Aynı şekilde benimde dün erken gebelik testi yapmıştım onun sonucu da böyle çıkmıştı bugün tekrar deneyim dedim işte ay bilmiyorum biri bişe desinBenim de böyle çıkıyor ama testin kendi çizgisi olduğunu söyleyenler de var kafam çok karıştı
Dün yaptığım testin sonucu bu görüntülerAynı şekilde benimde dün erken gebelik testi yapmıştım onun sonucu da böyle çıkmıştı bugün tekrar deneyim dedim işte ay bilmiyorum biri bişe desin
Ay bilemedim ya biz ne yaşıyoruzSizde baya net var gibi benim de böyle
Ben oğlumda böyle senin ki gibi sonuç almıştım silikti resmen varla yok arasıydı ama hamileydim şimdi oğlum 3 yaşındaSizde baya net var gibi benim de böyle
Off beklemekten başka çare yok ne diyeyimBen oğlumda böyle senin ki gibi sonuç almıştım silikti resmen varla yok arasıydı ama hamileydim şimdi oğlum 3 yaşında
Bu sabahki testinizde hafif silik cıkmış.Eki Görüntüle 3424646 kızlar bu sabah ki testim sizce bunun sonucu ne
Senin regle gecikmesi mi canımOff beklemekten başka çare yok ne diyeyimallah bağıslasın bu arada hakkımızda hayırlısı
Ay bilemiyorum şuan sabah denediğimi tekrar atıyorum şuan son halini resmen gelip gidip testlere bakıyorumBu sabahki testinizde hafif silik cıkmış.
Eğer varsada belkide daha çok yeni.
Yok hayır daha 4-5 gün var ama ovülasyon üzerinden 14 gün geçtiSenin regle gecikmesi mi canım
Anladım canım benim adetimin geçtiği 6 gün oldu bilmiyorum acaba geç döllenme mi diyorum bilemiyorum şuanda sabah kalktığımdan beri de midem bulamıyor ya stres yaptım ondan diyorumYok hayır daha 4-5 gün var ama ovülasyon üzerinden 14 gün geçti
Bende göğüs sızısı ve sivilcelenme dışında hiç belirti yok açıkçası aynı kafa karışıklığı valla siz kan verseniz en iyisi aslında epey geçmişAnladım canım benim adetimin geçtiği 6 gün oldu bilmiyorum acaba geç döllenme mi diyorum bilemiyorum şuanda sabah kalktığımdan beri de midem bulamıyor ya stres yaptım ondan diyorum
Bende göğüs sızısı ve sivilcelenme dışında hiç belirti yok açıkçası aynı kafa karışıklığı valla siz kan verseniz en iyisi aslında epey
Bende de 1-2 haftadır falan şişkinlik hazımsızlık kabızlık falan vardı birde kasık batması vardı göğüslerim öyle sızlamıyo ama sanki çekiliyo gibi bi değişik bişe oluyo bilemiyorum işte belki diyorum geç döllenme ise 1-2 gün daha bekleyim öyle veririm diyorum amaBende göğüs sızısı ve sivilcelenme dışında hiç belirti yok açıkçası aynı kafa karışıklığı valla siz kan verseniz en iyisi aslında epey geçmiş
Canım sen ne yaptın kan testi falan verdin miSizde baya net var gibi benim de böyle
Evet canım verdim hamileymişimCanım sen ne yaptın kan testi falan verdin mi
Yaaa ciddiii misiinn nasıl sevindim yaa benim gecikmenin 8. Günü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı yüzümde sivilcelenme kasık ağrısı mide bulantısı ve arada bacaklarıma da ağrı giriyo ben kan testi veremedim gidip senin kaçıncı gün gecikmendiEvet canım verdim hamileymişimbetayı takip edicez
Kuzum benim gecikmem olmadı daha 2 günüm var bence sende 1-2 gün sonra testi tekrarlayıp kan ver insallah iyi haberler alırsınYaaa ciddiii misiinn nasıl sevindim yaa benim gecikmenin 8. Günü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı yüzümde sivilcelenme kasık ağrısı mide bulantısı ve arada bacaklarıma da ağrı giriyo ben kan testi veremedim gidip senin kaçıncı gün gecikmendi