Gebelikde bulantı ve kusma

Arkadaşlar doktora gittim alttan baktı dedi ki rahmin bayagg kalinlasmis gebeeee olma ihtimalim yüksek dedi bende oazsam gebe yumurtlama dönemim ne deyince 88liyim ben yaşın daha küçük kesinlikle onlara takılma bir yıl deneyin olmazsa o zaman sorun vardır dedi ınş hamileyimdirya

Tekrar merhaba kızlar size 13. Haftanın güzelliklerinden bahsetmiştim ama çok erken konuşmuşum 13. Haftanın sonu ve şuan 14. Haftada yine şidsetli bulantılar kusmalar başladı tam geçti derken kendini fazlasıyla hatırlattı dün geceyi hastanede geçirmeme sebep oldu yine moralim baya bozuldu düzelemiycekmiş hissi yine başladı doktor 16. Hafta da düzelir diyor ama ondan öncede 14 diyorlardı ve ben 14 de tekrar hastanelik oldum kimsenin moralini bozmak istemiyorum inş sizin ki erken dönemde biter 14. Haftadan sevgiler her hafta yazmaya çalışıyorum durumumu

canım kesinlikle 16 dan sonra düzelio. benim ki suan cok iyi sabret. 19. haftamdayım. bende geçmicek sanıodum geçio çok şükür ki

canım kesinlikle 16 dan sonra düzelio. benim ki suan cok iyi sabret. 19. haftamdayım. bende geçmicek sanıodum geçio çok şükür ki
Canım inş çünkü 12 dediler 14 dediler her ikisinide gördüm değişiklik olmadı artık korkuyorum 16 dada geçmiycek diye sabırla bekliyorum her gün en az 6 7 kere kusmaktan çok yoruldum inş dediğin gibi olur

Canım inş çünkü 12 dediler 14 dediler her ikisinide gördüm değişiklik olmadı artık korkuyorum 16 dada geçmiycek diye sabırla bekliyorum her gün en az 6 7 kere kusmaktan çok yoruldum inş dediğin gibi olur

aynen bana da 12 dediler gecmedi 14 dediler gecmedi. doktor da 16 demişti gercekten 16 dan sonra hafifledi ve gecti tatlım.

Ah ah 19. Hafta dayım hala sabahları midem bulanıyor. .. midem facia resmen bide şu sık acikmak yokmu çok sinirimi bozuyor Sabır. .... Sabır. .... Sabır. ...

Mide yanmalarına çözüm bulan var mı ? süt içtim olmadı şurup içiyorum olmuyor hiç birşey bastirmiyor en sonunda da çıkarmak zorunda kalıyorum.

Senin haftalarinda çok şiddetli oluyo fayda etmeyebilir haklısın. .. Bir kaç hafta daha sabret canım geçecek çok çok hafifleyecek şikayetlerin

Merhaba kızlar ben buraya her haftamı yazıyorum şimdi 15 deyim Allah ın izniyle dün gece 15. Haftama hastanede serum yiyerek girdim yine mi diyeceksniz belki ama azıcık farklı sebeplerde yok değil bu sefer yoğun mide bulantısı için değil yoğun mide ağrıları için hastanedeydim 16 ya az kaldı sabır diyerekten herkese şifa diliyorum

Slm kızlar ben de daha yeni uye oldum ve benim sikintimda bulantilar beni cok rahatsiz ediyor bu 3 üncü gebeligim digerlerinde bu kadar şiddetli degildi yatak dosek yatıyorum

Kizlar oncelikle insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi ben 11+5 e kadar kustum ama hergun degil aksam 12 gibi simit yada pogaca yiyip yattigim gun sabah daha iyi oluyodum cunku aclik bulanti arttiriyo 12. Haftada bianda bicak gibi kesildi masallah insallah sizinde kesilir

Bendede 3 hafta surdu mide bulantilari ve herseyi denedim en son artik limonda buldum careyi. Midem bulaninca limon yalayin kizlar. Ve gece wc ye falan uyaninca agziniza birseyler zorlada olsa atin bos mide daha cok bulanio

Kızlar bende 13.haftamdayım hala devam ediyo yemek yemeyi özledim herşeyden tiksinir oldum kusmalardan 3 kilo verdim şu bulantılar bir geçsin kaç kilo aldığımı hiç umursamadan yemek yicem 2 aydır açım resmen :KK43:

Herkese merhaba bende bugüne kadar bulantı hiç yoktu ilk defa bugün ne yediysem çıkardım çok berbat bi his.. Ama garip olan neden şimdi başladı bi fikri olan varmı :110:

X