Gebelikde bulantı ve kusma

Slm.bende 10.haftamdayım ama,inanın bulantılarım psikolojimi okadar etkiliyoki,bebeğime sevinemez oldum.çok üzülüyorum.böle düşündüğümü onun hissetmesinden korkuyorum.offf!nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin:KK43:((

çok isteyerek hamile kalmama rağmen bu bulantılardan bebeğime sevinemiyorum
6 haftada başlayan bulantılarım gün boyu devam ediyor veher sabah ve akşam kusuyordum.
kusma hala var yalnız iki gündür sabah bulantım yok gerçi dün de öğleden sonra vurdu bulantı
dramamine kullandım o da çok uyku yapıyor kafam kalkmıyor

bir de mide yanması , hazımsızlık vardı onun için de gaviscon kullandım
şimdi gavisconu bıraktım, dramamini de bulantı başlamadan almak istemiyorum

11 +1 günlük hamileyim inşallah geçiyordur artık
çünkü kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum

arkadaşlar benim midemde reflü gastrit ülser var hamilelik düşündüğümde mide bulantıları dahamı kötü olur acaba ? normalde hamile değilken bile gün içinde sabahları çok miğdem bulanıyor... :KK43:

bende 13 haftalık hamileyim bende çok zor günler geçirdim hiç birşey yiyemiyordum su bile içemez hale geldim kim ne derse yaptım ilaç kullandım hiçbir faydası olmadı 11 haftalıkken vücudum sıvısız kalmış hastanede tedavi görmak zorunda kaldım şuanda biraz daha iyiyim fakat baş dönmem baş ağrılarım geçmedi dışarı bile çıkamıyorum buyüzden inşşallah buda geçecek diye umuyorum mafoldumben

Mide bulantılarım o kadar fazla ki kendimi çok kötü hissediyorum.
Ben ev işi bile yapamıyorum.
Sanki bütün ev kokuyormuş gibi geliyor. Odadan dışarı çıkarken ağzıma burnuma bir tülbent sarıyorum.
Çok susuyorum ama su bile içince çıkarıyorum.
ınşaallah geçer en yakın zamanda.

Mide bulantılarım o kadar fazla ki kendimi çok kötü hissediyorum.
Ben ev işi bile yapamıyorum.
Sanki bütün ev kokuyormuş gibi geliyor. Odadan dışarı çıkarken ağzıma burnuma bir tülbent sarıyorum.
Çok susuyorum ama su bile içince çıkarıyorum.
İnşaallah geçer en yakın zamanda.

canım fazla kusuyosan serum takviyesi al. benimkide 7 hafta gibi başaldı 9 hafta boyunca serum aldım birraz kendime geldim bide eşimin kardeşleri geldi tam o sıra 9 kişi bi odanın için baygınlık geçirdim. allah yardım etsin. 12 hafta gibi yemeğe başladım ben kusmam da biteli 1 hafta oluyor ama hala herşey kokuyor oda benim hassasiyetimden biraz. allahım yardım etsin canım:teselli::teselli:

mide bulantısı 9 ay bile süren varmış birinden duydum bende öyle olurum diye çok korkuyorum ilk hamileliğimde 3ay sürmüştü ve bukadar kötüde değildi şimdi geçmesini bekliyorum 14 hafta oldu ama hala geçmedi :1no2:

arkadaslar 15. haftalara dogru azalır merak etmeyın ve ne olursa olsun ılac ıcmemeye calısın. sonucta dusunun bebegın hayati organları kalbi beyni bobreklerı gelısıyor ılk uc ay.. bende cok zor atlattım ılk ayları ama demekkı boyle oluyormus demekten baska carede yok.. ben neredeyse 4 ay kesıntısız kustum ama esımın kuzenı ılk aylardan basladı kılo almaya, hıc kusmadı.. herkeste farklı demekkı..ama dayanın unutmayın bızler anne olucaz. anneler gucludur..

ayyy sertem bende ayni durumdayim. benimde 10. haftaya girdimm ... 1 aydir felaket mide bulnatisi koku istahsizlik cekiyorum.. su bile icemiyorum.. aynen bende bebegime sevinemez durumdayim.. dayanacak gucum kalmadii gibi geliyor. b8ide ben gurbetteyimm.. yapayalnizim.. cok kotuyum.. tek umidim 10. haftadan sonra hormonlarin dusmesi ve bulantilarin gecmesiii...
allah yardimcimiz olsun canimmmm

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bende 6.haftamdayım kusmaktan gözüme başıma ağrılar giriyor.1 hafta işe gidemedim .bugün artık mecburen geldim .doktar ilaç verdi. ama anlamadım bi kusuyorum ,bi kusmuyorum. ama artık dün boğazlarım şişti,gözüme kan oturdu zorlanmaktan heralde. ınşallah çok sürmeden atlatırız şu zor günlerimizide ,hamileliğimizin tadını çıkartırız.

kızlarr bende 13ncu haftama gırdım bendede var özellıkle sabah ve aksam daha dogrusu butun gun oluo ya ogurmek kusmak cok kotu bişi ya bıde bend egenız akıntısı var sızdede oldumu bu bu bnm dahada mıdemı bulandırıooo genız akıntım olmasa belkı mıdemde bulanmıck of of :KK43:

:umursamaz:İlk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum.Sabah kustum öğlen doğuma gittim.Anlatılacak gibi değil.Hiç bulantım yok diyenlerede inanamıyordum.Şimdi 2. hamileliğim ve 1 kere bile kusmadım.Midem bile bulanmadı,yanmadı.Şuan 28 haftalığım gayet rahatım bu konuda.cokacimcoook

benim de 5.haftaya girmemle başladı bulantılarım ama öyle böyle değil kızlar. gün boyu ve aralıksızz :bbo: sabahları gidip dramamine diye bir igne oluyorum az da olsa geçiriyor, akşam da hapını içiyorum. inşallah bir an önce geçer de rahatlarız hepimiz..

kızlarr bende 13ncu haftama gırdım bendede var özellıkle sabah ve aksam daha dogrusu butun gun oluo ya ogurmek kusmak cok kotu bişi ya bıde bend egenız akıntısı var sızdede oldumu bu bu bnm dahada mıdemı bulandırıooo genız akıntım olmasa belkı mıdemde bulanmıck of of :KK43:

Bendede var canım yaa geniz akıntısı.16. haftadayım son 2 haftaya kadar kusmadan ziyade öğürme oluyordu çok fazla.Son günler tam geçti bitti derken bu hafta 2 kere daha çıkardım ama dediğin gibi geniz akıntısından oluyo sanırım

arkadaslar sea band bıleklerını deneyın, bende bıraz olsun ıse yaramıstı.eczanelerde var arastırın, bulantı onleyıcı bıleklık dıye gecıyor... ılac ıcmekten ıyıdır..

arkadaslar sea band bıleklerını deneyın, bende bıraz olsun ıse yaramıstı.eczanelerde var arastırın, bulantı onleyıcı bıleklık dıye gecıyor... ılac ıcmekten ıyıdır..

BEN aldım HİÇ BİR İŞE YARAMDIII BEN KACINCI HAFTAMDAYIM AMA MALESF HALA BULAntılr devam sadece kusmalarım aza ındı okadr:KK43:

:umursamaz:İlk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum.Sabah kustum öğlen doğuma gittim.Anlatılacak gibi değil.Hiç bulantım yok diyenlerede inanamıyordum.Şimdi 2. hamileliğim ve 1 kere bile kusmadım.Midem bile bulanmadı,yanmadı.Şuan 28 haftalığım gayet rahatım bu konuda.cokacimcoook

maşallh cnmbende sanırım 9 ay kusanlardan olcam:KK43: malsf

slm kızlar.7 haftamdayım ve kusarken sanki bebeğe zarar verdiğimi düşünüyorum.belkide bu yanlış bişey ama bana öyle geliyo.bunu araştıran yada biryerde okuyan varmı acaba.teşekkürlr

slm kızlar.7 haftamdayım ve kusarken sanki bebeğe zarar verdiğimi düşünüyorum.belkide bu yanlış bişey ama bana öyle geliyo.bunu araştıran yada biryerde okuyan varmı acaba.teşekkürlr

CNM BEBEGE ZARAR VERMIYORMUSSUN BENDE ÖLE SNAIYORDUM AMA DOKTOR KORKMA DEDI BİŞEY OLMAZ SEN YEMEYE BAK YIYEMESENDE ILK 3 AY BEBEK KENDINI KORUR DEDI
BEN ILK 4 AY HEP KUSTUM BİŞEY YIYEMEDM HALA KUSYRM AMA ISTAHIM ACILDIIII MAŞALLH:KK43: DOGURCAM HALA BULANTI KUSMA DEVAM:d

merhaba meryemcece benim şuan ikinci hamileliğim. Oğluma hamile iken kustuğumda ben de rahmimde kasılmalar hisseder korkardım. Ama şimdi alıştım yine kusuyorum sürekli ama bu sefer biliyorum bebeğe bir şey olmuyor çok şükür. olabildiğince sade şeyler yemeye çalış. mesela ben bir öğünde üçüncü bir yiyecek türünü karıştırmadan iki çeşitle beslenmeye çalışıyorum.

X