Gebelikde bulantı ve kusma

Ben 13. haftama girmek üzereyim. Hiç kusmadım ama altıncı haftadan beri sabah erken saatte başlayıp uyuyana kadar süren -hatta ara ara uykumdan uyandıran- bulantı ve şiddetli yanmalar artık çok zorluyor. Hiçbir şeyi keyifle yiyemiyorum, midem yediklerimi hazmetmiyor. Ardından mutlaka ishal geliyor. Biri bana bunun nasıl geçeceğinin formülünü verse sevinçten aklımı oynatırım.

Herkese merhaba,
Bugun itibariyle 12. Haftaya girdim. 6. Hafta itibariyle baslayan bulanti ve istifralarim gunde 5-6'ya ulasti. Hicbirsey artik yiyp icemedigim gibi ayakta duracak hslom kslmadi. Bu hafta doktora gottigimde ise idrarımda asetonun pozitif çıkması sebebiyle hadtaneye yatirip 48 saat boyunca serum verdiler. Cok sukur degerlerim normale dondu ve eve cikabildim. Evde ise dinlenmeye devam ve bulanti onleuici olarak onzyd 4 mg verdi doktorum. Benim dize tavsiyem son ana kadar beklemeyin cok fazla. Bebekte bisey olmasa bile anne kendi depolarini tukeyttigi icin riskli

En enteresenda benim galiba 12. haftamdayim gecmis olan bulanlarim asiri sekilde yukseldi bide ustune grip oldum bi yandan kusuyorum bi yandan grip 2 gundur ise gidemiyorum mahvoldum cok kotuyum...

Kizlar, ben de 22+3 olduk. 14. Haftada tak diye kesilen bulantilarim iki gundur yine basladi. Ozellikle sabahlari beni mahfediyo. Baslarda ayva yiyerek bastiriyodum ama mevsimi gecti artik ne yiyebilirim bastirmak icin (cubuk kraker disinda)

Kizlar, ben de 22+3 olduk. 14. Haftada tak diye kesilen bulantilarim iki gundur yine basladi. Ozellikle sabahlari beni mahfediyo. Baslarda ayva yiyerek bastiriyodum ama mevsimi gecti artik ne yiyebilirim bastirmak icin (cubuk kraker disinda)
bende senin gibiyim gecmisti yine basladi ya 10 gundur mahvetti beni 21. haftamdayim.usandim artik. limonu tuzlayip yiyebilirsin tatlim biraz olsun rahatlatio.

Leblebi iyi geliyor bana

Benim de 24 saat suren bulantilarim var.daha 5.haftanin icinde cok kotuyum..bulanti bilekligi gordum siparis ettim kullanan var mi araniz da

Kizlar su benim midemi cok bulandiriyor icemiyorum sadece soguk su olursa biraz icebiliyorum ,su ihtiyacinizi nasil karsiliyorsunuz

Bende tahminen 5 haftalik gebeyim ve iki uc gundur asiri derece mide yanmalarim oluyor normal bir durum mu sizce ?
Normal bence hep duyduğumuz bişey mide yanması.. Gaviscon veya rennie tb veriyor doktor rahatlatıyor diye biliyorum.. Keşke benimde sadece yansa hiç bulanmasa ve azda olsa bişeyler yiyebilsemm ((( çok kötüyüm çoookkk....

14.haftamın içindeyim ve daha yeni geçti mide bulantılarım, Allah benim gibi midesi bulananlara kolaylık versin, hiç geçmeyecek kabus gibi o dönemi atlattım darısı izin başınıza:)

Dün en az 8 kere kustum üstelik birsey yememe gerek kalmıyor yesemde yemesemde sürekli kusuyorum. Üstelik midem bosken çok kötü oluyor artık kaburgalarim ağrıyor dik duramiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum

14.haftamın içindeyim ve daha yeni geçti mide bulantılarım, Allah benim gibi midesi bulananlara kolaylık versin, hiç geçmeyecek kabus gibi o dönemi atlattım darısı izin başınıza:)

Dün en az 8 kere kustum üstelik birsey yememe gerek kalmıyor yesemde yemesemde sürekli kusuyorum. Üstelik midem bosken çok kötü oluyor artık kaburgalarim ağrıyor dik duramiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum

Bende 11. Haftama girdim.
mide bulantilarim siddetli. Ama 8. Haftadaki gibi degil. Haftada 3 kere serum almaya gidiyordum hastaneye.
Allahim ne gunlerdi. Hala da gecti denemez. Sabahlari yesem de yemesemde kusuyirum. Kusmaktan ayni sekilde benimde kaburgalarim agriyOr. Sagolsun kocam masaj yapior sirtima falan. cok zor cook.
Su bile icmeye yeni basladim. Geceleri ogurtuden uyuyamiyordum. Hatta 5 haftada 8 kg verdim. Siz dusunun artik ne cektigimi...
Dr.um artik bikti benden :))) gececek gececek demekten. emedur fitil kullaniyorum hergun olmasa da arada bir.

Tuzlu çubuk, tuzlu ayran leblebi ne dedilerse hepsi mahvetti beni, daha beter bulandırdı midem, o yüzden kendinizi dinleyin, ben salatalık yiyordum tuzsuz iyi geldi, kimse salatallık ye dememişti:)

Arkadaşlar bende 9+4 haftalık hamileyim. Daha önce birkaç kez mide bulantım ve kusmam oldu ama bugünkü kadar hiç olmamıştı. Sabahtan öğlene kadar 5 defa kustum. Başıma ağrı girdi artık. Ne yapacağım bilmiyorum kraker falan banamısın demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…