- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
canım 10. haftaan sonra tekrar başlayabiliyormuş.hormonal bişey merak etme.bak ben 20. haftaayım hala devam ediyor hem e hiç geçmei.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşalar aranıza daha yeni katıldım.mesajlarınızı okuyorumda bende 4 haftalık yeni bir hamileyim..benim hiç bulantım olmuyor korkmaya başaldım acaba olması şart birşey mi yada olursa ne zaman başlar...şu an sadece aşırı yorgunluk ve uyku hali içerisindeyim...sevgiyle kalın.....
kızlar ben 21 haftalık oldum hala bulantılarım var. hatta sabahları şiddetlendi.napacam bilmiyorum...bu kadar uzayan var mı?
21 hafta.. senın baya uzun surmus :sinifsinif: umarım gecer en kısa surede.. benım bugun 13+5 oldu.. 12. haftaya gırerken azaldı. aslında bulantı halı cogu zaman var ama eskıye gore kıyaslarsam hıc sayılır.kusmuyorum en azından.... bırde 3. ayda n sonra artık bızım beslenmemız onem kazanıyor.. ben cok az az yıyebılıyorum ve uzuluyorum..umarım sen bulantın olsada yıyebılıyorsundur...
Çalışanların işi daha zor. Ben evdeyim ve çok zorlanıyorum. Allah size sabır versin.7 haftalık gebeyim bir haftadır hiçbirşey yiyemiyorum.daha doğrusu kusabilmek için yiyorum ve hemen çıkarıyorum.eskiden de kusmaktan korkar kusamazdım.ama allaha şükürler olsun.bir sene uğraştım bu bebeğe sahip olabilmek için,nankörlük yapmak istemyorum.evde kusmak sorum değilde iş yerinde oldukça sorun oluyo hele benim gibi acil serviste çalışıyorsanız.umarım bir ay sonra geçer