Gebelik ve kürtaj sonrası pişmanlık

bu ülkenin dini islamdır ve evet herkes islam dinine göre yaşamak zorundadır bu ülkenin örf adetleri var anayasadan kaldırıldı ama inşallah yeniden eklenecek
peki teşekkürler. tam olarak ne zaman anayasadan kaldırıldı? gerçekten bilmiyorum, merak ediyorum.

Bunların hepsini düşündüm o adama karşı hicbir şey hissetmiyorum polislik mulakatlarina giricem girmesem tedavi gorurdum Allah büyüktur

Bunun yerine keşke yazmasaydınız ben geçmişte birine kötü yazdım beddua değil hamıle olmadığı halde su ısrarla gereksiz konularda hamılemıyım diye kırk konu açan bırıne sinirlendim yazdım hamıle değilsin yeter vs gibisinden çıkıştım ve sonra çok pişman oldum dil acıtır ve onun ahını alıp almadığımı bilmiyorum kanamam oldu çok şükür geçti ama ılk defa birini kırdım ve çok üzüldüm sende yapma hamılesın çok dikkat et hamile iken bu tür şeylerden uzak dur kavga etme kötü düşünme gerekırse sinirlendiğin konu ise uzak dur bunu sadece kendın için yapma bebeğin için de yap. Ve gerçekten gönülden diliyorum 3 sene çok uzun süre ve çok zor bılıyorum evlat hasreti çekmek inşallah sağlıkla kucağına alırsın mutluluğunuz katlanır

Anne olacaksın dilerim rabbim evladının acısını sana yaşatmaz başka da bisey demiyorum

dedigin gibi kavga etmek istemiyorum yazdım geçti sinirim daha da cvp yazmam canım

3 değil 14 sene evlat hasreti çektim 2 tane düşük yaşadım ama yine de senin gibi düşünmedim kimse için böyle şeyler dilemedim. Büyük de konuşmadım yapmayın o beddua hiç olmadi

Evet beraber olurken korkmamış sonra hamile kalınca korkmuş. Beraberlikten hamile kalabileceğini düşünmemiş. Düşünebilse zaten önlemini alır çünkü belli ki yaşamak zorunda kaldığı şey onu yıkmış.Bir bebeği kendi annesinden daha çok düşünebileceğinizi falan mı düşünüyorsunuz? Burda gelmiş derdini paylaşan bir insana söylediklerinize bir bakın. Hiç tanımadığınız birini nasıl yargılıyorsunuz. Neyseki zina kanunen suç değil yoksa kapısına gece polisleri gönderip içeri attırırdınız herhalde. Bence iyi ki babasız bir cocuk dogurma kararı vermemiş çünkü böyle kendi kişisel ahlaki değerleri ile insanları acımasızca yargılama haddini kendinde bulan insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda ne o çocuk ne de o anne bir yerde barınabilir.

valla polisleri yollardım

Allah yardımcın olsun inşallah

Bunların hepsini düşündüm o adama karşı hicbir şey hissetmiyorum polislik mulakatlarina giricem girmesem tedavi gorurdum Allah büyüktur
sizin bu kadar kötü hissetmeniz karşınızdakiyle ilgili aslında. ne olursa olsun yanındayım diyebilirdi, seninle hastaneye gelip sana refakat edebilirdi vs.
bence geleceğe dair kötü düşünceleriniz olmasın. bir arkadaşım da sizin yaşlarınızdayken kürtaj olmak zorunda kaldı hem de sevgilisiyle ciddi ilişkisi varken. (o an evlenemezlerdi, şartlar uygun değildi)
yıllar sonra evlendiler, mis gibi de bebeleri var şimdi.

dilerim bir gün herhangi bir İslam ülkesinde yaşar da ahlak bekçisi olursunuz. Ama üzgünüm burası örf ve adetlere, dine göre yönetilmiyor.
Bir laf vardı ahlak bekçiliği yapan aslında en büyük namussuzdur Allaha havale ediyorum. Ben burada pişmanlığımi dile getirdim benim gibi olan varsa iyice düşünsün diye. Duyar kasmanin anlamı yok

Cok üzüldüm herseyden önce canım ilk önce otur tövbe et dua et bu imtihanınmıs oyle dusun bugunlerın gececegını dusun o adamı hayatından cıkar bı daha asla gorusme o kadar gencsınkı umarım cok guzel bı anne olursun ilerde kimsenin kimseyı yargılama hakkı yok ALLAH tan Baska zaten kızın acısı kendine yetuyo kimse beddua etmesin bı zahmet canı yanıyo ve daha cok can yakmaya calısıyosunuz lutfen yapmayın empati yapın acaba siz olsanız ne yapardınız?????

Ben aldırmazdım ben beraber olmazdım diyen namus bekçileri sıfatına bürünürler cahile laf anlatılmaz.
O kişiyle görüşmüyorum benim hayatım sevdim yaptım. Bedelini de ben ödüyorum başkaları değil

Bir laf vardı ahlak bekçiliği yapan aslında en büyük namussuzdur Allaha havale ediyorum. Ben burada pişmanlığımi dile getirdim benim gibi olan varsa iyice düşünsün diye. Duyar kasmanin anlamı yok
bence ilk işin kararından dolayı pişman olmamak olsun. o adam baba olacak adam değilmiş zaten.
en doğru kararı vermişsin. 20 yaşımdan beri aktif cinsel hayatım var. benim de başıma böyle bir şey gelse ben de kürtaj olurdum.
Not: bunu iki yıl tedavilerle ağlaya ağlaya hamile kalmış biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…