- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Canımmmm
Gündüz alamadın mıCascade_ S SiriusBlackK kızlar nöbetçi ezcane evimden çook uzaktaymış maalesef şimdi gitme imkanım yok mecbur bekleyeceğim canlarım ❤❤
Yarın alırım artk kuzummGündüz alamadın mı
Çalışıyorsan öğle arası falan?
Eczaneden
Hep duzenli mi oluyosun peki canim. Günü gununeBalımm kuzen gelmişti şimdi gitti namazımı kıldım geldimm hiç bir akınto belirti ağrı yok
Sende oyle canim ya
Kuzum adetim gelseydi bugün gelirdi lekelenmeden sonra 8 saat oldu. Ablanın biri yərleşme kanaması olabikir dedi. Ama adetim yumurta çatladıktan ya 14.gün gelirse yani yarınSende oyle canim ya❤ valla seninle heyecanlandik bugun
Geçen ay 29.günde oldum normalde 28. 27 öyle kuzumm üzülüp stres yapmayınca bu ay 28 bekledimmHep duzenli mi oluyosun peki canim. Günü gunune
Yarin test alma imkan varsa kan ver bari kuzum ya. Silik milik cikar deli oluruzYarın alırım artk kuzumm
Dusunme oyle canim gelmez insallah.Kuzum adetim gelseydi bugün gelirdi lekelenmeden sonra 8 saat oldu. Ablanın biri yərleşme kanaması olabikir dedi. Ama adetim yumurta çatladıktan ya 14.gün gelirse yani yarın
Hayirlisi bakalimGeçen ay 29.günde oldum normalde 28. 27 öyle kuzumm üzülüp stres yapmayınca bu ay 28 bekledimm
Tatlımm bu zor yarın öğleden sonra alırım inşallah benim kırmızı teşrif etmezseHayirlisi bakalimsabah idrarla bakcaksan lavaboya gitmeden bakabilsen keske
Tamam balımm yarın kan veririm belki eşim yanımda ama ondan gizli yapıp sürpriz yapmak istiyorum onaYarin test alma imkan varsa kan ver bari kuzum ya. Silik milik cikar deli oluruz
Insallah canim yaTamam balımm yarın kan veririm belki eşim yanımda ama ondan gizli yapıp sürpriz yapmak istiyorum onarabbim nasip ederse
Dogru oglene kadar tutamayabilirsinTatlımm bu zor yarın öğleden sonra alırım inşallah benim kırmızı teşrif etmezse
İnşallah balım dua et banaInsallah canim yaRabbim o duyguyu size nasip etsin .
Oyy ben hiç tutamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?