- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Hayırlısı kuzumm haberdar ederiz birbirimiziKesinlikle oyle canim.❤
Tamam canimHayırlısı kuzumm haberdar ederiz birbirimizi
Ah canım inşallah yaaaGünaydınn. Dün ağrılarım azıcık vardı. Bugün uyanınca peçeteye bir kaç damla sarı açık kahve bir leke geldi şu an bir belirti yok bekliyorum öğlene kadar sökülecek mi inşallah sökülmez
Kuzumm eşim sabah işten geldi kahvaltı yaptık uyudu o bende kalktım şimdi midem bulanıyor biraz. Akıntı falan yok temiz hala. Normalde öğlen sökülürdüm ben ama saatler sonra nolacak Rabbim bilirAh canım inşallah yaaa
Benim de bu sefer damla gelmişti
Ben de sökmez die umutlanmışrım
Umutlanınca kötü oluyo ya
Sen şimdi evdeysen temilik falan yap
Aklından çıksın
Testte cikabilir belki canim ya baksan mi kiKuzumm eşim sabah işten geldi kahvaltı yaptık uyudu o bende kalktım şimdi midem bulanıyor biraz. Akıntı falan yok temiz hala. Normalde öğlen sökülürdüm ben ama saatler sonra nolacak Rabbim bilir
Kuzumm test yok ki evde bugün yumurtlamanın 13. Günü çıkar mı acaba eşim evde olmasa şimdi hastaneye gider kan testi verirdim gizli olsun ona sürpriz olsn istiyorum eğer bigün bebeğim olursaTestte cikabilir belki canim ya baksan mi ki
ay heycanlandim seninle simdi
Sende oyle canim ya. Valla cikar mi bilmiyorum ki normalde 5 gun gecsin diyolar ama pek bi sabirsiziz kanda kesin cikar amaKuzumm test yok ki evde bugün yumurtlamanın 13. Günü çıkar mı acaba eşim evde olmasa şimdi hastaneye gider kan testi verirdim gizli olsun ona sürpriz olsn istiyorum eğer bigün bebeğim olursaama belki de beklemek en güzeli balım ya bilmiyorum inan iyiki varsın sen
Bekleyecem bugün kuzum inşallah gelmezse yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım sabırlıyım ama bu kez erken davranıp hayal kırıklığı isteniyormSende oyle canim ya. Valla cikar mi bilmiyorum ki normalde 5 gun gecsin diyolar ama pek bi sabirsiziz kanda kesin cikar amabende surpriz yapmayi tercih ederdim haklısın
Insallah olmazsin canim da bizede umut olursunBekleyecem bugün kuzum inşallah gelmezse yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım sabırlıyım ama bu kez erken davranıp hayal kırıklığı isteniyorm
İnşallah balımm bakalım Mevlam neylerse güzel eyler. Sen adetin3. Günü gidiyosn dimi canım bi güzel kontolden geç Tüm hastalıklardan korusun Rabbim seni ve buradaki KK üyeleriniInsallah olmazsin canim da bizede umut olursunbende yarin kontrole gidicem kan testleri felan. umarim bi problem cikmaz
Malesef canim 5. Günüm oluyo bi problem olmaz umarim. Amin cumlemiziİnşallah balımm bakalım Mevlam neylerse güzel eyler. Sen adetin3. Günü gidiyosn dimi canım bi güzel kontolden geç Tüm hastalıklardan korusun Rabbim seni ve buradaki KK üyelerini
İçini ferah tut kuzumm sen kaç aylık evliydinMalesef canim 5. Günüm oluyo bi problem olmaz umarim. Amin cumlemizi
7 aylik canim. Pko baslangici vardi bende bakalim ne durumdaİ
İçini ferah tut kuzumm sen kaç aylık evliydin
Kiz zaten sabirsiz bizde ondan merakli
Canim sesin cikmiyor ne yaptin iyi misinİ
İçini ferah tut kuzumm sen kaç aylık evliydin
Kiz zaten sabirsiz bizde ondan meraklidua edelim o iyi bi sonuc alsin
VallA merak ettim ama girmemis. Insallah guzel haberi alip bizi unutmusturHemen bakıcam neler olmuş
İnşaalllahhhVall
VallA merak ettim ama girmemis. Insallah guzel haberi alip bizi unutmustur❤
Balımm kuzen gelmişti şimdi gitti namazımı kıldım geldimm hiç bir akınto belirti ağrı yokCanim sesin cikmiyor ne yaptin iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?