Gebelik

Evet canım verdim hamileymişim 🥹 betayı takip edicez
Yaaa ciddiii misiinn nasıl sevindim yaa benim gecikmenin 8. Günü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı yüzümde sivilcelenme kasık ağrısı mide bulantısı ve arada bacaklarıma da ağrı giriyo ben kan testi veremedim gidip senin kaçıncı gün gecikmendi
Kuzum benim gecikmem olmadı daha 2 günüm var bence sende 1-2 gün sonra testi tekrarlayıp kan ver insallah iyi haberler alırsın
evet canım şimdi yukarıya doğru bakınca gördüm yazdıklarını unutmuşum kusura bakma ya bilmiyorum ilk yaptığım testler pozitif olup bu sabah ki yaptığım test neden negatif oldu anlamıyorum ya testlerde sıkıntı var ne oluyor anlamış değilim bende vericem inşallah en kısa zamanda ☺️ ama senin adına çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına anlamayı nasip eylesin inşallah ☺️ beta hcg kaç çıktı senin ne dedi doktor

Amin ca
Yaaa ciddiii misiinn nasıl sevindim yaa benim gecikmenin 8. Günü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı yüzümde sivilcelenme kasık ağrısı mide bulantısı ve arada bacaklarıma da ağrı giriyo ben kan testi veremedim gidip senin kaçıncı gün gecikmendi

evet canım şimdi yukarıya doğru bakınca gördüm yazdıklarını unutmuşum kusura bakma ya bilmiyorum ilk yaptığım testler pozitif olup bu sabah ki yaptığım test neden negatif oldu anlamıyorum ya testlerde sıkıntı var ne oluyor anlamış değilim bende vericem inşallah en kısa zamanda ☺️ ama senin adına çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına anlamayı nasip eylesin inşallah ☺️ beta hcg kaç çıktı senin ne dedi d
Amin canım allah razı olsun 🙏 70 çıktı 2 günde bir takip edicem insallah yükselir bakalım. Rabbim tez vakitte sana da nasip eylesin insallah canım benim içini ferah tut 🥰

Amin ca

Amin canım allah razı olsun 🙏 70 çıktı 2 günde bir takip edicem insallah yükselir bakalım. Rabbim tez vakitte sana da nasip eylesin insallah canım benim içini ferah tut 🥰
Yükselir kuzum yükselir içini ferah tut 🙏🏻❤️ Benim 3 yaşında bi oğlum var aslında istemiyorum ama böyle de olunca acaba kaldım mı diyor insan bi endişeliyim o yüzden bakalım hayırlısı olsun

Yükselir kuzum yükselir içini ferah tut 🙏🏻❤️ Benim 3 yaşında bi oğlum var aslında istemiyorum ama böyle de olunca acaba kaldım mı diyor insan bi endişeliyim o yüzden bakalım hayırlısı olsun
İnşallah canım inşallah 🙏💓 hayırlısı olsun insallah hepimiz icin

X