- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.961
bugün iş yerinde ilk kez istifra ettim bir haftadır bulanıyodu midem bu sabah çok arttı nası geçecek bilmiom bi de çalışıom çok zorluo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haftada 3 gece acile gidip serum taktiriyordum doktor 3 gün yatsan sürekli toparlarsin çok iyi olur demisti ama ben yatmadim. Son bir aydır hiç gitmedim acile. Daha iyiyim çok şükür.Kizlar bulanti yuzunden hastaneye yatan var mi aranizda doktor bana dedide bi kac gun rahat ettiririz seni dedi bende bilmiyorumki rahat edebilirmiyimki az once kendi evim kokuyo diye annemlere gittim orasida burdan betermis hemen eve geri geldim kabus gibi heryer
Öğrendin mi cinsiyeti?
Ben haftada 3 gece acile gidip serum taktiriyordum doktor 3 gün yatsan sürekli toparlarsin çok iyi olur demisti ama ben yatmadim. Son bir aydır hiç gitmedim acile. Daha iyiyim çok şükür.
İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!benim de oğlum 9,5 aylık ve 20 haftalık hamileyim, ilk oğlumda 9,5 kilo vermiştim, resmen süründüm, her günüm ağlayarak geçiyordu, doğurana kadar da zofer zofran hangisini bulduysam içtim.Şimdiki hamileliğim de kötü geçti 2 ay işe gidemedim, dediğin gibi biz de ilaçları bulamadık, en sonunda mecbur dilde eriyeninden aldım, onu kullanabilirsin, o da işe yarıyor. İnşallah sıkıntıların geçer, bebeğinle ilgilenecek birinin olması şart, en azından sen düzelene kadar, ben 1 ay neredeyse oğlumun yüzüne bakamamıştım
çok üzülerek yazıyorum, kusmalar zamanla artıyor, ama o kusmayla insan kısa sürede olsa rahatlıyor, allah yardımcın olsun, ben iyi bilirim bu sıkıntıların ne demek olduğunu, insanlıktan çıkıyorsun, ne zaman geçecek diye gün sayıyorsun ama geçiyor. kan boğazın tahriş olduysa gelmiştir, mide bulantısı ilacı kullanabilirsin, kesin çözüm olmasa da rahatlatabiliyor.
Kesinlikle serum taktirman gerekiyor. Çünkü bebek senin depolarini kullanacak ve 1 hafta daha böyle devam ederse takatsiz kalacaksin. Haftada 3 gece serum taktiriyordum ben 5.aya girene kadar. Hâlâ kusuyorum ama seruma şimdilik ihtiyacım yok. Ve ben 7 kilo verdim !İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!
Ben zaten 43 kiloyum ooff daha kilo verirsem bittim ben,
ne yapsam siz tecrübelisiniz, benimde kusmam var bir şey yemek istemiyorum, serum mu taktırsam arada
Annem 9 ay boyunca kusma ve bulantı yaşamışş, annelere çekme payımız yüksek diye biliyorum Sanırım seninde öyle..Kesinlikle serum taktirman gerekiyor. Çünkü bebek senin depolarini kullanacak ve 1 hafta daha böyle devam ederse takatsiz kalacaksin. Haftada 3 gece serum taktiriyordum ben 5.aya girene kadar. Hâlâ kusuyorum ama seruma şimdilik ihtiyacım yok. Ve ben 7 kilo verdim !
Rica ederim. Ama benim ne annem ne de ablalarım böyle gecirmemis/gecirmedi hamileliklerini. Ailede rastlanan tek kişiyim bu yüzden herkes şaşkın :'(Annem 9 ay boyunca kusma ve bulantı yaşamışş, annelere çekme payımız yüksek diye biliyorum Sanırım seninde öyle..
Doktora söyleyip serum takmasını isteyeceğim sağol
Ne diyelim, olması gerek bu demekk ki..Rica ederim. Ama benim ne annem ne de ablalarım böyle gecirmemis/gecirmedi hamileliklerini. Ailede rastlanan tek kişiyim bu yüzden herkes şaşkın :'(
Yok ya öğrenemedim yani bayaa baktı dr fıldır fıldır dönüyo içerde kıza benziyo amaBide 4lü test için geldiğinde bakarız dedi
Ben 16.haftaya girdim hala deli gibi mide bulantısı var napıcamı şaşırdım artık
Onzyd kullaniyorum canim ben cok iyi geldi yoksa kus kus olcektim heralde ne is yapabiliyodum ne cocuhuma bakabiliyodum oyle rahatladimki bi deneyin isterseniz veya dr unuza danisin cok iyi geldi bana..Ben 16.haftaya girdim hala deli gibi mide bulantısı var napıcamı şaşırdım artık
Bende ayni durumdayim arkadasim ilk bebegimde 6 ay cektim bilirimMidem bulanıyor ama kusamıyorum devamlı kusacak gibiyim. başımı kaldıramıyorum devamlı uykum var sersem gibi geziyorum oturduğum yerde uyuyorum.sanırım tansiyonum da yerlerde.Ben iyi değilim
Ben ilkinde hiç hamile gibi değildim ne miğde bulantısı bilirim ne halsizlik sadece uyku yapmıştı ama bu sefer garip oldu.Allah yardımcımız olsun canım yaaBende ayni durumdayim arkadasim ilk bebegimde 6 ay cektim bilirim