- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.041
ayyy allah yardimcin olsun kardes ayni seyi bende yasadim 4 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geldikce geliyo oyle olunca kusmamaya calis kasilmalar yapiyo cunku canimAy sorma yaa igrenc bide kustukca kusasim geliyo baya bi 10 dk rahat kusuyorum ogur ogur artik karnim aciyo gozlerimden yaslar geliyo
Bendede oyleydi ama tekrar basladi 11 haftamda
allah yardimcin olsun canim
bende artık 15. haftaya geldim tam bitti düzeldi diyorum tekrar başlıyo çok yorucu
Artık hayattan soğudum resmen 12. Hafta dayım sadece ekmek yiyebiliyorum. Aciktikca midem bulaniyo ekmeği kemirip duruyorum. Etrafımdaki "noluyo ya bizde çocuk dogurduk"bakışları sinirimi daha çok bozuyor. Sevinemiyorum hamileliğe bile
Benm bebek kac haftalik sizce hic bulantim yok? Daha yeni aldim bebegin haberini sanirim cok ufak bu bebis, kac haftalik acaba doktor birsey demedi daha meraklandimm
Kimisinin erkende kesiliyodur canim benim kotu dusunme,benimde gun icinde ara ara ogurmelerim oluyor kusmam azinlikta. Doktor kont.nezaman..Selam kızlar 8h 5g. Hamileyim 3 gündür mide bulantim kesildi bebeğe birşeymi oldu diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan varmi??