- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Rabbim saglık versin öncelikle. Enfeksiyon için ben de hergün elma sirkeli su içicem kuzum sende iç tamam mı iyi haberler verirsin inşallahBizde 7 aykik evliyiz canim. 5 aydir korunmuyoruz. Vardir zamanindiyorum ama stresde yapiyorum yapmamam lazim. Sali gunu hekime gidicem 1 yildan once bi tedavi uygulamicaktir eminim benimde enfeksiyonum oluyor ara ara. Bakalim ne dicek seninle paylasirim
Adrt donemim bi bitsinde once sogan kurune baslicam canim 1-2 ayda hamile kalanlar var . Sanada tavsiye ederim. Insallah yakinda haberlerimizi aliriz.Rabbim saglık versin öncelikle. Enfeksiyon için ben de hergün elma sirkeli su içicem kuzum sende iç tamam mı iyi haberler verirsin inşallah
Kuzum olanları duydum ama bilmiyorumm başıma gelmedi. Sen kan testi yapsanaMerhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Kuzum geçen adetimde içtim bu ay da içeeim inş gerek kalmaz aderime 3,4gün kaldı:)Adrt donemim bi bitsinde once sogan kurune baslicam canim 1-2 ayda hamile kalanlar var . Sanada tavsiye ederim. Insallah yakinda haberlerimizi aliriz.
Insallah gerek kalmazKuzum geçen adetimde içtim bu ay da içeeim inş gerek kalmaz aderime 3,4gün kaldı:)
Sağol canımKuzum olanları duydum ama bilmiyorumm başıma gelmedi. Sen kan testi yapsana
Bi saglik ocaginda yaptirabilirsin benceSağol canım
Daha adet günü geçmedi de
Ondan kan test yapmak çok saçma olur
❤
Elimizdekilerde deniyoruz
Boşver boşver :) geçerse yaparımBi saglik ocaginda yaptirabilirsin bencebikac gun varsa cikacaktir
Benım regle 2 gün varken iki çizgi aynı koyuluktaydı . Regden 1 gün önce pik durumundaydı .Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Sağol ama benimkiler silik dimiBenım regle 2 gün varken iki çizgi aynı koyuluktaydı . Regden 1 gün önce pik durumundaydı .
İnşallah canım ya 2 gün varInsallah gerek kalmazama olmazsa sevam et 2. Ay daha yuksek ihtimal
Bana da iki gün var bakalımm nolacak adetten 4 ,5 gün önce testler negatifti valla salı test yapıcam 28. Gün olacak bakalım :)Sağol canım
Daha adet günü geçmedi de
Ondan kan test yapmak çok saçma olur
❤
Elimizdekilerde deniyoruz
Tatlım kaç gün var adetineBoşver boşver :) geçerse yaparım
İnşallah yüzün güler yaaİnşallah canım ya 2 gün var
Bana da iki gün var bakalımm nolacak adetten 4 ,5 gün önce testler negatifti valla salı test yapıcam 28. Gün olacak bakalım :)
2Tatlım kaç gün var adetine
Aynı zamanlardayız seninle kuzum hiç bir belirti yok ama. Yumurtlamadan sonra bugün 11.gün senin kaçıncı günün yumurtlamadan somra
Allah senden de razı olsun kuzum rabbim izniyle yüzümüz güler inşallahistanbulaski Allah razı olsun arkadaşım, inşallah sifana vesile olursam cok mutlu olurum.
Amin kuzum hepimizin inşİnşallah yüzün güler yaa
Allah hayırlısını versin ❤
Amin canım benim aminn inşallah ben 3 sene sonra mucizeme kavuştum Rabbim tez vakitte dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Allah senden de razı olsun kuzum rabbim izniyle yüzümüz güler inşallah
Kuzum benim ya çok mutlu oldm senin adınaAmin canım benim aminn inşallah ben 3 sene sonra mucizeme kavuştum Rabbim tez vakitte dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?