Gebelikde bulantı ve kusma

kızlar ben ikinci hamileligim 6 haftalık cok kotu bulanıyom ve kusuyom kızımda böyle olmadın ne yapacam ne iyi gelir

kızlar ben ikinci hamileligim 6 haftalık cok kotu bulanıyom ve kusuyom kızımda böyle olmadın ne yapacam ne iyi gelir

az ve sık yemek ve cok uzun sure ac kalmamak ıyı gelıyor.. yagsız yıyecekler ve sıvıyı yemek aralarınd tuketmekte faydalı.. benım bulantılarım ve kusmalarım 6. hafta gıbı baslamıstı ve 14. haftaya kadar surdu neredeyse.. umarım sendede oyle olmaz.. ve ben bır donem sea band adında bır bıleklık kullandım bıleklerın ıc kısmına baskı yapıyor ve bulantıyı onluyor..yanı tamamen kesmedı ama bır donem belkıde psikolojık bende ıse yaramıstı.

ben 8 haftalık hamıleyim ve benim 4. haftada basladı sureklı mıdem bulanıyo:KK43: caresi yok valla cekecegız mecbur.. annem bebek kıpırdayınca ancak gecer dıyo.... sabırla beklıcez artık...bırde doktorunuza sormadan bıtkı catları ıcmeyelım bazıları dusuk yapıoymus...

ben 4 haftalik hamileyim canim hamile kalmadan 2 ay once basladim zencefil cayi icmeye halada devam ediyorum o kadar mukemmel bi bitkiki bu herseye iyi gelio.normalde benim herseyden midem bulanir ama sukur hamile olmama ragmen daha hic bulantim olmadi.gerci cok erken ama yinede ben zencefilin faydasi olduguna inaniyorum...

ben de 13 hafta bitti 14 e girdim.ama hala şiddetli bir şekilde devam ediyor.ne bitecek bu ya.dayanacak gücüm kalmadı.ne kadar zormuş.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda hepinizin bebeişleri hayırlı olsun... ban bu sitede konu başlatamadım

arkadaslar cok zor bır donemdır o bulantılar bılırım :KK43: 14-15. haftalara dogru rahatlıycaksınız ve bu çileli gunler gecıcek, enerjınız ve ıstahınız yerıne gelıcek emın olun.. gecmez gıbı gelır ınsana ama 12. haftadan sonra azalıcak ve 15 e dogru buyuk olcude bıtmıs olacak.. ben bu baslıga eskı yazdıklarıma baktımda, cok kotu gunlerdı :KK43: cok sukur gerıde kaldı..sabır sabır sabır...

8 haftalık hamileyim bende de çok ciddi mide bulantısı var. Hatta hiç birşey yiyemiyorum peynir ekmekle besleniyorum. Zencefili bende duydum hatta bugün çayını aldım deniycem. Deneyen var mı?

Allah kolaylık versin gerçekten de çok zor bi durum.Zencefil,kekik,nane,bulantı ilaçları....v.s. hepsi geçici çözümler maalesef.Bir süre bununla yaşamaya alışmak lazım.Bir süre sonra gçeceğini bilip ona göre rahatlamak lazım.Çünkü psikoloji de çok önemli mide bulantısı üzerinde kesinlikle çok etkisi var.

siz yine iyisiniz benimki daha 23 günlük ama lokma alamıyorum büyüyoda büyüyo lokmalar yutamıyorum bile o kadar halsizimki bugün serum aldım ondan sonra bile yiyemedim midem kazınıyo valla

Mrb. arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve bu hafta daha çok sabahları ve koku duyduğum zaman sürekli midem bulanıyor.Çok şükür hiç kusma olmadı ama her yiyeceği zor yemekteyim.Hepimizin Allah yardımcımız olsun.

dilimli kepek ekmek bulantılarımın bastırılmasında çok işe yaradı,denemek isteyenlere,ayrıca eşim geçen gün zencefil tozu getirmişti,parmağıma dokundurup dilime değdiğimde bulantıya iyi geldiğini farkettim,ayrıca kokusuda rahatlattı.deneyin görün kızlar yanlız zencefilin fazlası zararlı olabilir o nedenle dikkatli olun.

bende 9 haftalık hamileyim benim bulantılarım 5.haftanın sonlarında başladı doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı idrarda keton çıktı hastanedede yattım serum verdiler 2 gün iyi geldi sonra o da yaramadı işe gün boyu midem bulanıyor yarım bardak su içsem 3 kez kusuyorum günde 7-8 kere kusma oluyo çalışma hayatını kötü etkiliyo ne zaman biticek yaaaaa yemek yemeye hasret kaldım. yinede herşey bebişim için napalım:ecrin_bebek:

kızlar bende 25 haftalık hamileyim bende 14 haftaya kadar hrgun ilac almama ragmen 7-8 defa kusuyordum ve calısırken hayat kabus olmustu benim icin ve herkes gececek demesine ragmen hic gecmeyecek gibi geliyordu. Ama 13 haftada azaldı 14 haftada kesildi ve ben bulantı kesildikten sonrakş 3 hfatada 4 kilo aldım dusunun. Biranda bıcak gibi kesiliyor moralinizi iyi tutun bana da hep kalacak gibi geliyordu. Ben hic su icemedim 17 haftadan itibaren icebildim soda iciyordum ve bol bol armut ve yesil elma yedim. ıyi geliyordu. ınsallah en yakın zamanda hayırlısıyla atlatırsınız...

slm hamişler benimde bulantılarım sabah 8 den itibaren aksama kadar sürüyo artık allahım saglık verdiyorum biran önce bulatılarım geçsin die nöbet sekeri aldım bende işe yaramadı bide zencefil deneyim demişsiniz ya:CüvCüv:

bende 7. haftadayım 4. haftammdan itibaren bulanıyo gece gündüz farketmiyo...metpamid kullandım hiç faydası olmadı..emedur kullanıyorum şimdi biraz kessede tamamen geçmedi...zencefili bende duydum...zencefilden faydalananlar nasıl yapıyosunuz bende toz zencefil var ama nsl kullancamı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.....

Slm ben suan 10+4 hamileyim.

Ilk 6 haftada basladi bulantilarim ve kusmalarim hala devam ediyor doktorum fitil verdi bulanti icin hicbi faydasi olmadi hatta daha kotu oldum fitille. Artik bende bu bulantilarin bi faydasi olmadigini anlayanlardanim en iyisi zamana birakip gecmesini beklemek.

Benim icin hayatimin en zor gunlerini yasiyorum diyebilirim ne yesem geri cikiyor ve yaklasik 3 kilo verdim bu sure zarfinda doktorum 3 ayimi doldurunca geciceni söyledi ama insallah dedigi gibi olur bana hic gecmicekmis gibi geliyo cunki :sinifsinif:

Insallah hepiniz biran önce atlatirsiniz bu bulantili gunleri :asigim:

X