- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.381
İlk başta eşimden bile bulanıyordum bakma yaklaşma diyordum allahtan o geçticanım küçük bir çoçugun var senden ilgi bekleyen ama kendimizle bile ilgilenemiyoruz kusmaktan kolay gelsin sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk başta eşimden bile bulanıyordum bakma yaklaşma diyordum allahtan o geçticanım küçük bir çoçugun var senden ilgi bekleyen ama kendimizle bile ilgilenemiyoruz kusmaktan kolay gelsin sana da
hersey kokuyodu bana da zaman zaman yine oluyor dogum yaptıgın gün geçiyor diyorlar ama bana hep sürcek gibi geliyorİlk başta eşimden bile bulanıyordum bakma yaklaşma diyordum allahtan o geçti
İnşallah geçecek cnm ilk gebeliğin mihersey kokuyodu bana da zaman zaman yine oluyor dogum yaptıgın gün geçiyor diyorlar ama bana hep sürcek gibi geliyor
evet canımİnşallah geçecek cnm ilk gebeliğin mi
ama psikolojimde bozuldu halsizlik calısıyorum bir yandanevet canım
kusmak cok kötü insanın hali kalmıyorAllahtan kusmuyormusun cnm kusmak daha kötü bn yine çıkardım şimdi
Bn işi bıraktım cnm bundan dolayıama psikolojimde bozuldu halsizlik calısıyorum bir yandan
evde daha iyi gecirilir hamilelik kac gündür vücutlarım kırılıyo grip oldum sabahları hiç kalkasım gelmiyor ama mecbur geliyorum işe bir de bel ağrılarım basladı yeni illa ki gün içinde bacaklarımı uzatmak belimi dinlendirmek istiyorum ama çalışınca olmuyor.Bn işi bıraktım cnm bundan dolayı
Zor calışmalara cnm bn bir buçuk aylıkken bıraktım nerde çalışıyorsun cnmevde daha iyi gecirilir hamilelik kac gündür vücutlarım kırılıyo grip oldum sabahları hiç kalkasım gelmiyor ama mecbur geliyorum işe bir de bel ağrılarım basladı yeni illa ki gün içinde bacaklarımı uzatmak belimi dinlendirmek istiyorum ama çalışınca olmuyor.
ofiste calısıyorum ama hamilelikte zor geliyor.Zor calışmalara cnm bn bir buçuk aylıkken bıraktım nerde çalışıyorsun cnm
İzin alma durumun varsa izne ayrılofiste calısıyorum ama hamilelikte zor geliyor.
canım zaten bayramdan önce bir kanamam oldu doktor düşük riskin var dedi ve rapor almıstım bayram tatiliyle beraber iyiydi simdi dayanmaya calısıyorum Allah yardımcımız olsun.İzin alma durumun varsa izne ayrıl
Amin cnm. Bnm izin problemi olduğu için bıraktım tekrarda başlamayacamcanım zaten bayramdan önce bir kanamam oldu doktor düşük riskin var dedi ve rapor almıstım bayram tatiliyle beraber iyiydi simdi dayanmaya calısıyorum Allah yardımcımız olsun.
aslında durumun varsa en güzeli evde otur cocugunu kendin büyüt çalısan annelerin bir problemi de cocugun bakım süreci canımAmin cnm. Bnm izin problemi olduğu için bıraktım tekrarda başlamayacam
Evet cnm öğürmekten kasıklarımız ağrıyor bn her defasında korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye12+2 gunluk hamıleyım 12 haftadan sonra azalır dıyorlar ama hala son sürat devam edıyor :) sabahları yogun sonra gun içinde uyuyana kadar devam artık ınanırmısınız öğürmekten kasıklarım agrıyor düzgün beslenemıyoruzda mıde bulantılarından canı bişe çekmıyor ınsanın
aynı durumdayız canım bende 17 hafta 5 günlük hamileyim sırf hayatta kalmak için bişeyler yiyorum onun dışında yemek bana işkence oldu inşallah bebişlerimiz besleniyordur.12+2 gunluk hamıleyım 12 haftadan sonra azalır dıyorlar ama hala son sürat devam edıyor :) sabahları yogun sonra gun içinde uyuyana kadar devam artık ınanırmısınız öğürmekten kasıklarım agrıyor düzgün beslenemıyoruzda mıde bulantılarından canı bişe çekmıyor ınsanın
Yok cnm. Durumumuz çok iyi değil. Özelde çalışmak çok yorucuaslında durumun varsa en güzeli evde otur cocugunu kendin büyüt çalısan annelerin bir problemi de cocugun bakım süreci canım
Cnm keçi boynuzu pekmezi iç bebeğe çok faydalıymış bn sürekli içiyorum. Ve çerez çok tüketaynı durumdayız canım bende 17 hafta 5 günlük hamileyim sırf hayatta kalmak için bişeyler yiyorum onun dışında yemek bana işkence oldu inşallah bebişlerimiz besleniyordur.