- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.161
Arkadaşlar bende 9+4 haftalık hamileyim. Daha önce birkaç kez mide bulantım ve kusmam oldu ama bugünkü kadar hiç olmamıştı. Sabahtan öğlene kadar 5 defa kustum. Başıma ağrı girdi artık. Ne yapacağım bilmiyorum kraker falan banamısın demedi.
çok sağol canım tüm gün aç kalınca akşam bulantımda geçti karınım doydu :) Suyla ilgili problem yaşamıyorum ama yine de 2 hafta sonra kontrole gidince devam ederse soracağım doktorumaCok fazla kusup vucudunu ac ve susuz birakma cunku ben doktora gittim beni gormesi bile korkmasina yetti :)) vitamin yazdi hamilelerde bulanti ve kusma icinmis . Buna ragmen kusarsan gel serum takalim demisti . Doktorundan bi yardim al istersen cok halsiz kalirsan toparlaman zor olur
Ben normalde dusu cok seven bir insanim.Arkadaslar 3 haftada bu kusma yuzunden 4 kilo verdim. Doktor bulanti icin ilac verdi insallah ise yarar. Ama cok kotu oldugumda dusa giriyorum o rahatlatiyor
Aynen benimde öyleydi hatta gece bile kusmak için uykudan kalkıyordum Bende çok kilo vermiştim ne mide bulantısı hapları ne vitaminler işe yaradı tek işe yarayan ortam değişikliği yaptım bir tarafı sahil bir taraf ağaçlık temiz hava öyle bir yere kısa bir tatil yaptık eşimle beraber gerçekten ne baş ağrılarım kaldı ne mide bulantısı 1 haftada hepsi okus pokus oldu tavsiye ederimBen normalde dusu cok seven bir insanim.
Ama oyle birseyki banyo yapmaktan.bile midem bulaniyordu benim. Allahimmm ne gunlerdi 7-8-9. haftalar... simdi 12. Haftadayim. Gectimi derseniz hayir gecmedi daha 5 dk olmadi kusali agiz dolusu hemde...bunun disinda ben devamli yatiyorum. Kalkinca yoruluorum. Halsizligim cok fazla benim
Mide bulantıları 7-8 .haftalarda başlıyor 12 . haftadan sonrada azalıyormuş Bazısında doğuma kadar da devam edebiliyormuş kimisinede serum takıyorlarmış çok şükür okadar ağır olmadı Tabi inşallah sizde olmaz Uyku hali ve yorgunluk hisside kansızlık olunca oluyor 3. aydan itibaren dr nuz kan ilacı verecek o zaman o da kalkacak Allah yardımcımız olsun zor süreç Allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat afiyet versin AMİN.Son adet tarihime göre 6. Haftanın içindeyim. Bulantım hala yok Şükürler olsun. Sadece yastık hayalleri ile yasıyorum. Her vakit uykum var
Âmin inşallah...Mide bulantıları 7-8 .haftalarda başlıyor 12 . haftadan sonrada azalıyormuş Bazısında doğuma kadar da devam edebiliyormuş kimisinede serum takıyorlarmış çok şükür okadar ağır olmadı Tabi inşallah sizde olmaz Uyku hali ve yorgunluk hisside kansızlık olunca oluyor 3. aydan itibaren dr nuz kan ilacı verecek o zaman o da kalkacak Allah yardımcımız olsun zor süreç Allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat afiyet versin AMİN.
Benim kuzen 16 . hafta bitene kadar hastanede serum ile yaşadı Bugun konuştuğumuzda o günlerden eser kalmadı hepsi geçti dedi Şuan 18 aylık hamile Çoğunlukla 4 ay bitince geçiyor diyorlar benimki 12. haftada geçmiştiBen 13 haftalik hamileyim kusmalarim bitmedi en cok rahatsiz eden seyde koku nerden geldigini bilmedigim igrenc bi koku var heryerde çataldaki metal kokusu bile rahatsiz ediyor maske taksam maskenin kokusu geliyor anormallik bende mi ne kadar çekicem bunu
18 haftalık demek istedin cvanım herhalde aynen bende 18 haftalık hamileyim, Allah'ıma bin şükür, hiç iyi olmayacağıms andım, yemek görünce korkuyrdum, Allah'ım ne günlerdi, hepsi geride kaldı, uykuderseniz hala çok uyuyorum, sanırım bebek doğunca uyuyamayacağım korkusu ile :)Benim kuzen 16 . hafta bitene kadar hastanede serum ile yaşadı Bugun konuştuğumuzda o günlerden eser kalmadı hepsi geçti dedi Şuan 18 aylık hamile Çoğunlukla 4 ay bitince geçiyor diyorlar benimki 12. haftada geçmişti
Bünyeye göre değişiyor demek ki Benim ilk hamileliğimde hiç bulantı vs olmamıştı Çok rahattım her konuda Ama bunda 12.haftaya kadar ölü gibi yattım diyebilirim Şimdide kemiklerim çok ağrıyor Gerçi bulantının yerine onu tercih ederim :)))18 haftalık demek istedin cvanım herhalde aynen bende 18 haftalık hamileyim, Allah'ıma bin şükür, hiç iyi olmayacağıms andım, yemek görünce korkuyrdum, Allah'ım ne günlerdi, hepsi geride kaldı, uykuderseniz hala çok uyuyorum, sanırım bebek doğunca uyuyamayacağım korkusu ile :)
Kızlar günaydın 5. Haftadan beri çekiyorum serumdur,hastanede yatmaktır,bilimum bütün mide ilaçlarınî ve alternatif tıp yöntemlerini uygulamaktır hepsini yaptım özet GEÇMIYORRRR bıktımmm ...sadece dogumda bile kusabilirim diye kabullendim o kadar ..
ben de aynı durumdaydım artık serum takıldı bana ve doktorum zofran verdi. zaten zayıfım üstüne bir de çok kilo kaybettim. zofranla bir şeyler yiyip içebiliyorum sadece sabahları kusuyorum.Dün en az 8 kere kustumüstelik birsey yememe gerek kalmıyor yesemde yemesemde sürekli kusuyorum. Üstelik midem bosken çok kötü oluyor artık kaburgalarim ağrıyor dik duramiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum