Gebelikde bulantı ve kusma

Benimde 6. Haftada başladı bulantilarim ve kusmalarim. Şimdi bile öyle kötüyüm ki. Yemek temizlik dışarı çıkma hepsini unuttum herhangi bir araca binemiyorum. normal de aksamlari çekilmez olurdu ama bugün erken başladı. su bile içemiyorum krakerden tiksindim artık onu da yesem çıkarıyorum. Allahım yardım et hepimize

14. haftadan sonra azalıo kızlar sabredin. bende hiç bitmicek sandım ama bitio inanın ki :) suan tam 17 haftalık hamileyim arada cok hafif bunaıo bazen de midem yanıo ama idare edilio işte :)

aynen arkadaşlar geçiyo zamanla ama biraz sabır gerekiyo ben 18. haftanın sonuna kadar hamileliğime sevinemeyecek derecede kötü durumdaydım hiç bitmeyecek sandım ama 18. haftadan sonra yalnızca mide yanması kaldı şimdi 20.haftadayım oğluşumun hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra o kabus gibi 4 ayı unuttum neredeyseama evet haklısınız o dönem çok zorluyo sizlere tek tavsiye edebileceğim şey sabır çünkü o bulantı ve kusma için yapabilecek hiçbirşey yok ilaçlar sadece geçici bi çözüm. birde ben o dönemlerde bulantı kusmam olduğu sürece bebişiminde benimle olduğunu düşündüm bunun çok yardımı oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavumayı nasip etsin

Gerçekten böyle yorumlar biraz olsun içimi rahatlatıyor kızlar iyi ki varsınız geçiceciğine olan inancım artıyor çünkü bazı zamanlar o kadar ümitsiz mutsuz oluyorum ki böyle şeylrri okuyunca kendimi daha kolay telkin ediyorum bugün çift tarama testim var bana şans dileyin lütfen çok heyecanlıyım.

Haklısınız kızlar çok zor günler yaşamayan kimse anlayamaz. 2 hamileligimde de yaşadım malesef 18. Hafta herseyin bittiği hafta oluyor merak etmeyin. Yani gebeligin nerdeyse yarisi...Ondan sonra hatırlamıyosunuz bile yasananlari :) Son aylar, ağırlık v.s. hiçbiri dert değil inanin... 18. den sonra güzel günler sizleri bekliyor

Deli gibi uykum var ama bulantı yüzünden uyuyamıyorum sabah işe gidicem çalışan bi anne adayıyım yemin ederim son bikaç gündür canımdan bezdim kendime acıyorum şu an bile ağlıyorum mahvoldum hiç halim yok dinlenemiyorum kocamla evimle ilgilenemiyorum rahatsızım çok moralim bozuk ((((((((((((((

Ah kızlar yaa keşke birsey yapabilsem sizin icin((( çok zor evet ama geçecek....Ben saclarimi yolardim çıldırmış gibi.. 2 buçuk yaşında kızım vardı evde ona bakmak zorundaydim( Baktımda ama ne ev kaldı ne eş hicbiseyi gözüm gormuyodu. . Bugün 18. Haftamin ilk günü.... 13. Haftaya yaklaşınca azalacak... 15. Haftadan sonra sadece sabahları olur... karnınız hemen acikir...buda çok sinir bozucu ama 18. Haftada normal hayatıniza Döneceksiniz... Şu anda sadece midem eksiyor oda geçecek biliyorum... 2 gebeligimde aynıydı.. Nolur bir kaç hafta daha sabredin. . Yalnız değilsiniz aynısını yaşadım ve birçok kişi şu anda yaşıyor. .. Sağlıklı bebekleriniz olmasını diliyorum

bir de sabah bulantılarını önlemenin yolu da gece aç yatmamak.ben midem bulandıgı icin bişey yiyemiyordum aksam yemeginde. bu sefer aç oldugum icin sabah daha cok kusuyordum. ama 2 gündür kendimi zorlayıp tuzlu bişeyler yiyip yatıyorum. özellikle haşlanmış patates iyi geliyor. sabahta yanımdaki komodine leblebi koydum ondan atıyorum ağzıma 5-10 tane. rahatlıyorum. ben de diş teli var ağzımda onun tadı da olunca tahmin edersiniz halimi. ama şu an iyiyim binlerce kere şükür

Kızlar müjdeli haberlerim varr çok mutluyum 13. Hafta bir mucize 12.haftada beter olan mide bulantılarımdan eser yok evet yine mükemmel bir mideye sahip değilim ama inanın resmen yüzde 80 azaldı o kadar rahatladım ki resmen yeniden doğdum kendi başıma bir şeyler yapabilmeyi çok özlemişim artık rahat kahvaltı yapabiliyorum iştahımın açıldığını hissediyorum yorgunluklarım biraz daha azaldı dediğim gibi hala mide bulantılarım oluyor ama eskisinin yanında bir hiç her geçen günün fark ettiğini anlıycaksınız herkes de bu süreç farklı oluyor ama ümidinizi yitirmeyin ben resmen yatalak hasta gibiydim anlatmıştım burda zorluklarını sabredin kızlar azalacak ve en sonunda tamamen bitecek ben bunları en beterini bizzat yaşadım hiç geçmiycekmiş gibi geldiğini biliyorum dayanın kızlar güzel günler yakın

iyi grceler kızlar i sorum olacak cevaplarsanoz sevinirim çarşamba günü dr gideceğim ama perşembe gününden beri aklıma takılıyor sürekli 10. haftadayım bıgüne kadar öyle aşırı bulantım olmadı ama iştahsızlık vardı fakat perşembeden beri bişey yok hatta iştahım açıldı herşeyden istiyorum sanki göğüslerimde eskisi gibi ağrımıuyor bebeğine nişey mi oldu acaba çok korkuyorum şu çarşamba günü bir türlü gelemedi kasık ağrımda yok

herkesin farklı geçiyor cnm kendini korkutma ve şanslı hamilelerdensin bence o kadar zor oluyor ki bulantı kusma allah çekenlere sabır versin çekmeyen anlayamaz. boşuna evham yapıp kendini de bebeğini de üzme inşallah güzel haberlerle dönersin

canım aslında kaç yerde okudum herkesye olmuyor die ama bakıyorum herkesin var bende acaba bi sorun mu varli diye düşünüyorum

canım aslında kaç yerde okudum herkesye olmuyor die ama bakıyorum herkesin var bende acaba bi sorun mu varli diye düşünüyorum
iyi düşün iyi olsun cnm korkutma kendini herşey yolundadır merak etme yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

iyi düşün iyi olsun cnm korkutma kendini herşey yolundadır merak etme yarın da hayırlı haberlerle dönersin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin canım inşallah teşekkür ederim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

10 haftaya giricem mide bulantılarım son gaz devam 2 gündür iyiydim galiba atlattım dedim erken sevinmişim yine kustummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…