• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve sivilcelenme

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
114
37
13
Tekrardan merhaba kızlar. Bugun itibariyle 8 haftalık olduk. Son 2-3 gundur yüzümü sivilce bastı ki ben bu kadar sivilcelendigimi hatırlamıyorum. Ergenlikte bile doğru düzgün sivilcem yoktu. Hatta vücudumun farklı bölgelerinde de çıkıyor, gögus ve kol gibi. Ellerim ise kupkuru nemlendirme yetmiyor sürekli çatlıyor. Gebelikte bazı insanlarin yüzüne nur inerken ben niye böyle oldum ya 😄 var mı bu durumu yaşayan kaçıncı haftada geçiyor acaba?

Ben ilk gebelikte hıc cilt problemi yaşamadım bu sefer sivilcem çıktı boynumun altı çenem yanaklarimda benek benek alerji olmuşum gibi kızardı kaşıntı yok ama benekli 🤷🏻‍♀️ gül yağı aldım şimdilik ferahlatti acıyan sivilceler anında geçti hafifledi inşallah daha daiyi gelir bol bol yıkıyorum ekstra birşey kullanmak doğru değil gebelikte, benim 20.hafta bu arada 😂😂

Ben ilk gebelikte hıc cilt problemi yaşamadım bu sefer sivilcem çıktı boynumun altı çenem yanaklarimda benek benek alerji olmuşum gibi kızardı kaşıntı yok ama benekli 🤷🏻‍♀️ gül yağı aldım şimdilik ferahlatti acıyan sivilceler anında geçti hafifledi inşallah daha daiyi gelir bol bol yıkıyorum ekstra birşey kullanmak doğru değil gebelikte, benim 20.hafta bu arada 😂😂
Kaçıncı haftada başladı sizin peki benim çok mu erken başladı acaba 😅

Kaçıncı haftada başladı sizin peki benim çok mu erken başladı acaba 😅
Başlangıçta biri çıkıp geçiyordu sonra başka çıkıp geçiyordu boynumu fark ettiğimde 14.haftaydi şimdi siliklesti belli değil o hafta acayip bebek benekti, çenem de ve dudak üstümde alnımda acılı sivilcelerin izleri var hala, ben de erhlgenken hıc sivilce cikarmamitim ama ergen gibi oldum şimdi 😂😂

Başlangıçta biri çıkıp geçiyordu sonra başka çıkıp geçiyordu boynumu fark ettiğimde 14.haftaydi şimdi siliklesti belli değil o hafta acayip bebek benekti
Valla benim de öyle şu an mayın tarlası gibi oldu yuzum ve bazıları acıyor dokununca... Neyse o da ufaklıkların nazı olsun annelerine, sağlıklı olsunlar yeter ☺️

Back