Gebelikde bulantı ve kusma

Çok geçmiş olsun inşallah geçer diyelim, bende seninle aynı düşüncedeyim, mide bulantım fena oluyor kusma yok ama mide bulantı aşırı ve hemen hemen herşeyden tiksinir hale geldim

Ben su an oturdugum yerden kalkarken bile zorlaniyorum ki dahada buyuyecek gobek :))) belim agriyo kalcam agriyo kitleniyo bacaklarim ayni sekil... Hala midem bulaniyo... bende bilmiyorum napicam. Ama oyle deme en az 1 kardes sart bence :emir_bebek: allah nasip ederse ben bunun ardina 2. Hemen istiyorum cunku aradan zaman gecerse senin gibi dusunenilirim :21: Bide bunun dogumu var 6 aydan sonra kafayi onada takiyosun :KK42:
ben tüplerimi bile bağlatmayı düşünüyorum biliyo musun :110: kaldı 6.5 ayım... 10 haftalık oldu bile, 2.5 aylık artık.

arkadaşlar merhaba ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim benim de hamileliğim zor geçiyor ilk günden beri bulantı kusma devam ediyor aslında ilk 3 aydan sonra geçer diyorlardı ama benim daha da arttı.

arkadaşlar merhaba ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim benim de hamileliğim zor geçiyor ilk günden beri bulantı kusma devam ediyor aslında ilk 3 aydan sonra geçer diyorlardı ama benim daha da arttı.
Cnm bnm 5. Ayım bitti halen bulantı halen kusuyorum Boğazlarında tahriş oldu

sorma cnm boğazım yemek borum midem hep yanma halinde sanırım böyle devam etcek doğuma kadar

Off off 7. Haftadayim 5. Haftada bir basladi ama cok kotuyum 1 kere kustum baska yok sabah kalkiyorum bulanti aksama kadar yetmiyormus gibi uykumdada bulaniyor 4 yasinda oglum var onunla eskiden oyunlar oynardik ilgilenemiyorum bile kotuyum ama insallah allahin izniyle gelecwk bebeklerimiz

Off off 7. Haftadayim 5. Haftada bir basladi ama cok kotuyum 1 kere kustum baska yok sabah kalkiyorum bulanti aksama kadar yetmiyormus gibi uykumdada bulaniyor 4 yasinda oglum var onunla eskiden oyunlar oynardik ilgilenemiyorum bile kotuyum ama insallah allahin izniyle gelecwk bebeklerimiz
Allahtan kusmuyormusun cnm kusmak daha kötü bn yine çıkardım şimdi

canım küçük bir çoçugun var senden ilgi bekleyen ama kendimizle bile ilgilenemiyoruz kusmaktan kolay gelsin sana da

X