- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Ayy balımm bu mesajını nasıl kaçırmışım çok özür dilerimm güncelleme şeysi oldu galiba giremedim. Ben de bugün adet olavakmş gibiok hafif bi batma doluluk hissettim yarın 28.günüm yani 4 şubatta bekliyorum. Hayırlısı kuzum sakın üzülme rabbim doğru zamanı biliyor.1 gün erken oldum canım
Bugün regl oldum
İnşallah sen olmazsın hayırlısıyla
24 günde bir oluyorım ben
Sen?
Sağ kasığıma iğne batar gibi hissediyorum şu an. Ama pek dinlememye çalışıyrm kendimi. Ben normaldr 28 günde olurum kuzum bazen strese dayalı 29 olmuştur.Teşekkürler
Regl oldum
Estağfirullah evet güncellemeden ben de zorlamıyorkmAyy balımm bu mesajını nasıl kaçırmışım çok özür dilerimm güncelleme şeysi oldu galiba giremedim. Ben de bugün adet olavakmş gibiok hafif bi batma doluluk hissettim yarın 28.günüm yani 4 şubatta bekliyorum. Hayırlısı kuzum sakın üzülme rabbim doğru zamanı biliyor.❤🏵
Anladım canımSağ kasığıma iğne batar gibi hissediyorum şu an. Ama pek dinlememye çalışıyrm kendimi. Ben normaldr 28 günde olurum kuzum bazen strese dayalı 29 olmuştur.
Rabbim hayırlısını versin kuzum nar suyu iç havuç kuru incir bol bol tüketEstağfirullah evet güncellemeden ben de zorlamıyorkm
Basen siteye girilmiyor
Hayırlısı olsun hakkımızda pes etmek yok
Civan perçemi Aslan ... onu yapıcam bu sefer
Lavanta çayı da demle iç harika kuzumm sürekli bişeylerle meşgul ol aklını meşgul etsin hep bişeyler kitap oku çiçek yetiştir ne bileyim dua et zikir çek inan çook faydası var ben öyle yaparım.Anladım canım
Ben de dinlememeye çalıştım
Olmadı
Melisa çayı sipariş verdim
Herşeyin başı stres
Rahatlarım belki
İnşallah bakalımLavanta çayı da demle iç harika kuzumm sürekli bişeylerle meşgul ol aklını meşgul etsin hep bişeyler kitap oku çiçek yetiştir ne bileyim dua et zikir çek inan çook faydası var ben öyle yaparım.
Ben de tam senin nicki gördüm yazacaktım ki sen yazmışsınCascade_ nasilsin canim ozlettin baya ❤ profile yorum yapamadim buradan yaziyim dedim:)
AminRabbim hayırlısını versin kuzum nar suyu iç havuç kuru incir bol bol tüket
Allah daha iyi etsin canim olursun insAllah cok sukur canim gun sayiyorumBen de tam senin nicki gördüm yazacaktım ki sen yazmışsın
İyiyim şükür ya
Hamile olamadım ama
Yine aynı ben :)
Sen nasılsın
Hamile olabildim de :)))
Ooo ne kadar kaldıAllah daha iyi etsin canim olursun insAllah cok sukur canim gun sayiyorum
Günaydınn. Dün ağrılarım azıcık vardı. Bugün uyanınca peçeteye bir kaç damla sarı açık kahve bir leke geldi şu an bir belirti yok bekliyorum öğlene kadar sökülecek mi inşallah sökülmezAmin
Zeytinyağında incir yiyorum
Naptin canim var mi gelen gidenOy kuzumm sağol ya ne iyiisin sen böyle eksik olma 🏵
Günaydın kuzucumm sabah uyanınca az bir iki damla kahve sarı karışık bi leke fark ettim peçetede sanırım öğlene kadar sökülürNaptin canim var mi gelen giden
Benim adet oncesi kahverengi lekelenmem olur. Senin olur muydu canimGünaydın kuzucumm sabah uyanınca az bir iki damla kahve sarı karışık bi leke fark ettim peçetede sanırım öğlene kadar sökülür
Aynı gün bir kez olmuştu kuzum leke gördüğüm bir kaç saat içinde sökülürdüBenim adet oncesi kahverengi lekelenmem olur. Senin olur muydu canim
Insallah olmaz canim ama uzme kendini. Oyalancak biseyler bul.Aynı gün bir kez olmuştu kuzum leke gördüğüm bir kaç saat içinde sökülürdü
Yok canım kuzum üzmem veren de alan da Rabbimiz değil mi ben duamı ediyor O na tevekkül ediyorum kendimiInsallah olmaz canim ama uzme kendini. Oyalancak biseyler bul.
Kesinlikle oyle canim.Yok canım kuzum üzmem veren de alan da Rabbimiz değil mi ben duamı ediyor O na tevekkül ediyorum kendimi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?