Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gün erken oldum canım
Bugün regl oldum
İnşallah sen olmazsın hayırlısıyla
24 günde bir oluyorım ben
Sen?
Ayy balımm bu mesajını nasıl kaçırmışım çok özür dilerimm güncelleme şeysi oldu galiba giremedim. Ben de bugün adet olavakmş gibiok hafif bi batma doluluk hissettim yarın 28.günüm yani 4 şubatta bekliyorum. Hayırlısı kuzum sakın üzülme rabbim doğru zamanı biliyor.❤️🏵️🌹

Ayy balımm bu mesajını nasıl kaçırmışım çok özür dilerimm güncelleme şeysi oldu galiba giremedim. Ben de bugün adet olavakmş gibiok hafif bi batma doluluk hissettim yarın 28.günüm yani 4 şubatta bekliyorum. Hayırlısı kuzum sakın üzülme rabbim doğru zamanı biliyor.❤🏵🌹
Estağfirullah evet güncellemeden ben de zorlamıyorkm
Basen siteye girilmiyor
Hayırlısı olsun hakkımızda pes etmek yok
Civan perçemi Aslan ... onu yapıcam bu sefer :KK74:

Sağ kasığıma iğne batar gibi hissediyorum şu an. Ama pek dinlememye çalışıyrm kendimi. Ben normaldr 28 günde olurum kuzum bazen strese dayalı 29 olmuştur.
Anladım canım
Ben de dinlememeye çalıştım
Olmadı
Melisa çayı sipariş verdim
Herşeyin başı stres
Rahatlarım belki

Anladım canım
Ben de dinlememeye çalıştım
Olmadı
Melisa çayı sipariş verdim
Herşeyin başı stres
Rahatlarım belki
Lavanta çayı da demle iç harika kuzumm sürekli bişeylerle meşgul ol aklını meşgul etsin hep bişeyler kitap oku çiçek yetiştir ne bileyim dua et zikir çek inan çook faydası var ben öyle yaparım.:KK68::KK200::KK68:

Amin
Zeytinyağında incir yiyorum :anneadayı:
Günaydınn. Dün ağrılarım azıcık vardı. Bugün uyanınca peçeteye bir kaç damla sarı açık kahve bir leke geldi şu an bir belirti yok bekliyorum öğlene kadar sökülecek mi inşallah sökülmez

Back