-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ben 1 ayda 2 kutudn fazla bıtırdım cok kotu halde oldgum ıcın ama doktoruma ustune basa basa bınkere sordm zararı vrmı dıye oda hyr asla bunlrn hıcbır yan etkısı yok olsa ztn vermeyız dedı. nitekım şimd,i bıraktım bi sorn yok gibi şukur.yani doktorlarnda bıldgı vardır ilacı verdiğine göre kafalarına göre veremezlerki...kan kusmaktn ıyıdr ztn yan etkısı yoksa ıcmek cunku ben kan kusuyordum artk .
Gebelikte bulantıya iyi geliyor(alıntıdır)
Zencefil ayrıca gebelikte sabah hastalığı diye bilinen ve sabahları görülen bulantı ve kusma gibi rahatsızlıklarda da kullanılır. 30 hamilede yapılan denemelerde hastalara her gün 1 gr. toz zencefil verildiğinde, semptomların azaldığı ve tamamen geçebildiği ortaya çıkmıştır.
arkadaşlar benim doktorum zencefil hapı verdi bana ve ben çok memnun kaldım.
İçtiğim gün bulantılar gitti,rahatladım:sm_cool:
içip içmemekte tereddüt ettiğim için internetten biraz araştırma yaptım ve sonuç süper,
zencefil heşeye iyi geliyor.bulantı dışında gripten kas ağrılarına kansere kadar.
:teytey::teytey:
kızlar merhaba, bir tane profesor bir tane de docent doktora gittim bana zofran verdiler. 2 kez aldım bulantı namına birsey kalmadı. Surekli alabilirsin dediler ama almayı dusunmuyorum yalnız bu ilac bana cok iyi geldi. Gerci bu ilac konularında doktorumuza guvenmek zorundayız herkese hayırlı hamilelikler dilerim Allah yardımcımız olsun..
GAmee Allah sabir versin benimde 6.haftada basladi simdi 10. haftadayim kusmam bitti gibi bulanti devam ediyor, sabah bulantiya gozumu aciyorum, inan bazen gece uykumdan uyandiriyor gidip kusuyorum. gunde 6 defa cikardigim gunler oldu. herseyden ama herseyden tiksindim. bitki gibi yasiyorum. neyseki ilk 3 ay annenin vucudundaki birikim bebege yetermis o yuzden kilo veriyorum diye uzulmuyorum, ilac kullanmayida red ettigim icin, durum gercekten kotu.
ama geciyor ben bugun hic kusmadim inanamadim, midem biraz bulandi ama tum gun degil. sanirim yavas yavas gidecek. seninkide gececek, biraz sabir.
bana iyi gelenler:
buzlu su,
buzlu limonlu su
sadece limon yemek
sut ve gevrek ( kahvalti ve tum ogunlerde )
kraker
soguk icilen hersey, ben herseye buz koyuyorum.
insallah tum bulantisi olanlar bir an once hamileligin guzel donemine gecer, bende insallah.
merhaba arkadaslar bende 6 hafta 5 gunluk hamıleyım. 5. haftadan berı her sabah yataktan kalktıgım gıbı lavobaya kosuyorum.okadar cok oguruyorum kı kendımı sıkmaktan ter ıcınde kalıorum.gun ıcındede bulantılarım basladı. doktorumda bana zencefıl hapı verdı bu sabah ılk kez kullandım sabah kusmadım ama ogurtulerım oldu yıne. gun ıcındede bulantım oldu. umarım ıse yarar bu hap.cunku butun gun sıkıntı yasıorum boyle..ogururken kasılmalardan bebısım zarar gorcek dıyede korkuyorum.
ilk 3 ay ozllkle...buhap zararlı olabılır dıye okudum bıryerde bende alacktım ama ameltytlrda faland averlyrms narkozdn sonra kusma olmsn dıyeedemekkı her doktorun gorusu farklı bencede doktorumuza guvenmk zorndyz sanrm
Gebelikte bulantıya iyi geliyor(alıntıdır)
Zencefil ayrıca gebelikte sabah hastalığı diye bilinen ve sabahları görülen bulantı ve kusma gibi rahatsızlıklarda da kullanılır. 30 hamilede yapılan denemelerde hastalara her gün 1 gr. toz zencefil verildiğinde, semptomların azaldığı ve tamamen geçebildiği ortaya çıkmıştır.
arkadaşlar benim doktorum zencefil hapı verdi bana ve ben çok memnun kaldım.
İçtiğim gün bulantılar gitti,rahatladım:sm_cool:
içip içmemekte tereddüt ettiğim için internetten biraz araştırma yaptım ve sonuç süper,
zencefil heşeye iyi geliyor.bulantı dışında gripten kas ağrılarına kansere kadar.
:teytey::teytey:
Son adet tarihime göre 5+3 haftalık hamileyim. İki kez test yaptım pozitifti. Randevumu ancak pazartesi gününe alabildim. Ama ben o güne kadar stresten çok gerileceğim. Çünkü kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok. Bulantı sağlıklı gebelik belirtisi diyorlar, ama zerre kadar mide bulantısı yaşamadım ben. Korkuyorum.
merhaba, hapın adı tam olarak nedir yazabilir misiniz ?
arcocaps GINGER
ilaç doğal ürünlerde satan eczanelerde satılıyor,
a.s