Gebelikde bulantı ve kusma

Bn işi bıraktım cnm bundan dolayı
evde daha iyi gecirilir hamilelik kac gündür vücutlarım kırılıyo grip oldum sabahları hiç kalkasım gelmiyor ama mecbur geliyorum işe bir de bel ağrılarım basladı yeni illa ki gün içinde bacaklarımı uzatmak belimi dinlendirmek istiyorum ama çalışınca olmuyor.

evde daha iyi gecirilir hamilelik kac gündür vücutlarım kırılıyo grip oldum sabahları hiç kalkasım gelmiyor ama mecbur geliyorum işe bir de bel ağrılarım basladı yeni illa ki gün içinde bacaklarımı uzatmak belimi dinlendirmek istiyorum ama çalışınca olmuyor.
Zor calışmalara cnm bn bir buçuk aylıkken bıraktım nerde çalışıyorsun cnm

canım zaten bayramdan önce bir kanamam oldu doktor düşük riskin var dedi ve rapor almıstım bayram tatiliyle beraber iyiydi simdi dayanmaya calısıyorum Allah yardımcımız olsun.
Amin cnm. Bnm izin problemi olduğu için bıraktım tekrarda başlamayacam

12+2 gunluk hamıleyım 12 haftadan sonra azalır dıyorlar ama hala son sürat devam edıyor :) sabahları yogun sonra gun içinde uyuyana kadar devam artık ınanırmısınız öğürmekten kasıklarım agrıyor düzgün beslenemıyoruzda mıde bulantılarından canı bişe çekmıyor ınsanın :KK43:

12+2 gunluk hamıleyım 12 haftadan sonra azalır dıyorlar ama hala son sürat devam edıyor :) sabahları yogun sonra gun içinde uyuyana kadar devam artık ınanırmısınız öğürmekten kasıklarım agrıyor düzgün beslenemıyoruzda mıde bulantılarından canı bişe çekmıyor ınsanın :KK43:
Evet cnm öğürmekten kasıklarımız ağrıyor bn her defasında korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye

aynı durumdayız canım bende 17 hafta 5 günlük hamileyim sırf hayatta kalmak için bişeyler yiyorum onun dışında yemek bana işkence oldu inşallah bebişlerimiz besleniyordur.

aynı durumdayız canım bende 17 hafta 5 günlük hamileyim sırf hayatta kalmak için bişeyler yiyorum onun dışında yemek bana işkence oldu inşallah bebişlerimiz besleniyordur.
Cnm keçi boynuzu pekmezi iç bebeğe çok faydalıymış bn sürekli içiyorum. Ve çerez çok tüket

İlk gebelıkler zor oluyor dıyorlar sanırım bırazda ondan ama annemın neler çektıgını şimdı daha ıyı anlıyorum ben razıyım agrıya sızıya ama bebege bişe olacak dıye korkuyor insan gıdıyorsun ultrasonda goruyorsun aradan bi kaç saat sonra gene gormek ıstıyor ınsan iyimı aman durumu nasıl herşey şüphe yaratıyor insana

X