- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.101
Gerçekten böyle yorumlar biraz olsun içimi rahatlatıyor kızlar iyi ki varsınız geçiceciğine olan inancım artıyor çünkü bazı zamanlar o kadar ümitsiz mutsuz oluyorum ki böyle şeylrri okuyunca kendimi daha kolay telkin ediyorum bugün çift tarama testim var bana şans dileyin lütfen çok heyecanlıyım.aynen arkadaşlar geçiyo zamanla ama biraz sabır gerekiyoben 18. haftanın sonuna kadar hamileliğime sevinemeyecek derecede kötü durumdaydım hiç bitmeyecek sandım ama 18. haftadan sonra yalnızca mide yanması kaldı şimdi 20.haftadayım oğluşumun hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra o kabus gibi 4 ayı unuttum neredeyse ama evet haklısınız o dönem çok zorluyo sizlere tek tavsiye edebileceğim şey sabır çünkü o bulantı ve kusma için yapabilecek hiçbirşey yok ilaçlar sadece geçici bi çözüm. birde ben o dönemlerde bulantı kusmam olduğu sürece bebişiminde benimle olduğunu düşündüm bunun çok yardımı oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavumayı nasip etsin
herkesin farklı geçiyor cnm kendini korkutma ve şanslı hamilelerdensin bence o kadar zor oluyor ki bulantı kusma allah çekenlere sabır versin çekmeyen anlayamaz. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme inşallah güzel haberlerle dönersiniyi grceler kızlar i sorum olacak cevaplarsanoz sevinirim çarşamba günü dr gideceğim ama perşembe gününden beri aklıma takılıyor sürekli 10. haftadayım bıgüne kadar öyle aşırı bulantım olmadı ama iştahsızlık vardı fakat perşembeden beri bişey yok hatta iştahım açıldı herşeyden istiyorum sanki göğüslerimde eskisi gibi ağrımıuyor bebeğine nişey mi oldu acaba çok korkuyorum şu çarşamba günü bir türlü gelemedi kasık ağrımda yok
canım aslında kaç yerde okudum herkesye olmuyor die ama bakıyorum herkesin var bende acaba bi sorun mu varli diye düşünüyorumherkesin farklı geçiyor cnm kendini korkutma ve şanslı hamilelerdensin bence o kadar zor oluyor ki bulantı kusma allah çekenlere sabır versin çekmeyen anlayamaz. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme inşallah güzel haberlerle dönersin
iyi düşün iyi olsun cnm korkutma kendini herşey yolundadır merak etme yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsuncanım aslında kaç yerde okudum herkesye olmuyor die ama bakıyorum herkesin var bende acaba bi sorun mu varli diye düşünüyorum
amin canım inşallah teşekkür ederim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsiniyi düşün iyi olsun cnm korkutma kendini herşey yolundadır merak etme yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun