Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim cocuk istemiyor ama ben istiyorum korunuyor surekli ben genç yasta anne olmak istiyorum ama esim istemiyor eşinden habersiz nasıl hamile kalirim yardım edin
eşim cocuk istemiyor ama ben istiyorum korunuyor surekli ben genç yasta anne olmak istiyorum ama esim istemiyor eşinden habersiz nasıl hamile kalirim yardım edin
18 yaşındasın ne çocuğu, 24-25 yaşları da genç anneliktir bence tadını çıkar evliliğin, ama ablamın yaşadığı bi durumdan bahsediyim onun da eşi istemiyodu o korunduğu şeyi kesti defalarca işte bi şekilde ehe detaylı anlatamıyorum da gerçi olmadı o şekilde de ama belki olur sende bilemedim
Kesinlikle yanlış yapmış olursunuz benim eşim benden habersiz böyle fikirler içinde olduğunu bilsem benim fikirlerimi onemsemedigi için uzaklaşırdım . Çocuk tek başınıza alacağınız bir karar değil . Eğer eşiniz hiç bir zaman çocuk istemiyorsa bu zaten evlenmeden önce kesinlikle konuşmanız gereken bi konuydu ama eğer zamana ihtiyacı varsa bu zamanı ona tanimalisiniz .
Eşinden istemediği halde, eşini kandırarak hamile kalman cok yanlış bir düşünce.
Eşinin düşüncesine saygısızlık olmaz mı sence de?
Ayni şey sana yapılsa ne hissedersin?
Henüz ne kadar süredir evlisiniz, belki eşiniz sizinle vakit geçirmek istiyordur iyi düşünün derim evlat büyütmek hic kolay birsey değil.
Bilmiyorum ama ben konuyu her açtığımda istemiyorum diyor benimde canim çok aklıyor geceleri gozume uyku girmiyor o istemiyorum dedikce ben kahroluyorum aglamaktan baska carem kalmiyor kendi 1 yil once madde kullanıyordu cocuk olursa allah korusun sakat falan doğar diye korkuyor ama doktor sorun olmaz dedi yinede istemiyorum canim çok sıkıldiyor
Bizdede ben düşünmüyordum eşim çok istiyordu ama hiçbizaman benim kararıma saygısızlık yapmadı. Benim evet dememi bekledi. Sadece ikna etmeye çalışıyordu o kadar. Ne zaman ben kabul ettimse o zaman oldu. İki tarafında istemesi önemli cnm bence biraz zaman ver. Çok istiyorsan tatlı tatlı ikna etmeye çalışırsın. Ama istemedigi sürecede bi şeyler yapmaya çalışma. Adam hamile oldugunu duydugunda suratı düşerse sende üzülürsün. Ben hamile oldugumu söylediğimde eşimin yüzündeki mutluluk beni kat kat mutlu etmişti mesela