Gebelikde bulantı ve kusma

canım 10. haftaan sonra tekrar başlayabiliyormuş.hormonal bişey merak etme.bak ben 20. haftaayım hala devam ediyor hem e hiç geçmei.:KK43:

bende buraya 2gün oldu üye olaı bende asırı halsizlik kusma halsizlik uyku hali sürekli serum yiyorum ne zaman geççek bilmiyorumm 15 hafda olduuuuu dua edin

ya arkadaşlar ben de bulantı ve kusmadan muzdaribim hem de çok. 9+5'im ve 1 aydır midem bulanıyor, kusuyorum. Bir şey yemek istemiyorum zaten çıkardığım da acı acı safra. Boş yere öğürüp duruyorum. Küçük Emrah gibi kaşlarım düşük bi şekilde evde işte dolanıyorum. Dokunsalar ağlıcam, o derece. Açım, yemek yediğim günleri özledim. Hayatta en çok sevdiğim kişinin, eşimin kokusundan rahatsız olmadığım günleri özledim. Hamileden çok hasta gibiyim. Herkes 3 aydan sonra geçer diyor, ben zor dayanıyorum artık. Ağzımın tadı kalmadı, 5 kilo verdim. cumartesi kontrolüm var, bebeğimi görücem, bi yandan da tedirginim. Ona iyi bakamadığımı düşünüyorum. Psikolojim alt üst oldu, normalde bu kadar depresif değilim ama hormonların etkisi böyle oluyor demek ki. Allah'ım hepimize sabırlar versin, dayanma gücü versin inşallah. Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Herkese sevgiler... :gitme:

arkadaslar bugun 12+6 yım... bulantıları olan ve kusanlara umut olacak seyler yazmak ısıyorum.. benım 12. haftaya gırerken, bulantılarım hafifledi, kusmalarım gectı.. arada suprizler oldu.(sabah kusmaları) kızlar ASLA UMUDUNUZU YıTıRMEYıN.. gececek, belkı 12. belkı 15. belkı 17. haftada.. cok zor gunlerdir cok iyi biliyorum.. gecmiycek gibi gelir. yasamayan anlamaz. cevremdekiler biliyorum ki, o donem birazda olsa naz yaptım sandı.. mucadele etmelısın dıyenler oldu, ama bir ay lokma yemeden durmak, yarım saatte bir kusmak, su bile içememek, halsızlık bas agrısı cekmek ve tum bunlara ragmen tek bir ilacın bile yasak olması.. bunları ceken bılır.. cok sukur ki benım erken bitti o donemım.. umarım tum cekenlerınde bıter.. sımdı ıyyım ve arkama bakıyorum, daha 1 hafta once olmeyı bıle ıstedım ama sımdı umut doluyum.. o gunlerı atlattım..7 kılo verdım, agladım, bunaldım ama GECTI.. gecmez gibi gelıyor ama gecıcek kızlar.. her aklıma geldııgınde dua edıyorum, hamılelıgı zor gecenlere allah yardım etsın. dıyorum.. hepimize dayanma gucu versın allah...sevgiyle kalın...

slm arkadaşalar aranıza daha yeni katıldım.mesajlarınızı okuyorumda bende 4 haftalık yeni bir hamileyim..benim hiç bulantım olmuyor korkmaya başaldım acaba olması şart birşey mi yada olursa ne zaman başlar...şu an sadece aşırı yorgunluk ve uyku hali içerisindeyim...sevgiyle kalın.....

bulantılar normalde 6-7. haftalarda başlıyo ama hiç hevesli olma kötü birşey çünkü :)

artık yemek yemekten nefret eder oldum ne yesem midemi bulandırıyo 4 kilo verdim 1 tabak yemeği zor yiyorum elimdeki 1 dilim ekmek hiç bitmicekmiş gibi gelio 11. haftam umarım en kısa zamanda geçer :sinifsinif:

slm arkadaşalar aranıza daha yeni katıldım.mesajlarınızı okuyorumda bende 4 haftalık yeni bir hamileyim..benim hiç bulantım olmuyor korkmaya başaldım acaba olması şart birşey mi yada olursa ne zaman başlar...şu an sadece aşırı yorgunluk ve uyku hali içerisindeyim...sevgiyle kalın.....

4 hafta daha erken, bundan sonrakı haftalar baslar, ama umarım baslamaz.. cok zor bır donem.. ılk bulantılarım basladıgında hosuma gıtmıstı, boyle filmlerdeki gibi sabah kalkıp kusmak falan ama sonrada gordum ki hicde oyle sadece sabahla sınırlı olmayan bir seymıs.. :eek:lmaz:

benimde bulantılarım 7.haftadan sonra başladı...arkadaşa katılıyorum baştan hamilelik havasında hoşunuza gidiyor ama ben su an 14. haftaya girdim hala devam ediyor ve ben çok sıkıldım artıkk yaaa senağlama

arkadaslar daha 2 gun once bulantısı olanlara umut lacak seyler yazmak ıstıyortum benım gectı demıstım ama demekkı bu bulantılar gecıp gerı gelebılıyor.. dun aksamustu sıddetlı bır bas agrısı basladı.ve bulantı.. gece 20 kere kustum desem dogrudur.. boyle acı safra cıkarttım hep, kusdukca bas agrım arttı.. gece 4 te acıle gttım.. serum verırler belkı bulantı ve bas agrım ıcın ama ıdrar tahlılınde bır sorun yok cok rısklı bır durumda degılsın deyıp eve yolladılar.. 2-3 saat sonra baygın bır sekılde yattım.. basıımın agrısı hafıfleyınce, bulanttımda hafıfledı.. sonra sabah zorla bır sseyler yedım.. sımdı cok kotu degılım ama basımı hıssedıyrum. doktorum parol ıc agrırsa cok tekrar dedı.. bugun 13+2 yız.. ruhsal olarak coktumm.. tamamen bıtsın artık bu bulantılar....

Bende 10+5'im.haftalardır mide bulantım ve kusmalarım devam ediyor.Tam rahatladım derken yeniden başladı.Günde 4-5 defa Acı safra çıkarıyorum.Hiç halim kalmadı.Yemekleri görmek bile istemiyorum bazen.ama zorlada olsa yiyorum.Nasılsa öyle yada böyle çıkarıyorum.Ne yersem o kardır.Ben çıkarsamda o vitamini alır.ıştahlı yemek yemeyi özledim.ınşallah biter en kısa zamanda.Allah herkese sabır versin.Gerçekten çekmeyen bilmez ve anlayamaz.

kızlar ben 21 haftalık oldum hala bulantılarım var. hatta sabahları şiddetlendi.napacam bilmiyorum...bu kadar uzayan var mı?

kızlar ben 21 haftalık oldum hala bulantılarım var. hatta sabahları şiddetlendi.napacam bilmiyorum...bu kadar uzayan var mı?

21 hafta.. senın baya uzun surmus :sinifsinif: umarım gecer en kısa surede.. benım bugun 13+5 oldu.. 12. haftaya gırerken azaldı. aslında bulantı halı cogu zaman var ama eskıye gore kıyaslarsam hıc sayılır.kusmuyorum en azından.... bırde 3. aydan sonra artık bızım beslenmemız onem kazanıyor.. :KK43: ben cok az az yıyebılıyorum ve uzuluyorum..umarım sen bulantın olsada yıyebılıyorsundur...

Bugün 14.haftaya girdim. 12.haftada biraz azalmıştı. Hafta sonu yine kusmaya başladım. Geri başladı, çok moralim bozuk. Artık hiç normal yemek yiyemiycem gibi geliyor. Sadece kahvaltılık şeyler yiyebiliyorum. Hiç kilo alamadım. Buna da canım çok sıkılıyor. Tek taraflı beslenmeyle bebek nasıl beslencek bilmiyorum. Nolur bana teselli verin.

mide bulantılarıma bir de nerden geldiğini anlamadığım gaz ve şişkinlik eklendi. Ne yiyorum ki.. bugün zorla biraz ıspanak yedim, ıspanaklar yukarı geliyor ama gaz şeklinde :KK43: zaten geğirme konusunda başarısızım.. çıkmıyor bu şey... boğazıma kadar tıkandım... ofiste yürüyeyim ama kaç metre? önünde sonunda masama geçiyorum, gaz da içerde kalıyor... sancı yapmıyor Allahtan.. ama rahatsızım, patlayacam ya... var mı bi çaresi bilen?

21 hafta.. senın baya uzun surmus :sinifsinif: umarım gecer en kısa surede.. benım bugun 13+5 oldu.. 12. haftaya gırerken azaldı. aslında bulantı halı cogu zaman var ama eskıye gore kıyaslarsam hıc sayılır.kusmuyorum en azından.... bırde 3. ayda n sonra artık bızım beslenmemız onem kazanıyor.. :KK43: ben cok az az yıyebılıyorum ve uzuluyorum..umarım sen bulantın olsada yıyebılıyorsundur...

canım öle doktorun yemen gerekli dediği herşeyi yiyemiyorum mesela hergün
et balık türü şeyler dedi bana nerde.......ben de balık yağı içiyorum.vitaminini alayım diye..öyle ya a böyle inşallah bebeğim büyür.yapacak hiçbişey yok.çünkü hala devam ediyor...inşallah geçer bir an önce.....iştahla yemek yemeği özledim.zor valla anne olmak.

7 haftalık gebeyim bir haftadır hiçbirşey yiyemiyorum.daha doğrusu kusabilmek için yiyorum ve hemen çıkarıyorum.eskiden de kusmaktan korkar kusamazdım.ama allaha şükürler olsun.bir sene uğraştım bu bebeğe sahip olabilmek için,nankörlük yapmak istemyorum.evde kusmak sorum değilde iş yerinde oldukça sorun oluyo hele benim gibi acil serviste çalışıyorsanız.umarım bir ay sonra geçer

7 haftalık gebeyim bir haftadır hiçbirşey yiyemiyorum.daha doğrusu kusabilmek için yiyorum ve hemen çıkarıyorum.eskiden de kusmaktan korkar kusamazdım.ama allaha şükürler olsun.bir sene uğraştım bu bebeğe sahip olabilmek için,nankörlük yapmak istemyorum.evde kusmak sorum değilde iş yerinde oldukça sorun oluyo hele benim gibi acil serviste çalışıyorsanız.umarım bir ay sonra geçer
Çalışanların işi daha zor. Ben evdeyim ve çok zorlanıyorum. Allah size sabır versin.

bende 11+4 günlük hamileyim bulantılarım kusmalarım çok şiddetli bir şekilde devam ediyor günde 3-4 defa kusuyorum inşalllah en yakın zamanda hepimizin bulantıları geçer. :sm_cool::sm_cool:

X