Gebelikde bulantı ve kusma

ben aranıza yeni katıldım 19+4 haftalık hamileyim hala mida bulantım oluyor arada çıkarıyorum son iki seferde az miktarda kan geldi.bu boğaz tahrişinden mi tecbüle arkadaşlar.tşkkür.:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun.bende 11.haftaya girdim.6. haftada başladı mide bulantılarım giderek şiddetlenerek arttı.ne serum ne ilaçlar hiçbir fayda vermedi,fakat 3 gündür garip bir şekilde mide bulantılarım bitti.3 gündür hiç çıkartmıyorum.psikolojim düzeldi,ara sıra midemde kazıntılar oluyor ama birşeyler atıştırınca geçiyor.sanki hamile değilimde normale dönmüş gibiyim.bu defada tedirgin olmaya başladım doktoruma gitmeyi düşünüyorum.aranızda 11. haftada mide bulantıları bıçak gibi kesilen hamişler varsa içimi rhatlatırlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

selam, benimde 11.yada12. haftada bir anda bıcak gibi kesimisti,hatta korkmustum bende, bebege bir sey mı oldu diye ama o haftalardan sonra zaten giderek azalıyor 16-17 lerde artık iyice rahatlıyorsun ama bu 11. haftadan sonra haberin olsun bir anda fena olmustum ben, tekrar o ılk haftalardakı gıbı kusmustum bir kac gun, o yuzden dıkkatlı ol, ac kalma, az ye sık ye.. gecmıs olsun.

öneerin için çok teşekkür ederim.zaten açlığa hç tahammülüm yok.bu yüzden aç kalmamaya dikkat ediyorum.ne olur o günler tekrar gelmesin çok zor çokkkkkkkkkkkkk

kızlar bende 8 haftalık hamileyim yaklaşık 4 haftadır bulantı ve kusmalarım üstüne birde aşırı iştahsızlığım var hiç bişey istemiyo canım sabahtan beri bir ayva yedim düşünün doktor serum verdi 3 gün takındım biraz rahatladım ama ertesi günü yine aynı nasıl geçcek bu ya benim ciddi anlamda psikolojim bozuldu çünkü hayatımdan bezdim

slm haftaları sayarken adet gecıkmesınden sonramı baslıyosunuz benım 5ınde ade olmam gerıkıyodu olmadım 17 catlama gunumdu yanı ben tam 4 haftalık hamılemıyım

Haftaları sayarken adetin ilk gününden itibaren sayıyosun bebk'cim. Son adetin ilk günü 5 ekimse, 5 haftanı doldurmuş oluyosun bugün itibariyle.

Ya kızlar benimde sabahları bulantım çok oluyo. ılk hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım. Çok korkunç bir şey ya. Öğlen 2ye kadar yiyecekle ilgili ne bir şey duymak nede görmek istiyorum. Ancak saat 2-3 den sonra rahatlıyorum biraz sonra akşam 7-8 gibi gene başlıyor mafoldumben 5+4 iken başladı. ınşallah en kısa zamanda biter .

herkese selam,
bende bugün 8+2 oldum,
7.haftada başladı bulantılarım,dr zencefil hapı verdi
bana çok iyi geldi arkadaşlar,önceleri ilacı içerkende tiksiniyordum ama
şimdi çok şükür çok faydasını gördüm.
günde 2 defa içiyorum çok iyi geldi.:sm_cool:
ilaç tüm eczanelerde yok ama ismini yazayım
arkopharma gınger(zencefil)
doğal bir ilaçmış

mrb arkadaslr bende 11.haftamdayım 6 haftadn berı bır bulantım basladı gecmek bılmıyor . sureklı cıkarıyorum zaten bişeyde yıyemıyorm doktor ilaç falan verdi ama hıcbır etkısını goremedım üstelik cokta kilo kaybettım umarım gecer bu durum bıran once cok zorlanıyorum cunku

efet bendede kan gelıyor tahrış olmadan dolayıymş bunun ıcınde rennıe surup verdı doktor ama içemiyorm

gercekten faydası oluyormu acaba bende denemek ıstıyorum bunu cok umutlandım:'lepi::lepi::gitme:

ben 5 aylık yani 20 haftalık hamileyim ve bulantılarm hala devam ediyor mahvoluyorum boğazım hep tahriş oldu oğlumda da öleydi 9 ay hep istifra ettim doğuma gitmeden çıkardm öle doğuma girdim bunda da öyle olcak galiba neyse herşeyin hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil

ben de 7 hafta 5 günlük hamileyim..mide bulantılarım var.hiç bir şey canım istemiyor ama bulantımı bastırabilmek için sürekli bi şeyler atıştırıyorum...ve sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum..acaba ilk trimesterde bebeğe zarar veriyor olabilir miyim?

bende aynı tereddurler ıcersındeydım doktoruma danıstım kendını zorlma dedı sanrm ılk 3 ay bebek kendını koruyabılıyormus ama tabıkı elımzden gelenı yapmamızda lazım . Umarım saglıklı bebeklerımz olur.

ilk 3 ay kendinizi bişey yemeye zorlamayın bebek zaten sizden alacağını alıyo.ondan sonrası önemli.ben de ilk gebeliğimde çekmiştim gerçekten çokkk zor yaşamayan anlamaz.bulantı hapları da geçici bi çözüm.allah kurtarsın en kısa zamanda.

Kızlar bende 8. haftadayım ve 2 haftadır midem bulanıyor.üç gün önce hastaneye yattım 2 tane serum yedim.İki gün düzeltti beni ama sonrası yine aynı.İlaç ve vitamin verdi doktorum.Benim ki geceleri başlıyor.Tüm gece saatte bir uyanıp öğürüyorum:bbo: kusamıyorum.Bazen kendimi zorluyorum kusmak için çünkü azıcık bir kusma bile midemi rahatlatıyor.Bu yüzden çok istediğim bebeğime yeteri kadar sevinemiyormuşum gibi geliyor..Çok suçlu hissediyorum.Doktorum normal dedi.İnşallah bir an önce geçer de bende bebeğime konsantre olabilirim

6. haftadan beri bitmek bilmedi bulantılarım,16.haftaya giriyorum hala devam ediyor,12 kilo verdim,dr da ilaç vermiyelim 1,2 hafta daha sabredin dedi,lütfen bitsin artık ,doguma kadar böyle giderse ben mahvolurum

6. haftadan beri bitmek bilmedi bulantılarım,16.haftaya giriyorum hala devam ediyor,12 kilo verdim,dr da ilaç vermiyelim 1,2 hafta daha sabredin dedi,lütfen bitsin artık ,doguma kadar böyle giderse ben mahvolurum

12 kılo mu verdın canım nasıl yanı o kadar kılo nasıl kaybedılır çok mu kıloluydun pekı
bu bulantı kusma sürecini her hamile yaşıyormu bende su an dusunuyorum belkı de hamıleyımdır ideal kılomdayım 1 kılo daha versem ıyı olacak eğer dedığınız gıbı çok kılo kaybı olursa o zaman ben ayakta duramam zaten boy 150 cm kılo 42,5 41 e ıneyım dıyorum bıde bulantı kusmadan kılo kaybedersek sızlerın gıbı hıc de hos olmaz,belkıde bünye meselesi gercı ben normalde de herseyı yemem yemek secerım o yuzden sıkıntı çekermıyım ılk aylarda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…