimi teselli ediyorum.

daha erken bulantı olur mu hamilelikte yani adet bitiminden 15 gün sonra gibi.. adetime 4 gün var ama çok bulantım var. acaba psikolojik midir? kasıklarımda da batmalar ağrılar var.. lütfen bi aydınlartın beni hamile arkadaşlar..

yok cnm kişiye gore deişio o hiç bulantısı olmayıp kızı olanlarda war yada tam tersi

ya arkadaşlar 17+2 günlük hamileyim, bulantılarım eskisi kadar yoğun deil ama hala tam olarak geçmedi, evimin kokususndan bile tiksindim başka birinin evinde gayet iyiyim kendi evimin olduğu sokağa girince bile bulantım başlıyo
her sabah kusuyorum artık bıktım yaaaww
bi de calışıyorum sabah 9 aksam 9 pööfffff bunalımlardayım gene

6 haftalık hamileyim ve inan şu yazıyı yazarken bile kusmamak için zor oturuyorum Allahım ne zorbirşeymiş tam 1haftadır devam ediyo ve ben kendimi hamile değilde hasta gibi hisseder oldum doktorum hap verdi onu içtiğim halde çıkarıyorum ve bunun 12.haftaya kadar sürmesi hatta daha uzun sürmesi muhtemel deniliyo ben nasıl dayanabilirim 1,5ay bu duruma bilemiyorum sevinemiyorum bile durumuma çubukkrakerden nefret ediyorum görmek bile istemiyorum herşeyden nefret ediyorum Allah hepimize sabır versin beklemekten başka yapılacak birşey yok

bende 4 hafta 6 günlük hamıleyım hıç mıdem bulanmıyo bu durum normalmı... yoksa daha zmnı varmı?

bende 4 hafta 6 günlük hamıleyım hıç mıdem bulanmıyo bu durum normalmı... yoksa daha zmnı varmı?

bende ilk öğrendiğimde 3-4 gün hiç bişey yoktu, hamile gibi hissetmiyordum. Sonra bi başladı ki sorma. 8 hafta 4 günlük hamileyim miğde bulantısıdan fenalık geçiriyorum, bide çarpıntı başladı akşamları, birtek uyuduğumda miğdem bulanmıyor.
Ne zaman geçecek ümitle bekliyorum..

bende 8+1 günlük ıkızlere hamıleyım..kusma yok henuz ama bulantı mahvedıyor benı..bazen acaba kussam rahatlarmıyım dıe dusunuyorum..doktorum ılac vermıyor bulnatı ıcın..bulandıkca cocukları hatırlıycaksın dıyo sabretceksın...bende 3 ayın dolmasını sabırsızlıkla beklıyorum...ondan sonra hamıle oldugumu anlıyım ıstedıgımı yıyıp ıcerım ınsalahh...

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim benim bünyem zaten çok zayıfdı şimdi bulantılarla iyice düştü sürekli migdem bulanıyoo çok kötüü şekildee inşallah benimde en kısa zaman da gecer

ben 9 hafta 3 gunluk hamileyim.bulanti ve kusmam 8. haftadan itibaren basladi ve disari dahi cikamiyorum.surekli yataktayim.yemek yapamiyorum...ve dun gece once beyaz kopuksonrasinda aci sari su kustum.beni cok korkuttu.herhangi bir bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin.tesekkurler.:18:

3,5 senelik evliyiz ve çok şükür şuan ilk bebeğime hamileyim.8hafta 3 günlük bebeğim.Allah cümlemizinkini hayırlı uğurlu etsin.sağlıkla ve hayırlısının iyisiyle kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim.bu bulantılar kaçınılmaz son gibi hemen hemen hepimizde oluyor.bende de var bukantı ama kusmam yok şükür.hiçbir yiyeceği isteyerek yemiyorum.ama hiç şikayetçi değilim bunlar da güzel şeyler değil mi arkadaşlar.Sabırla geçmesini bekliyorum.az ve sık yemeğe çalışıyorum.suyumu hiç eksik etmemeye çalışıyorum.günde, midemi bulandırsa da 1 ya da 2 tane ceviz yiyorum,derken vakit geçiyor anne adayları.darısı cümle anne olmak isteyen arkadaşlara Allah sağlıklı ve hayırlı bebişler naip etsin inşallah.

arkadaşlar 15 haftalık hamileyim 5. haftada bulantılarım başladı 6. haftadada kusmaya başladım 10 haftalıkken gribe yakalandım ve acillik oldum tabi doktorlar hamile olduğum için ilaç içemiyceğimi ve vücudun hastalığı kendinin yeniceğini söyledi tabi öyle olmadı ilk önce bronşit daha sonra zatüre başlangıcına döndü ben ve hastaneye yatmak zorunda kaldım bu süre içerisinde de sürekli kustum tabiki 2 3 hafta boyunca ağzıma hiç bişey koyamadım sadece serumla ayakta kaldım aradan 2 hafta geçti ve ben tekrardan grip oldum artık doktorum evden çıkmamı ve eve ziyaretçi bile kabul etmemi yasakladı şimdi çok iyiyim çok şükür ama kusmalarım devam sabahları yataktan lavaboya zor yetişiyorum ama inanın bu halime şükreder oldum herkez 3 aylıkken geçer dedi ama benim hala devam ediyo ama çok şükür bu halime yiyememek herşeyden tiksinmek çok zormuş şimdi en azından yemeklerin tadı aynı inşallah herkez rahat bi hamilelik geçirir arkadaşlar ve allah kucağımıza almayı nasip eder

Arkadaşlar çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun.6+1 günlük hamileyim.5+5 günlükken doktora gittim.Vajinal muaynede kese göründü,yolk keseside göründü ancak bebek görünmedi doktor normal dedi.Kesenin alt kısmında kanama alanları varmış ciddi düşük tehlikem var.Hiç kanamam olmadı ama çok korkuyorum.Asıl diyceğimde şu hiç bulantım yok,çok korkuyorum.

bende kendimi hamileden cok hasta hissediyorum... bulantilar gecen hafta yoktu. Simdi 6+1 ve bütün gün bulantim var dünden beri... Bende bulanti olmaz diyordum gecen haftaya bakarak ama birden bire basladi. Ilk günleri günde 2 - 4 saat simdi ise BÜTÜN gün bulanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…