- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızlar armut bana ıyı geldı bulantıları kesıyormus gercekten rahatlıyorum
cubuk kraker armut yıyorum bende
cubuk kraker armut yıyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim yemek yedikten sonra ağzıma sürekli su geliyo öyle öğürme yada kusmam yok ama çok rahatsız ediyo sadece ağzıma su geliyo sizce hamileliklemi alakalıdır yada aranızda sadece böyle olan varmıydı ?????
Hepinizi anlıyorum arkadaşlar ..eltime Almanya da doktoru sabah yataktan kafanı kkaldırmadan 1 tane muz ye demiş bi de gün içinde tuzsuz kuru badem işe yaramaış ben de denemeyi düşünüyorum..
benimde 14. haftam bitiyo..bulantılarım 100 de 80 azaldı..ama arada istifra ediyorum sabahları..3 gün iyiysem 4 gün gene bulantılarım başlıyo ben anlamadım yaaa..herkezin ki bıçak gibi kesiliyo benimki neden bir iyi bir kötü..yoksa artık biticekmi benimkiler..o yüzden mi böyle bir iyiyim bir kötüyüm...ya geçmezse doguma kadar ya hep böyle bir iyi bir kötü olursam...cok moralim bozuk yaaaa..inşallah tez gunde gecer bgulantılarda aslaa ugramaz birdahaaaa..umudum 4. ay a kaldı inşallah o zaman bıçak gibi kjesilir aminnn
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) şu an 21 haftalık hamileyim. Benim 6. haftayken mide bulantılarım ve kusmalarım başladı. Iyhhh iğrençti. hiç geçmiycek gibi sanıyordum heralde 9 ay boyunca sürcek bu diyordum. o kadar söyleyenler olduki 3, 5 ay olsun geçer 3 aylık yavaşlar 4 aya kesin biter sadece Komşumuz Emine teyze ne zaman bebeğin içinde oynadığını hissedersen ozaman geçer demişti kii emine teyzenin dediği çıktı 19 haftalıkken yavaş yavaş hissetmeye başladım ve geçti :) Allahım sana şükürler olsun mide bulantısı çeken arkadaşların bir an öce geçmesi dileğiyle :))
benim de tek umudum 4 aylık olunca geçeceği idi hatta ilk zamanlar rahatlamıştım burda bile paylaşmıştım ama nazar değdi eskisi kadar olmasa bile hala bulantılarım var doya doya yiyemiyroum hiç. inş dediğin gibi olur da bnde bebişimi hissedince bulantılarım geçer cnm.