Gebelikde bulantı ve kusma

bende 5 haftalık hamileyim aşırı midem bulanıyor faydalı olan hiçbirşey yiyemiyorum.işin kötüsü öğretmenim ve çocuklara faydalı olamamaya başladım en çok üzüldüğüm şey bu onlar için iyi olmaya çalışıyorum fakat yapamıyorum.:çok üzgünüm:

walla herkezde değişiyo sanırım . 3 aylık hamileyim hiç böle rahatsız edici bulantım olmamıştı. 12 ci haftada başladı paket paket çubuk kraker yiyorum. şuan masamda var hala yiyiorum :KK43: bulantı çok kötüymüş yada istifra etmek :KK43:

7+0 günlük hamıleyim.1 haftadır yogun bulantım var.artık hıcbısey yıyemez oldum.kola takılan ıkı tane lastık bıleklık verdı doktor.manyetık bırsey.dun taktım henuz faydasını goremedım.delircem.ilacı zor kalmadıkca ıcme dedı.ayrıca dün ultorsonda gebeliğin saglıklı oldugunu soyledı ancak tam olarak kalbını felan goremedık.ultroson kagıdında ıkı tane vırgul seklınde beyazlık var.ıkızde olabılır dedı.ne yesemde bulantım kesılır dıye bakıyorum ama nafile.

anne adayları öncelikle herkeze Allah hayırlı evlat nasip etsin.bende 12+4 günlük hamileyim 5 haftalıkken başladı hala bulantım,koku hassasiyeti,düşük tansiyon kusma,halsizlik devam ediyor.unutmayın ki hamileyiz size önerim kesinlikle sabah kalkar kalkmaz zorda olsa mutlaka kahvaltı yapın kussanız bile,ara öğünleriniz olsun meyva yiyin mutlaka mideniiz de bulansa sofraya oturun,çok zor günler geçirdim bebeğimi içimden çekip almak gibi kötü düşüncelere bile kapıldım ama onun hareketlerini ellerini görünce onsuz olamayacağını anlıyorsunuz.sabırlı olun sakın aç bırakmayın midenizi.gece uyanıyorsanız başucunuzda yiyecek bişeyler olsun yada su için,kuruyemiş yiyinmide boş kalmayacak

ben 4 haftalık hamileyim..hiç bulantım yok diye hava atıyodum ama artık yoklamaya başlakdı..inşallah çok ilerlemez..

ben 4 haftalık hamileyim..hiç bulantım yok diye hava atıyodum ama artık yoklamaya başlakdı..inşallah çok ilerlemez..

zaten cnm 6 sınddan sonra balıyor bulantı ben ım 6.hafta basladııı 6 ayım bitti hala kusuyorum allah yardımcınz olsun zor

benimde 6 haftada başladı işllah artık biter bitmezse kocacım bakımsızlıktan telef olcakkafamçokkarıştı

valla benmıkı saolsun herısını kendı yapıyor yetmezmıs gıbı evın ısı ve benm işlermede yardımcı oluyor cunku ben bide calısyrm cok zorlanyrm aksam gelnce bi iş yapamıyorum dedımyaa 6 ayım bitti 7 ye gırdım hala kusuyorum az once yıne cıkardım en son bulantı bıleklıgı aldım 3-4 gun dr kullanıyrm ıyı geldı dıye sevınyrdum ama bugun yedıgım yemekde kotuydu anlamadm gıttı:KK43:

benim ev işi sorunum yok onu çok rahat yapıyorum hatta normal zamanlardan daha iyiyim. ama evde hiç yemek pişittirmiyorum. kokuya dayanabilsem eşime yaptırcam ama hiçbir kokuyagelemiyorum buz dolabı kabus gibi geliyo bana

benim ev işi sorunum yok onu çok rahat yapıyorum hatta normal zamanlardan daha iyiyim. Ama evde hiç yemek pişittirmiyorum. Kokuya dayanabilsem eşime yaptırcam ama hiçbir kokuyagelemiyorum buz dolabı kabus gibi geliyo bana

efet ben ılk 3 ay hıc mutfaga gırmedım zaten sonra baktım oalck gıbı deıl esım nekdr temız tutabılck zorladm gırdım o buzdolbı leş gıbı gelyrdu onları astm ama ogurtulerım ve kusmalarım devam edıyor ehrgun cıkarıyorum yanı sanırım benımkı 9 ay surecek kusmalarımumarım sizlerin bukadr uzun surmezz

arkadaşlar doktorum bana zofram zydis diye bir ilaç verdi onla kusmalarım kesildi...aranızda kulllanan varmı ayrı bir doktora gittiğimde de bu ilacı çok kötü olmadıkca atmamam gerektiğini söyledi kafam çok karıştı:KK43:(( yardımcı olursanız sevinirim

geçen haftaya kadar bende çok kötüydüm birkaç gün önce bulantılarım çok çok azaldı fakat kanamam oldu ve doktor düşük tehikesi var diyip progestan verdi.daha önce bi yerde okumuştum bulantının olması düşük riskinin az olması anlamınada geliyormuş.herşeye şükretmek gerekiyor.bulantının bile güzel tarafı varmış:sinifsinif:

arkadaşlar doktorum bana zofram zydis diye bir ilaç verdi onla kusmalarım kesildi...aranızda kulllanan varmı ayrı bir doktora gittiğimde de bu ilacı çok kötü olmadıkca atmamam gerektiğini söyledi kafam çok karıştı:KK43:(( yardımcı olursanız sevinirim

bütün doktorların söylediği şey bu tür ilaçları çok gerekli olmadan kullanılmaması gerektiği bana kalırsada azda olsa birşeyler yiyebiliyorsan kullanma derim

canim ben hollanda da yasiyorum ve 9 hftalik hamileyim. 2 kere mide bulantisi kusma sikayetiyle doktora gittim . bana ilkinde bi jel gibi bisey vermisti bende burdan o zofrani okudum ve bunu doktoruma sordum kadin ilk olarak bu ilaci nerden duydugumu sordu. bende internetten dedm. doktorumda o ilac sadece operasyon geciren yada kemoterapi tedavisi olan hastalara verilen bir ilacmis.. doktorun dedigi gibi cokk gerekmedikce bencede kullanma.. allah hepimize kolaylik sabir ve guc versin....

Arkadaşlar bende 11 haftalık anne adayıyım :ecrin_bebek:
bazı arkadaşların ki kadar kötü olmasada benımde bulantılar var tabii.. metpamit kullanıyorum doktorum verdi.ama artık her zaman kullanmıyorum çunku bazı gunler almasamda mıdem kusucak kadar çok bulanmıyo aç kalmamaya çalışıyorum.geçicek herhalde 2 haftaya kadar! boyu 6 cm olmuş bile miniğiminopuyorumnanaktan

mamoste;
özellıkle sabah bulantıların tek teselli edici sebebi düşük riskinin çok az oranda olmasıymış! dediğin doğru kesınlıkle,bana da doktorum söyledi...

Benim yontemim ne kadar dogru bilemem. Bulantim olunca once kusup sonra yemegimi yiyorum. Yoksa yemeklerimi yiyemiyorum. Yemketen sonrada kusmuyorum.

CANLARIM BENıMDE BULANTIM ÇOK FAZLAYDI..YEMEK YERKEN BıLE MıDEM BULANIYORDU..ÇUBUK KRAKER VE MENTOLLÜ ŞEKER YıYORUM aLLAH A ŞÜKÜR BıRAZ ıŞE YARADILAR..

kokulara duyarlı olmak ta etkiliyor.normalde her kokuyu hemen alırım,otobüs te tutardı beni eskiden.gebeliğimde de çok fazla bulantım,kusmam oldu.ilk 4 ay bişi yiyemedim,serumla beslendim.

X