Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım inşallah yaaa
Benim de bu sefer damla gelmişti
Ben de sökmez die umutlanmışrım
Umutlanınca kötü oluyo ya
Sen şimdi evdeysen temilik falan yap
Aklından çıksın

Ah canım inşallah yaaa
Benim de bu sefer damla gelmişti
Ben de sökmez die umutlanmışrım
Umutlanınca kötü oluyo ya
Sen şimdi evdeysen temilik falan yap
Aklından çıksın
Kuzumm eşim sabah işten geldi kahvaltı yaptık uyudu o bende kalktım şimdi midem bulanıyor biraz. Akıntı falan yok temiz hala. Normalde öğlen sökülürdüm ben ama saatler sonra nolacak Rabbim bilir

Kuzumm eşim sabah işten geldi kahvaltı yaptık uyudu o bende kalktım şimdi midem bulanıyor biraz. Akıntı falan yok temiz hala. Normalde öğlen sökülürdüm ben ama saatler sonra nolacak Rabbim bilir
Testte cikabilir belki canim ya baksan mi ki
ay heycanlandim seninle simdi

Testte cikabilir belki canim ya baksan mi ki
ay heycanlandim seninle simdi
Kuzumm test yok ki evde bugün yumurtlamanın 13. Günü çıkar mı acaba eşim evde olmasa şimdi hastaneye gider kan testi verirdim gizli olsun ona sürpriz olsn istiyorum eğer bigün bebeğim olursa ama belki de beklemek en güzeli balım ya bilmiyorum inan iyiki varsın sen

Sende oyle canim ya. Valla cikar mi bilmiyorum ki normalde 5 gun gecsin diyolar ama pek bi sabirsiziz kanda kesin cikar ama bende surpriz yapmayi tercih ederdim haklısın

Sende oyle canim ya. Valla cikar mi bilmiyorum ki normalde 5 gun gecsin diyolar ama pek bi sabirsiziz kanda kesin cikar ama bende surpriz yapmayi tercih ederdim haklısın
Bekleyecem bugün kuzum inşallah gelmezse yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım sabırlıyım ama bu kez erken davranıp hayal kırıklığı isteniyorm

Bekleyecem bugün kuzum inşallah gelmezse yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım sabırlıyım ama bu kez erken davranıp hayal kırıklığı isteniyorm
Insallah olmazsin canim da bizede umut olursun bende yarin kontrole gidicem kan testleri felan. umarim bi problem cikmaz

Insallah olmazsin canim da bizede umut olursun bende yarin kontrole gidicem kan testleri felan. umarim bi problem cikmaz
İnşallah balımm bakalım Mevlam neylerse güzel eyler. Sen adetin3. Günü gidiyosn dimi canım bi güzel kontolden geç Tüm hastalıklardan korusun Rabbim seni ve buradaki KK üyelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…