- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Slm.bende 10.haftamdayım ama,inanın bulantılarım psikolojimi okadar etkiliyoki,bebeğime sevinemez oldum.çok üzülüyorum.böle düşündüğümü onun hissetmesinden korkuyorum.offf!nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantılarım o kadar fazla ki kendimi çok kötü hissediyorum.
Ben ev işi bile yapamıyorum.
Sanki bütün ev kokuyormuş gibi geliyor. Odadan dışarı çıkarken ağzıma burnuma bir tülbent sarıyorum.
Çok susuyorum ama su bile içince çıkarıyorum.
İnşaallah geçer en yakın zamanda.
kızlarr bende 13ncu haftama gırdım bendede var özellıkle sabah ve aksam daha dogrusu butun gun oluo ya ogurmek kusmak cok kotu bişi ya bıde bend egenız akıntısı var sızdede oldumu bu bu bnm dahada mıdemı bulandırıooo genız akıntım olmasa belkı mıdemde bulanmıck of of
arkadaslar sea band bıleklerını deneyın, bende bıraz olsun ıse yaramıstı.eczanelerde var arastırın, bulantı onleyıcı bıleklık dıye gecıyor... ılac ıcmekten ıyıdır..
:umursamaz:İlk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum.Sabah kustum öğlen doğuma gittim.Anlatılacak gibi değil.Hiç bulantım yok diyenlerede inanamıyordum.Şimdi 2. hamileliğim ve 1 kere bile kusmadım.Midem bile bulanmadı,yanmadı.Şuan 28 haftalığım gayet rahatım bu konuda.cokacimcoook
slm kızlar.7 haftamdayım ve kusarken sanki bebeğe zarar verdiğimi düşünüyorum.belkide bu yanlış bişey ama bana öyle geliyo.bunu araştıran yada biryerde okuyan varmı acaba.teşekkürlr