Gebelik ve kürtaj sonrası pişmanlık

Bazen isyan edesim geliyor böyle konuları görünce sakın yanlış anlamayın sizi kınamıyorum haddim değil üzüldüğüm nokta bazı anneler çok kötü evladına yapmadığını bırakmıyor bazıları aldırıyor allahım neden böyle insanlara cocuk nasip ediyorsun diye sonra eşimin dediği aklima geliyor sakın manevi düşüncelerin kötü olmasın düşüncelerine bile dikkat et der çok haklı herkesin imtihanı farklı o bebeği bu formda isteyen onlarca binlerce kadin var yaptığınız çok büyük cahillik umarım çabuk toparlanirsiniz kolay atlatılacak bisi gibi de durmuyor uzuldum umarım o kişiyi hayatınızdan çıkaracak kadar kendinize saygınız vardır inşallah çıkarmışsınızdır

Yaşının genç olması, yanlış erkeğe aşık olmak ve tabii ki yaşadığın bu travmatik olay sebebiyle bir depresyon içerisindesin ama gerçekçi olmak gerekirse bence kendin için doğru kararı vermişsin.Burda yazılanlara takılma. Yaşın genç, çok daha iyi şartlarda anne olabilirsin. Keşke anne olmaya kendi başımıza karar verebildiğimiz ve verdiğimiz bu kararın arkadasında güçlü bir şekilde durabildiğimiz, babasız büyüyen bir çocuk ve bekar bir annenin başının öne eğilmesi gerekmeyen bir zaman ve ülkede yaşıyor olsaydık. Kendisi çocuk sahibi olamadığı için kürtaj yaptırmak zorunda kalan insanlara kızanları da anlamıyorum.Zorunda olmayıp sırf cocuk istemediğin için de kürtaj olabilirsin bu senin hakkın.
Bu günler geçecek. Hepsi geride kalacak merak etme.

Bacım senin psikolojik sorunların var herhalde? o ne biçim beddua! Haddini asma . !

Geçmiş olsun canım zor bi durum ve sende zaten mecbur kalmışsın ve pişman da olmuşsun ne denir ki böyle bı durumda zor tercıh sonuçta sen istemedin böyle olmasını elinde olsa zaten imkanın el verseydi doğururdun ama işte o işler de tek olmuyor bunun hamılelığı var doğurması var büyütmesi var tek başına zaten altından kalkman çok zordu yanında biri olması lazımdı hem maddi hem manevı destek olacak

Çok çok teşekkür ederimm. Ulkemizde böyle şeyleri kaldırmaya müsait değil bekar çocuklu kadınlara bakış açıları farklı başka bir hanim efendi de inşallah çocuk sahibi olamazsın diyor insanın ister istemez zoruna gidiyor

Bacım senin psikolojik sorunların var herhalde? o ne biçim beddua! Haddini asma . !
Canım seninle haddini aşma konusunda tartışırfım ama sonra ban yiyorum diyecehimi dedim okudugum 1 kuran harfinin hattı varsa rabbim kabul etsin sanada hayatta başarılar başkalarının çocuğunu bol bol izlersin

Canım seninle haddini aşma konusunda tartışırfım ama sonra ban yiyorum diyecehimi dedim okudugum 1 kuran harfinin hattı varsa rabbim kabul etsin sanada hayatta başarılar başkalarının çocuğunu bol bol izlersin
Beddualar ederek hiç bir yere varamazsınız ve unutmayın ki her beddua döner dolaşır sahıbını bulur o yüzden kimseye beddua etmeyin.
Ve ayrıca Allah’dan daha iyi mi biliyorsunuz kime çocuk nasip edip etmeyeceğini imtihan dünyası o yüzden kendi iyiliğiniz için beddua etmeyin bu konu için değil genel yaşantınız da da böyle kimseyi kötü düşünmeyin zamanı gelince kalbınıze göre verır Allah o bilir zamanı

Hiç zoruna gitmesin. Sen yaptığın bir hatanın yükünü ömür boyu herkesi karşına alarak omuzlarında taşımak zorunda değilsin. Şu an olay yeni. Erkek arkadaşının tutumunun üzüntüsü de var. Acını yaşa meseleyi kapat hepsi geçer.

Canım sende boşuna hiç gerilme asla kötü düşünme Allah biliyor içini önemli olan o kim kötü söz ederse kötü dilerse aynısı döner dolaşır onu bulur

Ben kimseye kolay kolay beddua etmem ailemden korktum diyor beraber olurken korku yoktu hamile kalınca mı korku başladı burası Türkiye evlilik dışı beraberlik bu ülkede zinaya girer Allah'tan daha iyi bilmem gibi bişey mi var ben dua ediyorum daha iyi biliyorum demiyorum sonuçta fazla iyimsersiniz ne yapmış birine teselli veriyorsun bi düşün

herkesin imtihanı başkadır.
beddua edenler, kınayanlar, büyük konuşanlar inşallah ayıpladıklarını yaşamazlar.
böyle bir adamla mecburen evlenip o bebeği doğursaydınız olan çocuğa olacaktı.
baba ilgisi olmadan, sevgi olmayan bir ortamda büyüyecekti belki de.
bence psikolojik destek almalısınız. bazen ağır şeyler yaşamak zorunda kalıyoruz ve bununla başa çıkamıyoruz.
umarım bu olay o kişiye olan aşkınızı da bitirmiştir. zira bu sorumluluğu alamayacak en azından kürtaja seninle gelmeyen bir adam benim için tek gecelik bir eğlence bile olamaz.

Ettiğiniz şey dua değil beddua ve Yenı gördüm hamileymişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bak bende hamıleyim karnındaki bebek için yap kötü dua veya beddua etme kimseye zararı sana olur. Evet yapmış bir hata bu Allah ile onun arasında affetmek veya yargılamak bize düşmez içinde sıkıntı yapmış ki pişman derdini anlatmış burda oh iyi yaptım kürtaj oldum pişman değilim vs dememiş.
(beddua en korktuğum şey o olur da çok kızarsam nefes alışverişi yapıyorum bu kim olursa olsun sinirlendiğim kişi asla ama asla dikkat ediyorum beddua etmiyorum kötü enerjı bebegınede zarar aklında bulunsun )

Türkiye’de evlilik dışı birliktelik zinaya girer anayasanın tam olarak kaçıncı maddesi? ayrıca zina dediğiniz şey İslam diniyle alakalıdır. Türkiye’de herkes İslam dinine göre yaşayacak diye bir kural yok.
Ha ayrıca bildiğim kadarıyla Kur’an başkasını ayıplayan, hor gören, hatasını yüzüne vuran ve beddua edenler için de hoş şeyler yazmıyor ama siz bilirsiniz.

yazamasaymış ne dememizi bekliyordu aferim iyi yapmışsın dememizi mi bekliyordu sende hamileymişsin saol allah razı olsun güxel duan için rabbim senin bebeginide sag saglim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin herkesinkini inşallah öyle zor hamile kaldım ki 3 yıl bekledim 3 yıl ne demek bi köpegin bile yavrusunu görünce aglıyordum artık ne bekliyorsun benden iyi bişey yazamam aklım yazdırmaz vicdanım yazdırmaz ellerim yazmaya gitmez evet hiç yazmayıp geçebilirdim ama içi acısın istedim dahada acısın istedim bi topikleri gezsin görsün bebek için yanıp tutuşanları

Inançlı olann birisi çocuk sahibi olmuyor diye başkalarını karalayarak geçecek ömrü en çokta buna üzülüyorum yinede rabbim nasip etsin insallahbsana

Içim zaten yanıyor ama sana düşmez

bu ülkenin dini islamdır ve evet herkes islam dinine göre yaşamak zorundadır bu ülkenin örf adetleri var anayasadan kaldırıldı ama inşallah yeniden eklenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…