-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.181
Canım selam o senin bünyenle alakalı bana hiçbisey iyi gelmedi kraker,leblebi,zencefil vs denemedigim kalmadı beni daha kötü yaptı , serum takıldı , premesis, emedur vs. hicbiri iyi gelmedi zofran zydis kullandım 8mg kullandım doktorum cok kötü oldugum icin fazla almama izin verdi ama o da tamamen kesmiyodu sadece katlanmama vesile oldu.30. Haftaya giriyorum sadece 2 hafta felan azaldı 22,23.hhafta gb hala devam ediyo .sürekli kustugundan bogazım yara oldu reflü oldu artık bide onunla uğraşıyorum yani deneme yanılma yöntemiyle iyi geleni bul yoksa da maalesef sabırdan başka çare yokMerhaba
Hepinize çok acil şifalar insAllahbem 10.haftadayim ve 4 haftadir aralıksız Kusma ve bulantı devam ediyor . Yataktan kalkmak istemiyorim kalktigim anda çıkaracağım çünkü. Serum ilaç. Vs. Denedik ama malesef gecmiyo sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum şu ıcemiyorum. Istisnasiz yediğim hersey kusma ile sonuçlanıYor.
Şu iyi gelir diyebileceginiz birsey varsa yazar mısınız ? InsAllah çabucak geçer hepimizin sıkıntısı ; (
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun öncelikle bu kadar ağır geçirenlerden duyduğum kadarı ile hiç bir çözümü yok bünyeye göre değişen bir zamanı var ve o vakit geçiyor Benim 12.haftada geçmişti ilaç vs hiç bir sey fayda etmiyordu 12.haftada birden kesildi Kuzenim sizin gibi ağır geçirdi hastanede yattı 16 haftaya kadar 16. haftada geçti diyor Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda geçer Netden çok araştırdım net bir bilimsel açıklaması yok kimi uzmanlara göreB6 eksikliği deniliyor ama ben onuda kullandım bir etkisini görmedim Ama kimisinede fayda ediyormuş Tamamen bünye meselesi tekrardan geçmiş olsunMerhaba
Hepinize çok acil şifalar insAllahbem 10.haftadayim ve 4 haftadir aralıksız Kusma ve bulantı devam ediyor . Yataktan kalkmak istemiyorim kalktigim anda çıkaracağım çünkü. Serum ilaç. Vs. Denedik ama malesef gecmiyo sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum şu ıcemiyorum. Istisnasiz yediğim hersey kusma ile sonuçlanıYor.
Şu iyi gelir diyebileceginiz birsey varsa yazar mısınız ? InsAllah çabucak geçer hepimizin sıkıntısı ; (
Geçmiş olsun...
Merhaba
Geçmiş olsun...
Yolun basindasin canim. Benim de 5. Hafta baslamissti. 8-9-10. Hafta costu... Allahim o gunleri hatirlamak bile istemiyorum. Hayatimin en zor gunleriydi diyebilirim. Simdi de hala devam ediyor ama eskisi kadar yogun degil sukurler olsun...daha 6. haftadayım ama 1 haftadır 24 saat süren mide bulantılarım var çok şükür neyseki 1 haftada sadece 2 kez kustum. hiçbirşey yiyemiyorum su içemiyorum halsizlikten kafamı kaldıramıyorumyemek bile yapamıyorum kokuları beni çok rahatsız ediyor. dahada artacak diye çok korkuyorum. Allahım herkese yardımcı olsun inşallah.
benim geç döllenme olmuştu doktora gittiğimde 6 haftalık beklerken kese 5 haftalık görünmüştü. 1 hafta bekleyelim eger kese büyümezse bebek gelişmiyor demektir alıcaz dedi doktor. eğer mide bulantın olursa şükret bebek gelişiyor demektir demişti :) çarşamba gittim doktora kese büyümüş çok şükür. Hani mide bulantıma isyan etmiyorumda cidden rahatsız ediyor :) ama iyiki bulanıyor çok şükür demek lazım :)
Aynen oyle. Bemim dr. da oyle soylemisti. Aslinda sukretmemiz lazim aama iste zorlu bir surec oldugu icin boyleyiz. Ben ilk 3 ay 9 kg verdim. Serumlar yedim acillere gittim sudan bile tiksiniyordum. Ne yedim ne de ictim. Esim ve ailem aciyorlardi halime... kac kez agladim bilmiorum. 24 saat yatiyordum. Ahh ne gunlerdi...benim geç döllenme olmuştu doktora gittiğimde 6 haftalık beklerken kese 5 haftalık görünmüştü. 1 hafta bekleyelim eger kese büyümezse bebek gelişmiyor demektir alıcaz dedi doktor. eğer mide bulantın olursa şükret bebek gelişiyor demektir demişti :) çarşamba gittim doktora kese büyümüş çok şükür. Hani mide bulantıma isyan etmiyorumda cidden rahatsız ediyor :) ama iyiki bulanıyor çok şükür demek lazım :)
Ben hiç olmadım ama eltim olmuştu o zaman doktoru söylemiş grip yada soğuk algınlığının bebeğe hiç bir zararı yok sadece anne daha uzun zamanda hastalığı atlatabilirmiş. Geçmiş olsun ..Arkadaşlar hamileligimin 7. Haftasindayim çok agir olmasa da grip oldum bebeğe etki eder mi nasıl geçer grip hamileyken bilen var mi ?
Benimde hic olmadi.isin garibi bugun arkadasim doktor arkadasindan soyle birsey duymus.hamilelikte bulanti kusma olmuyorsa o hamilelikte bir sorun cikarmis.bana inandirici gelmedi her ne kadar 7.haftamda kanama gecirmis olsamda...bir yazida okumustum kadinin biri doktoruna hic bulantim yok sorun olurmu demis.doktoru dahaa ne istiyorsun iste demis...benim hiç olmadı .. bulantı kusma vs.
Benimde hic olmadi.isin garibi bugun arkadasim doktor arkadasindan soyle birsey duymus.hamilelikte bulanti kusma olmuyorsa o hamilelikte bir sorun cikarmis.bana inandirici gelmedi her ne kadar 7.haftamda kanama gecirmis olsamda...bir yazida okumustum kadinin biri doktoruna hic bulantim yok sorun olurmu demis.doktoru dahaa ne istiyorsun iste demis...
Ben de 8 haftalık hamileyim bişi yiyip içemiyorum 2 kilo verdim ne yemek pişirebiliyorum ne de yiyebiliyorum çubuk kraker karpuz simit arada yiyebildiğim şeyler. Dr mide bulantsı için ilaç da yazdı ama etki etmiyobol bol uyku getiriyo bana ilaç 3 aylık olunca geçse bari ya çok eziyet oluyo insana açlıktan ağlıyorum oturup bi de su içsem bile geğirme yapıyo nasıl bişi anlamadım ya