- 3 Temmuz 2015
- 44
- 10
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.321
Ben de bileklik aldım bugün gelicek bakalım işe yarayacak mı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten öyle mi? yani sağlıklı olduğunu mu gösteriyor?
Canım benim ilk bebeğim kürtaj oldum.. Yani herkesle birebir alakalı değildir muhakkak ama hiç bulantım olmamıştı 9. haftada aldılar kalbi atmıyordu.. ikinci gebeliğimde 6. haftada başladı mide bulantım ve 24 saat geçmiyordu 18. haftaya kadar çektim.. Sürekli kustum tek yediğim günde bir yeşil elma erik yağsız tosttu.. 7-8 kilo vermiştim... Doktorum o zaman söylemişti bulantı olması bebeğin sayet sağlıklı olduğuna işarettir benim için önemlidir demişti.. Seni çok iyi anlıyorum... Çok zor bir süreç.. Şimdiden ikinci çocuk istesem ilk düşüneceğim şey o mide bulantıları... Tamamen geçiren hiçbişi yok bu bulantıyı... Ama öyle bebeğime bişi olur diye de strese sokma kendini hiçbişi de olmaz Allah'ın izniyle.. Ben doktoruma sormuştum çok kilo veriyorum diye bana dedi ki miden bulanıyorsa bir şeyi yemek için zorlama kendini asla sadece suyu ihmal etme her şekilde suyu bol içmeye çalış demişti bu kadar.. Allah hayırlı doğum nasip etsin.. Önünde öyle güzel heyecanlar var ki...
canım Allah razı olsun, ama çok zor gerçekten. Bu hali yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun daha zor halde olanlar var biliyorum. ama keşke biraz maddi durumumuz olaydı da hamileliğimi evde geçirebilseydim çalışınca çok zormuş gerçekten. her baba yiğidin harcı değilmiş yani.
Öyle tabi.. Ben de çalışıyorum... Son üç haftaya kadar da çalıştım.. O apartmanın merdivenlerini bir saate çıkamazdım midem hareket edince kusacam sanırdım felaket bir durum ama sebebine şükürler olsun.. Minik mucize...
yine kustum ya iğne de bir günlük güzellik verdi yine kötüyüm. ne yapacağım Allahım
canım ben ne yaptıysam fayda etmedi sabredeceksin ilaç iğne bence kullanma ben şuan 18. haftadayım yeni yeni düzeliyorum kendini zorlama geçsin diye sabret sadeceİğne, serum vs.. Bunlar anlık iyilikler canım... Gebelik bulantısını geçirebilen hiçbişi keşfedilememiş henüz... İnşallah senin bulantıların kısa sürenlerden olur... Bulantı bilekliği mi ne varmış gebelikte kullanan çokmuş.. Ben kullanmadım ama bi araştır istersen.. Belki faydasını görürsün...
canım ben ne yaptıysam fayda etmedi sabredeceksin ilaç iğne bence kullanma ben şuan 18. haftadayım yeni yeni düzeliyorum kendini zorlama geçsin diye sabret sadece
Canım benim ilk bebeğim kürtaj oldum.. Yani herkesle birebir alakalı değildir muhakkak ama hiç bulantım olmamıştı 9. haftada aldılar kalbi atmıyordu.. ikinci gebeliğimde 6. haftada başladı mide bulantım ve 24 saat geçmiyordu 18. haftaya kadar çektim.. Sürekli kustum tek yediğim günde bir yeşil elma erik yağsız tosttu.. 7-8 kilo vermiştim... Doktorum o zaman söylemişti bulantı olması bebeğin sayet sağlıklı olduğuna işarettir benim için önemlidir demişti.. Seni çok iyi anlıyorum... Çok zor bir süreç.. Şimdiden ikinci çocuk istesem ilk düşüneceğim şey o mide bulantıları... Tamamen geçiren hiçbişi yok bu bulantıyı... Ama öyle bebeğime bişi olur diye de strese sokma kendini hiçbişi de olmaz Allah'ın izniyle.. Ben doktoruma sormuştum çok kilo veriyorum diye bana dedi ki miden bulanıyorsa bir şeyi yemek için zorlama kendini asla sadece suyu ihmal etme her şekilde suyu bol içmeye çalış demişti bu kadar.. Allah hayırlı doğum nasip etsin.. Önünde öyle güzel heyecanlar var ki...
benimde aşırı bulantım var özellikle son 3 gündür fenayım dün birdefa çıkardım dahada gelmiyor bulantı öğürme dahada kötü etti
tek kelimeyle berbat 14 haftalık hamileyim geçmek bilmiyo.hele bide çalışınca hiç çekilmiyo(((((( ağlamak istiyorum
P
Arkadaşlar size bir ilaç söyliyim ben onunla çoookk rahatladım sürekli kusmalarım durdu yarıyarıya azaldı bulantılar şuan dördüncü gebeliğim ve bu ilacı almasam mahvolurdum heralde hergün bitane aldım 40 lira sigorta karşılamadı bende doktorum verdi adı ONZYD deneyin farkı görün derim
Canım şükür oğlum 11 aylık olacak nerdeyse şu an gebe değilim ama ikinci bir çocuk düşüneceğim zaman aklıma ilk gelen o mide bulantılarım ondan çekiniyorum.. Bu ilacın zararı var mı? Metpamid mesela okuyunca içmek istemedim hiç içmedim de.. AKlımda bulunsun teşekkür ederim not aldım
Zararı olsa doktorum vermezdi sanırım, evet kuvvetli bir ilaç ama mideyle alakalı sonuçta benimde oğlum 3 yaşına girecek hiçbir sorun olmadı onda, metpamid'de içtim ama işe yaramadı, okadar kötü oluyorumki ben hergün içtim şuanda 4.cü kutuyu bitiriyorum azaldı aslında artık yavaş yavaş 3 ay bitti ama azını bile çekemiyorum...
Ben yine de o kadar sık içmezdim sanırım canım.. Prospektüsünü okuyunca insan tedirgin oluyor ondan sordum.. Doktorlara kalsa metpamid için de zararsız diye veriyorlar