Gebelikde bulantı ve kusma

canım bana hep ilk 3 ay geçsin düzelirsin diyordu büyükler ama bence bu bünyeyle alakalı kişiden kişiye değişiyor.Ama seninle aynı sikayetleri nerdeyse 5.aya gircem hala yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim stres düzeyini düşürmeye çalış çünkü zaten hamilelikte hormonlar tavan yapıyor vücut değişiyor ve tabi ki psikolojimiz de etkileniyor.stres oldukça kendimizi fiziksel olarak daha kötü hissediyoruz ki senin su anda halsiz olman çok normal hamileliğin başı sayılır.Kpss zaten başlı basına stresli bir sürec ama kendini fazla yıpratmamaya çalış çünkü bebeğin de stressten etkileniyor .Allah yardımcımız olsun
Saol canim benim Amin insallah gecer

6+5 günlük hamileyim.henüz kalp atışı duymadım ama bende 1 haftadır bulantılar başladı.sevdiğim yemeğin kokusunu bile duysam içim kalkıyor.daha bebeğim canlanmamışken bu bulantıların başlaması iyi birşey mi ? arkadaşlar

Iyyy dun ve bugun cok kotuyum hem buaniyor hem kusuyorum isten eve zor attim mesai bitsede kacsam diye eve geldim sari su seklinde cikardim igrencti aci bigazim yirtildi resmen sabaha kadar midem bulandi sabah ise gidemedim rapor aldim ama hala devam ediyor napacam ben ya haftalar aylarim boylemi gececek Allahim cocugu cok istedik Allahn gucune gitmesin ama dayanamiyorum artik mahvoldum

Iyyy dun ve bugun cok kotuyum hem buaniyor hem kusuyorum isten eve zor attim mesai bitsede kacsam diye eve geldim sari su seklinde cikardim igrencti aci bigazim yirtildi resmen sabaha kadar midem bulandi sabah ise gidemedim rapor aldim ama hala devam ediyor napacam ben ya haftalar aylarim boylemi gececek Allahim cocugu cok istedik Allahn gucune gitmesin ama dayanamiyorum artik mahvoldum
canım ben de aynılarını yasadım ilk 3 ay cok kötüydüm simdi 5.ayım hala mide bulantılarım devam ediyor aynı sarı su cıkıyor sabahları

KIZLAR MERHABA BEN 8+5 HAFTALIK HAMİLEYİM. BULANTIM 2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI SABAHLARI YATAKTAN KALKTIĞIM AN BAŞLIYOR. AKŞAMA KADARDA DEVAM EDİYOR . MİDEM DOLU OLSA BİLE ACI SU ÇIKARIYORUM. İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA TÜM BULANTILARIMIZ GEÇER. BİRDE SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BENİM. BENİM İKİZ BEBEKLERİM VAR BİRİNİN KESESİ BÜYÜMÜYOR BEBEKTE SORUN YOK AMA DOKTORLAR YAŞAMA İHTİMALİ VERMİYOR. BU ARADA TEDAVİSİZ OLDU BEBEKLERİM. SİZCE NE OLACAK DÜŞERSE DİĞER BEBEĞE ZARARI OLUR MU YA DA NE ZAMAN DÜŞER :KK43:

3gundur hiç sorun yoktu. Istah var ve sürekli açtım kusma yoktu. hiç böyle olmamıştım. Öğle vakti yine çıktı. Zaten bisi de yoktu. Bugün mü başladı çok zor günler ...
Bende çalışan ve ortalıkta yarı baygın gezenlerdenim.

3gundur hiç sorun yoktu. Istah var ve sürekli açtım kusma yoktu. hiç böyle olmamıştım. Öğle vakti yine çıktı. Zaten bisi de yoktu. Bugün mü başladı çok zor günler ...
Bende çalışan ve ortalıkta yarı baygın gezenlerdenim.
canım hamilelik işte tam olarak bu ben de tamam artık gecti diyorum bulantı pat diye kusuyorum sonra hiç belli olmuyor ve calısınca da cok zor özellikle ilk aylar benim yaza gelmişti bir yandan sıcaklar bir yandan halsizlik işyerinde baygın calısıyordum.

bayanlar bişeyi merak ediyorum dün sabah baygınlık geçirdim bu normal mi? ilk zamanlarında olur diyolar ama ilk 1-2 ay falan değil mi bayılmalar? bulantılara eskisi gibi kusma olmasa da devam.

Merhaba
Birşey sormak istiyorum. İlk aylarda mide bulantılarım kusmalarım oldu o yüzden işi de bıraktım zaten. Fakat geçmişti. Bu haftalarda yine bulantılarım başladı. Aşırı oluyor. Ama kusmuyorum. Böyle olması normal mi?

Hamilemiyim sizce

Eklentiler

• 20151111_153741.jpg
    20151111_153741.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar sessiz takipcilerdenim 6+1 ucuncu cocuguma hamileyim bir hafta cok yogun bulanti yasadim su bile icemez durumdaydim kim ne onerdiyse denemeye calistim fayda etmedi kokular yemek goruntuleri hatta aklima yemekler gelince bile mahvoluyordum doktor bi ilac yazdi vitamin dedi Allahim sukurler olsun icer icmez ayaga kalktim bulanti halsizlik hepsi gitti herkese saglikli hamilelikler dilerim olmayanlarinda rabbim kucagini tez vakitte doldursun insallah

Kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim, 10gündür hiçbir şey yiyemiyorum yediklerimi de hemen çıkarıyorum. Her şey kokuyor burnuma,yemek düşünmek bile beni mahvediyor. 3gün önce doktora gittim bebeğim iyi şükür kalp atışlarını duyduk :) ama ben kötü olduğum için ve 6 günde 3kilo verdiğim için doktor 2 gün hastaneye aldı, serum yedim 6 tane. Ama dün yine hastaneden çıkar çıkmaz başladı kusmalarım hem de ağzıma aldığım ilk lokmada. Doktor zofran verdi içmem için ben de dün gece dayanamayıp 1 tane içtim. Doktor zararı yok dedi ama yine de korkuyorum bu ilaç bebeğime zarar verir mi

X