Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım Allah razı olsun. Tez vakitte sana da nasip etsin inşallah Rabbim.
Kac günün kaldı adetine?
Sağol kuzum benim.. 😊 28. Gün olacak yarın BAT 29 da olabilir. Yani pazartesi salı kesin bekliyorum adetimi. Ama yumurta çatlayalı 11 gün oldu

Aynı zamanlardayız seninle kuzum hiç bir belirti yok ama. Yumurtlamadan sonra bugün 11.gün senin kaçıncı günün yumurtlamadan somra
1 gün erken oldum canım
Bugün regl oldum
İnşallah sen olmazsın hayırlısıyla
24 günde bir oluyorım ben
Sen?

Sağol kuzum benim.. 😊 28. Gün olacak yarın BAT 29 da olabilir. Yani pazartesi salı kesin bekliyorum adetimi. Ama yumurta çatlayalı 11 gün oldu

Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah tez vakitte canım.
Inşallah enfeksiyonunda geçmiştir ve hamile kalmışsındır arkadaşım.
Hayırlı haberlerini okurum inşallah tez vakitte.

Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah tez vakitte canım.
Inşallah enfeksiyonunda geçmiştir ve hamile kalmışsındır arkadaşım.
Hayırlı haberlerini okurum inşallah tez vakitte.
İnşallah kuzumm amin dualarını esirgeme benden bir saattir karnımın alt tarafında batma hissi var adet olacakmışım gibi ama bakalım inşallah :KK43:

İnşallah kuzumm amin dualarını esirgeme benden bir saattir karnımın alt tarafında batma hissi var adet olacakmışım gibi ama bakalım inşallah :KK43:
Rabbim hayırlı işaret veriyordur inşallah canım stres yapmadan dinlemeden kendini bekle bakalım neler olacak.
Ben hic belirti yasamadim desem yeridir o yüzden birsey diyemicem canim.
Rabnim yar ve yardımcın olsun inşallah muradini tez vakitte kabul etsin inşallah.

Rabbim hayırlı işaret veriyordur inşallah canım stres yapmadan dinlemeden kendini bekle bakalım neler olacak.
Ben hic belirti yasamadim desem yeridir o yüzden birsey diyemicem canim.
Rabnim yar ve yardımcın olsun inşallah muradini tez vakitte kabul etsin inşallah.
Oy kuzumm sağol ya ne iyiisin sen böyle eksik olma 🏵️💮🌹

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim

Ovulasyon testiyle öğrenenlerin genelde çizgileri yumurtlama günüymüş gibi koyu oluyormuş canım gebelik testini alıp denesene yarın geç döllenme vs gibi bişey olmadıysa çıkabilir. Laboquick markalı testler çok hassas tavsiye ederim

Back