Gebelikde bulantı ve kusma

Benim artık bi sabahları bulantım var bide ismi laızm olmayan şeyin kokusunu alırsam kusuyorum geçicek hepinizin inşallah.

kızlar ben 21 haftalık oldum hala bulantılarım var. hatta sabahları şiddetlendi.napacam bilmiyorum...bu kadar uzayan var mı?

canım endişelenme,senin biraz uzun surdu evet ama bende 16haftalık oldum hala sabah kusması ve gunboyu bulantı devam ediyor.demek biraz geç geçecek bizimki.kimisinin 5.6 ay suruyor hatta benim annem 9 ay kusmus:)))
hala şiddetlimi peki kusmaların

canım bende aynıyım.6 kilo vermiştim şimdi 2sini geri aldım.seninki çok uzun surmus,peki bebeğinde bir sorun yarattımı bu durum??

kızlar benimde kusmalarım başladı birde kusarken idrar kaçırması oluyor,bu normal mi?doktora bu nasıl söylenir.normalde böyle bir problem yok sadece kusarken oluyor.

benim de ara ara sabah bulantılarım oluyo.ben de ilk defa geçen gün idrarımı kaçırdım.merak etme gayet normal.fazla zorluyoruz kusarken bazen ondan oluyo.

canım gün içinde olan değişiyor aslında. ama sabahları ve gece çok oluyor hala.benim çalıştığım okulda çok uzak.köy okulu hergün 1 saat yol gidiyorum.yolu da çok kötü.o da çok kötü yapıyor beni....

arkadaslar umarım en kısa surede hepinizin bulantı ve kusmaları gecer. ben 14+6 oldum bugun.. ve cok sukur artık gun ıcınde eskıye gore cok rahatım.. bır tek sabahları kusuyorum cunku o sarı safrayı vucudumdan atmadan rahatlayamıyorum ama ondan sonra kahvaltımı falan yapıyroum.. normal yeme duzenıme bıle dondum denebılır.. ve enerjım yerıne geldı, ev ısılerını yapmaya basladım.. dun 3,5 ay sonra ılk kez yemek pişirdim, sevincten aglıycaktım neredeyse. :gitme: ve kendı pişirdigim yemegı yedım.. hayal gıbı.. bunları yasamayan duysa guler bu hallerımıze ama normal olmayı ozemısım. ne zor gunlerdı, yasayan bılır... umarım herkesın bnulantıları gecerrr....

bende 2 gun önce etrafı topladım,odaya çeki düzen verdim.komadan uyanmış hastalar gibi hissettim kendimi.:)) ve bayada yemek yedim.moralimde çok düzeldi hatta.ama bir sonraki gun hem heryerim tutuldu,hemde kusma ve bulantıdan saatlerce yattım..:)) olsun 1 gun bile guzeldi.gercekten guluyorum artık halimize.ama dahada azalacak inşallah.ben her sabah kalktığımda azcıkda olsa o midemdeki safrayı ve suyu kusmadan kendime gelemiyorum.kustuktan sonra cok rahatlıyorum.acaba bu sabah kusmalarıda tamamen gececek mi çok merak ediyorum.

canım ya,Allah sana kolaylık versin.Şükürki tum gun süren bulantıların gitmiş.Düşünsene 24 saat kötuyduk başlarda,gunde kaç kere kusuyorduk,ayağa bile kalkamıyorduk.Biraz dana bekleyelim,gör bak tamamen gececek inşallah!!

15 haftalık oldum hala kusuyorum, günde bir kere. Moralim çok bozuluyor,hiç kilo alamadım. Ne zaman geçicek acaba?

aynen canım,bir de ben çok şiddetli kusuyorum.baya bir öğürüyorum.şu an karnım yok henuz ama karnım buyuyunce devam ederse bu basınç insallah bebeğe zarar vermez

slm arkadaşlar ben yeni katıldım bndde bulantı var gögüslerim şişkin ama adetime 6 gün var uykusuzluk hissi var ama yeterince uyuyorum sizce bu psikolojik midir yhaa lütfenn cvpmirmirmirmir

bu kadar erken bulantı olmaz normalde.genelde 5. 6. haftadan sonra başlar.belirtiler psikolojik olabilir.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benzer onun.burdan ziyade hamilelik belirtileri kısmına bakarsan daha çok yardımı olur sana.inşallah hamilesindir.

bende 4 haftalık hamıleyım arkadaslar bazen cok sıddetlı bulantılarım oluo bıde reflu oluo mıdemde nane nın herhangı bır zararı varmı acaba hamılelıge dusuge falan neden oluomu

canım ben onu oktoruma sormuştum..fazlası zarar dedi.sen fazla yememeye dikkat et. zaten herşeyin fazlası zarar. çok geçmiş olsun

bende 6+6 hamileyim..bulantım ve istifra etmelerim yeni başladı..ama berbat bi durum..ALLAH cc hepimize yardım etsin...

mrb arkadaşlar ben 5+5 hamileyim yaklaşık 10 gündür bulantılarım var günün 24 saati hiç geçmiyor.midemde yanma hissi de var. zencefil iyi geliyor diyorlar deneyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…