- 6 Ekim 2020
- 38
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi EylulmelekEylulmelek13
-
Çok büyük bir cehaletle belki de hayatının en büyük imtihanından geçememişsin.Herkese selam 2 senedir kör kütük aşık olduğum bir adam vardı o 30 yaşında ben 23 canı sıkılınca benimle buluşurdu beni kullanıyordu zaafimi bildiği için tabi hayır demeyeceğimi biliyordu kendisi izmirde yunus polisi dilerim o kutsal meslekten atılır herneyse 9 mayısta regl oldum 20 mayısta erkek arkadaşımla buluştuk beraber olduk 3 günde tutmuş hamile kalmışım şiddetli bel ağrısı sürekli uyuma isteği baş dönmesi göz kararması ama en çok bel agrım vardı ve benim kilo alma problemim vardı bana bol gelen formamın üzerime tam oturduğunu farkettim şüphelendim 15 haziranda kıytırık test aldım pozitif çıktı sonra emin olmak için birtane daha yaptırdım ve pozitif hamileydim direk o şahısla paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk mu getircen git aldır banane dedi aldirmicam dedim ama çaresizdim 18 haziranda kürtaj günü geldi uultrasona girdim 5 haftalık gebesin dedi göz yaşlarıma hakim olamayıp ağladım aldırmakta istemiyordum ama mecburdum o gün aldirdim o gün sadece ağırlık vardı üzerimde ama ertesi gün kasık agrimdan duramıyordum ve tabi bunun yaşattığı stres beni derinden yaraladı 10 gün ara ara hafif kanamam oldu 35 gün sonrada regl oldum ben kendimi toparlarım diye düşünürken her bebek çocuk gordugumde karnima dokunmam birden ağlamam bebeğimin günlerini kafamda canlandırmam beni affet diye çaresizce dua etmem içler acısı ben çok ani karar verdim şuan çok pişmanım keşke aldırmasaydım rabbim elbet yardım ederdi yiyecek ekmeği vardı belki de rabbimin bi bildiği vardı nasıl kıydım ki doğurup bakabilirdim tabi ailemi geri de bırakarak.. aklından hiç çıkmıyor keşke doğursaydım şuan 5 aylık olcaktik nasip olsaydı 13 şubatta kucağıma alacaktım meleğimi. Ben günün birinde elbet evlenicem ama bu acı hep benimle kalacak benim durumumda olan varsa eğer acele karar vermeyin iyice düşünün yoksa benim gibi pişman olursunuz
Bebeğimin ahı üzerinde olsun inşallah Allaha havale ettim kendisiniSebep olanin da ici yansın
Çok korktum ailem duyarsa mahvolurum diye düşündüm yük gibi görmedim dediğim gibi sadece mecburiyetKeşke bu kararlılığı aldırmadan gösterseydiniz..
Doğru mantıklı düşünemiyorum artık evlat acısını iliklerime kadar yaşıyorum aylardır..Çok büyük bir cehaletle belki de hayatının en büyük imtihanından geçememişsin.
Bunu daha önceden neden düşünmedin? İçim acıyor böyle durumlarda. Çok sinirleniyorum.Çok korktum ailem duyarsa mahvolurum diye düşündüm yük gibi görmedim dediğim gibi sadece mecburiyet
Doğru mantıklı düşünemiyorum artık evlat acısını iliklerime kadar yaşıyorum aylardırÇok büyük bir cehaletle belki de hayatının en büyük imtihanından geçememişsin.
Yıllarını alacak bu..Doğru mantıklı düşünemiyorum artık evlat acısını iliklerime kadar yaşıyorum aylardır
Öncelikle dilerim rabbim sana bebek nasip eder. Ama burada insanları kınamak ne kadar doğru? Ben zaten acısını çekiyorum. !Bunu daha önceden neden düşünmedin? İçim acıyor böyle durumlarda. Çok sinirleniyorum.
Benim gibi anne olmak isteyip de olamayan, yıllardır bekleyen nice kadın varken sen tut o cana kıy. O bebeğin ahı sadece o adam üzerinde olmayacak. Senin de hayat boyu taşıyacağın bir vebal bu.
BiliyorumYıllarını alacak bu..
Beni asla ilgilendirmez aslinda ama..Çok korktum ailem duyarsa mahvolurum diye düşündüm yük gibi görmedim dediğim gibi sadece mecburiyet
Çok mutlu ol inşallahYa kiyamam sana benimde basimdan boyle bi olay gcmisti bnde cok asiktim ama o evlenmiyodu cabalamiyodu ama bn hamile kalmamistim cok sukur allah korumus smdi diyorum kndime nekdr cahilmisim ve suan baskasiyla 3 aydir evliyim severek evlendim hemde
Kendimi kullandirdigimi inkar etmiyorumBeni asla ilgilendirmez aslinda ama..
Evlilik dışı boyle bir iliskiyi kabul etmende ne kadar doğru ki
Kendini kullandirnaktan baska bisi degil.
Adam hevesini aldi ..is ciddiye binince sorumluluk girince hemen aldir deyebildi...bu kadar mi basitmis sizin yasadiklariniz cok yazikk.
Kirdirsam kusura bakma ama yanlış yanlışları doğurur
Kınanmayacak bir durum mu bu? Dürüst ol. Dışardan baksan sen de kınarsın inan.Öncelikle dilerim rabbim sana bebek nasip eder. Ama burada insanları kınamak ne kadar doğru? Ben zaten acısını çekiyorum. !
Amin canim saol insallah darisi senin basina insallahÇok mutlu ol inşallah
Burda o kadar hamile kalmak isteyen hamile olabilmek için herşeyi yapacak insanlar var ki bunlardan biride benim gelmiş aldırdım diyorsun öbür dünyada hesabını nasıl vereceksiniz bakalım inşallah birdaha çocuk sahibi olamazsın için yanar ömür boyu seninde o patnerininde Allah sizi evlat kokusuna hasret bıraksın bi aç nasıl alınıyor bi izle de yüreğin yansınHerkese selam 2 senedir kör kütük aşık olduğum bir adam vardı o 30 yaşında ben 23 canı sıkılınca benimle buluşurdu beni kullanıyordu zaafimi bildiği için tabi hayır demeyeceğimi biliyordu kendisi izmirde yunus polisi dilerim o kutsal meslekten atılır herneyse 9 mayısta regl oldum 20 mayısta erkek arkadaşımla buluştuk beraber olduk 3 günde tutmuş hamile kalmışım şiddetli bel ağrısı sürekli uyuma isteği baş dönmesi göz kararması ama en çok bel agrım vardı ve benim kilo alma problemim vardı bana bol gelen formamın üzerime tam oturduğunu farkettim şüphelendim 15 haziranda kıytırık test aldım pozitif çıktı sonra emin olmak için birtane daha yaptırdım ve pozitif hamileydim direk o şahısla paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk mu getircen git aldır banane dedi aldirmicam dedim ama çaresizdim 18 haziranda kürtaj günü geldi uultrasona girdim 5 haftalık gebesin dedi göz yaşlarıma hakim olamayıp ağladım aldırmakta istemiyordum ama mecburdum o gün aldirdim o gün sadece ağırlık vardı üzerimde ama ertesi gün kasık agrimdan duramıyordum ve tabi bunun yaşattığı stres beni derinden yaraladı 10 gün ara ara hafif kanamam oldu 35 gün sonrada regl oldum ben kendimi toparlarım diye düşünürken her bebek çocuk gordugumde karnima dokunmam birden ağlamam bebeğimin günlerini kafamda canlandırmam beni affet diye çaresizce dua etmem içler acısı ben çok ani karar verdim şuan çok pişmanım keşke aldırmasaydım rabbim elbet yardım ederdi yiyecek ekmeği vardı belki de rabbimin bi bildiği vardı nasıl kıydım ki doğurup bakabilirdim tabi ailemi geri de bırakarak.. aklından hiç çıkmıyor keşke doğursaydım şuan 5 aylık olcaktik nasip olsaydı 13 şubatta kucağıma alacaktım meleğimi. Ben günün birinde elbet evlenicem ama bu acı hep benimle kalacak benim durumumda olan varsa eğer acele karar vermeyin iyice düşünün yoksa benim gibi pişman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?