Gebelikde bulantı ve kusma

Ah canim cok zor iki gebeligimde de yasadim hic bisey yiyemedim su bile icemedim:KK43: Kendini zorlama yiyicem diye ne seni tutuyosa onu ye bol bol uyu firsatin varsa yoksa gecmiyo gunler :KK43: 2 bucuk yasinda kizima baktim ben ayni zamanda allah sabir versin canim 12. Haftada olmazsa 14. Haftada hafifliyo daha cekilir oluyo ama 20. Haftadan sonra agzinin tadi geri geliyo canim merak etme... sık disini gececek
Şu çektiklerimden ikinci hamileliği istemez oldum şimdiden :) daha da bi ay çekicem en az uyuyorum zaten gün boyu sarhoş gibiyim senin daha zormuş evde çocuk varmış bi de bakılcak. Ben eşime adam gbi ymk de yapamadığım için de üzgünüm dışardan ne istersen yiyelim diyo ama bilmiyo işte bişi canının çekmediğini:KK43: o eski iştahımı özledim komşuların yemek kokusu bnm mutfağıma giriyo ağlıyom sinirden kızartma kokularını duyunca off :KK43: allal yardım etsin bnm gibi olanlara da bana da

Kimse anlamaz canim bunu Normal bir bulantı değil.... allah ceken herkese yardim etsin O yemek kokulari ne kotu gelirdi. Bidaha yemek yiyemem sanirdim.... Insallah guzel gunlerini de paylasacaksin canim burda :)

ben de kotu sekılde gecırdım ılk 3 ayımı...4. aya gırdım suan daha ıyıyım (16. haftadayım) fakat bulantım hala cok var, yıne kusmalarım var. 16. haftada geçecek dıyorlardı valla hıc bır sey gecmedı...artık 5. aydan sonra ıyı olacağım dıye avutuyorum kendımı...sanırım bulantıların gecmesı ıcın bu bebegın hareketlerını ıyıce hıssetmem gerekıcek...

ben de kotu sekılde gecırdım ılk 3 ayımı...4. aya gırdım suan daha ıyıyım (16. haftadayım) fakat bulantım hala cok var, yıne kusmalarım var. 16. haftada geçecek dıyorlardı valla hıc bır sey gecmedı...artık 5. aydan sonra ıyı olacağım dıye avutuyorum kendımı...sanırım bulantıların gecmesı ıcın bu bebegın hareketlerını ıyıce hıssetmem gerekıcek...

Ben hissediyorum hareketleri falan. Hatta tekmeleri. Ama bulantim hala gecmedi. Hatta dun bir kere istifra ettim. Gecmeyince gecmiyo. Saldim artik.

hadi ya...ayy umutlarım azalıyo yaa...inşallah en kısa zamanda kurtulursun arkadaşım bulantılardan kusmalardan...kaçıncı haftadasın?
Canim ben yarin 20. Haftama giriyorum.
neler cektim neler. Allahim biliyor. Ailem biliyor. Ama herkeste ayni olacak diye bir kaide yok. Ben bir de ikizlerimi bekliyorum Allah nasip ederse, o yuzden biraz daha agir seyredio bendeki surec.

Kizlar merhaba ben daha yeni hamileyim benim bulantilarim erken basladi sanirim iki gündür ölüyorum bulantidan ya biri bana fikir versin napabilirim boyle erken baslayinca uzun mu suruyor nasil oluyor

Kizlar merhaba ben daha yeni hamileyim benim bulantilarim erken basladi sanirim iki gündür ölüyorum bulantidan ya biri bana fikir versin napabilirim boyle erken baslayinca uzun mu suruyor nasil oluyor

BENIM 5. HAFTANIN SONUYDU SANIRIM BAŞLADIGINDA.
KORKUNC KÖTUYDUM BEN. SERUMLR YEDIM. YATTIM KALKAMADIM. GECERİ YOK CNM. ILACLAR FAYDA ETMIYOR. RABBIM SABIR VERSIN...

selam kızlar, maalesef bulantı bebeişten dolayı oldugu ıcın cekecegız. benım hafıflemıstı ama 2 gundur agırlastı ve kusmalar eşlik edıyor.
her haltı denedım. şuan bıle bulantım var hafıf
aldım lımonu elıme agzıma sıkıp duruyorum ara sıra.. bır de bunu deneyeyım napım yani
bıktım valla
7. haftadan berı bulantılarım var

Gun sayiyorum bende resmen , ucuncu aya geliyimde bulantilar gecsin diye...psikolojik acidan cok yipratici yaa...bilmiyorum napicaaz

Benim 5. Haftada bir basladi 27 de azaldi tam gitti derken 30. Haftada geri geldi ama sukur ilk zamanlardaki gibi tiksinti seklinde degil dogumdan once kurtulamicam anlasilan

bu süreçteki en önemli şey eşin ve çevrrendekilerinin son derece anlayışlı olması ve akıllarını kendilerine saklaması.. uyku tutarsa bol bol uyumak-yatmak... ben hıc ilaç almadım 6. haftamda başladı 10. haftada hafifleyerek yavaş yavaş bitti ama her hafta biraz daha iyi oldum bi anda bitmedi sıkıntılarım.. ben folic asiti bıraktım öyle hafifledi herkeste aynı olcak diye bi şey yok sanırım. doktorum ısrarla folic asitini al mide bulantısı yapıyosa gece yatmadan önce al demişti ama ben eski kabus günlerime dönmek istemediğim için almadım... zorla bi şey yemeye çalışmayın... Allah yardımcınız olsun geçiyo geçiyo ama çeken bilir.. bebeklerimiz sağlıklı olsun da..

Arkadaslar ben de fena haldeyim.22 aylik kizim var bir de.Rabbim acilarini gostermesen.5.haftadan beri su dahi icemiyorum.zofran verdi doktor onu da kullanmasam öldum. Cunku heran kusuyorum.oyle gunde 20 faln degil basbaya heran.her yer kokuyor.tansiyonum 8e 5 lerde.su mubarek gunlerde ben ve benim gibilere de dua ederseniz cok sevinir bu garip.

Yemeklerden nefret ettim.. Ekmek görmek istemiyorum. Sadece meyve ve çorba oda midemde 5 dk.. Her kustuğumda elhamdurillah diyorum... Zahmetsiz Rahmet olmaz.. Rabbim her çocuk isteyen kullarına hayırlısıyla nasip etsin..

Son düzenleme:
Bulsntısı olanlara Allahım yardım etsin.. 5 haftadan 16 haftaya kadar şiddetli bulantı çektim 7 kilo verdim sürekli acillerde serum yedim şükür geçti unutuldu o günler.. Çok zor insanın psikolojisi bozuluyo

Kotuyum cok kotu ama sukur bunada folikasiti bir aliyorum bir almiyorum ac ve surekli yattigim icin onuda unutuyorum. Zofran iyi felen arkadaslarim varmi veya serum ne kadar etki etti kac gun bayramda boyle olmak istemiyorum

Çok üzüldüm canım aynı şeyleri yaşadim bende :KK43:( serum fayda değil, seni birkaç saat idare eder... 12. Haftadan sonra düzelmeye başlıyor biraz daha sabret... 6. Ayında normal hayatına donuyosun. Allah sabir versin 2 gebeligimde de aynıydı. .. dişimi bile fircayamadim...Allaha Şükür şimdi doğumu bekliyorum. Geçecek canım sabret

Kizlar 14 haftalik hamileyim 1 haftadir fekaket mide agrim var 7 serum yedim hap verdi dokotr ama fayda yok habirr surunuyorjm uyku kalamdi kusuyorum.ayni zamanda bi akil verin nasil.gecer bu ne zaman a kadar olur benim gibi ceken varsa bilen varsa lutfen yorum yazsin cok ihtiyacm vat

Bende 6+3 haftalık hamileyim daha bulantım başlamadı bu iyimi kötümü bilemiyorum bulantı olması hamileliğin iyiye gittiği anlamındaymış öyle söylüyorlar bende daha yok bulantı

X