-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktım.doktora gittimde kese göründü ama kalp atışı ve embriyoyu göremedik 8.haftada tekrar çarmıştı ozaman ikisinide gördük.kimisinin midesi 7-8 haftalıktan sonra bulanmaya başlıyor.gerçi benim 5 haftalıkken başlamıştı.ama bulanmıyorsa bence şükret haline biz neler çektik anlatmakla olmaz yaşamak gerek
kızlar bana kızmayın ama ben de midemin bulanmamasından şikayetçiyim. şuan 6 haftam bitti hiç midem bulanmıyor. tabii bu kötü birşey değildir ama belirti yaşayamayınca insan korkuyor. sadece göğüslerim sızlıyor bir de gazım var başka hiç birşeyim yok. geçen doktora gittim tam 6+0 dı kese göründü ama içini göremedik. biraz da bu korkuttu beni. gerçi doktor kesenin gelişimi şuan normal görünüyor bebeği göremememizde şuan normal dedi ama formlardan bakıyorum 5 haftalıkken bile embriyoyu gören var 6haftalıkkken kalp sesini bile duyan var. ben bukadar takmazdım herşeyi kafama test sonucu pozitif çıktığından beri sürekli endişe halindeyim şaşırdım kaldım... sizin nezaman göründü kese içinde bebeğiniz
mrb kızlar
ya benim mide bulantım tamamen geçti bu haftada (11.hafta)bu normal mi insan tedirgin oluyor.böyle bir durum yaşayan var mı.
ah ne kadar güzel!! nazar değdirmeyelim, maşallah. ben yaşamadım ama duydum, 10. haftadan itibaren geçenleri de duydum. için rahat olsun. bizlere de dua et de biz de kurtulalım(