• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve kürtaj sonrası pişmanlık

bu ülkenin dini islamdır ve evet herkes islam dinine göre yaşamak zorundadır bu ülkenin örf adetleri var anayasadan kaldırıldı ama inşallah yeniden eklenecek
peki teşekkürler. tam olarak ne zaman anayasadan kaldırıldı? gerçekten bilmiyorum, merak ediyorum.

herkesin imtihanı başkadır.
beddua edenler, kınayanlar, büyük konuşanlar inşallah ayıpladıklarını yaşamazlar.
böyle bir adamla mecburen evlenip o bebeği doğursaydınız olan çocuğa olacaktı.
baba ilgisi olmadan, sevgi olmayan bir ortamda büyüyecekti belki de.
bence psikolojik destek almalısınız. bazen ağır şeyler yaşamak zorunda kalıyoruz ve bununla başa çıkamıyoruz.
umarım bu olay o kişiye olan aşkınızı da bitirmiştir. zira bu sorumluluğu alamayacak en azından kürtaja seninle gelmeyen bir adam benim için tek gecelik bir eğlence bile olamaz.
Bunların hepsini düşündüm o adama karşı hicbir şey hissetmiyorum polislik mulakatlarina giricem girmesem tedavi gorurdum :( Allah büyüktur

yazamasaymış ne dememizi bekliyordu aferim iyi yapmışsın dememizi mi bekliyordu sende hamileymişsin saol allah razı olsun güxel duan için rabbim senin bebeginide sag saglim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin herkesinkini inşallah öyle zor hamile kaldım ki 3 yıl bekledim 3 yıl ne demek bi köpegin bile yavrusunu görünce aglıyordum artık ne bekliyorsun benden iyi bişey yazamam aklım yazdırmaz vicdanım yazdırmaz ellerim yazmaya gitmez evet hiç yazmayıp geçebilirdim ama içi acısın istedim dahada acısın istedim bi topikleri gezsin görsün bebek için yanıp tutuşanları
Bunun yerine keşke yazmasaydınız ben geçmişte birine kötü yazdım beddua değil hamıle olmadığı halde su ısrarla gereksiz konularda hamılemıyım diye kırk konu açan bırıne sinirlendim yazdım hamıle değilsin yeter vs gibisinden çıkıştım ve sonra çok pişman oldum dil acıtır ve onun ahını alıp almadığımı bilmiyorum kanamam oldu çok şükür geçti ama ılk defa birini kırdım ve çok üzüldüm sende yapma hamılesın çok dikkat et hamile iken bu tür şeylerden uzak dur kavga etme kötü düşünme gerekırse sinirlendiğin konu ise uzak dur bunu sadece kendın için yapma bebeğin için de yap. Ve gerçekten gönülden diliyorum 3 sene çok uzun süre ve çok zor bılıyorum evlat hasreti çekmek inşallah sağlıkla kucağına alırsın mutluluğunuz katlanır 🙏

Ben kimseye kolay kolay beddua etmem ailemden korktum diyor beraber olurken korku yoktu hamile kalınca mı korku başladı burası Türkiye evlilik dışı beraberlik bu ülkede zinaya girer Allah'tan daha iyi bilmem gibi bişey mi var ben dua ediyorum daha iyi biliyorum demiyorum sonuçta fazla iyimsersiniz ne yapmış birine teselli veriyorsun bi düşün
Anne olacaksın dilerim rabbim evladının acısını sana yaşatmaz başka da bisey demiyorum

Bunun yerine keşke yazmasaydınız ben geçmişte birine kötü yazdım beddua değil hamıle olmadığı halde su ısrarla gereksiz konularda hamılemıyım diye kırk konu açan bırıne sinirlendim yazdım hamıle değilsin yeter vs gibisinden çıkıştım ve sonra çok pişman oldum dil acıtır ve onun ahını alıp almadığımı bilmiyorum kanamam oldu çok şükür geçti ama ılk defa birini kırdım ve çok üzüldüm sende yapma hamılesın çok dikkat et hamile iken bu tür şeylerden uzak dur kavga etme kötü düşünme gerekırse sinirlendiğin konu ise uzak dur bunu sadece kendın için yapma bebeğin için de yap. Ve gerçekten gönülden diliyorum 3 sene çok uzun süre ve çok zor bılıyorum evlat hasreti çekmek inşallah sağlıkla kucağına alırsın mutluluğunuz katlanır 🙏
dedigin gibi kavga etmek istemiyorum yazdım geçti sinirim daha da cvp yazmam canım

yazamasaymış ne dememizi bekliyordu aferim iyi yapmışsın dememizi mi bekliyordu sende hamileymişsin saol allah razı olsun güxel duan için rabbim senin bebeginide sag saglim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin herkesinkini inşallah öyle zor hamile kaldım ki 3 yıl bekledim 3 yıl ne demek bi köpegin bile yavrusunu görünce aglıyordum artık ne bekliyorsun benden iyi bişey yazamam aklım yazdırmaz vicdanım yazdırmaz ellerim yazmaya gitmez evet hiç yazmayıp geçebilirdim ama içi acısın istedim dahada acısın istedim bi topikleri gezsin görsün bebek için yanıp tutuşanları
3 değil 14 sene evlat hasreti çektim 2 tane düşük yaşadım ama yine de senin gibi düşünmedim kimse için böyle şeyler dilemedim. Büyük de konuşmadım yapmayın o beddua hiç olmadi

Ben kimseye kolay kolay beddua etmem ailemden korktum diyor beraber olurken korku yoktu hamile kalınca mı korku başladı burası Türkiye evlilik dışı beraberlik bu ülkede zinaya girer Allah'tan daha iyi bilmem gibi bişey mi var ben dua ediyorum daha iyi biliyorum demiyorum sonuçta fazla iyimsersiniz ne yapmış birine teselli veriyorsun bi düşün
Evet beraber olurken korkmamış sonra hamile kalınca korkmuş. Beraberlikten hamile kalabileceğini düşünmemiş. Düşünebilse zaten önlemini alır çünkü belli ki yaşamak zorunda kaldığı şey onu yıkmış.Bir bebeği kendi annesinden daha çok düşünebileceğinizi falan mı düşünüyorsunuz? Burda gelmiş derdini paylaşan bir insana söylediklerinize bir bakın. Hiç tanımadığınız birini nasıl yargılıyorsunuz. Neyseki zina kanunen suç değil yoksa kapısına gece polisleri gönderip içeri attırırdınız herhalde. Bence iyi ki babasız bir cocuk dogurma kararı vermemiş çünkü böyle kendi kişisel ahlaki değerleri ile insanları acımasızca yargılama haddini kendinde bulan insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda ne o çocuk ne de o anne bir yerde barınabilir.

Evet beraber olurken korkmamış sonra hamile kalınca korkmuş. Beraberlikten hamile kalabileceğini düşünmemiş. Düşünebilse zaten önlemini alır çünkü belli ki yaşamak zorunda kaldığı şey onu yıkmış.Bir bebeği kendi annesinden daha çok düşünebileceğinizi falan mı düşünüyorsunuz? Burda gelmiş derdini paylaşan bir insana söylediklerinize bir bakın. Hiç tanımadığınız birini nasıl yargılıyorsunuz. Neyseki zina kanunen suç değil yoksa kapısına gece polisleri gönderip içeri attırırdınız herhalde. Bence iyi ki babasız bir cocuk dogurma kararı vermemiş çünkü böyle kendi kişisel ahlaki değerleri ile insanları acımasızca yargılama haddini kendinde bulan insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda ne o çocuk ne de o anne bir yerde barınabilir.
valla polisleri yollardım :D

Herkese selam 2 senedir kör kütük aşık olduğum bir adam vardı o 30 yaşında ben 23 canı sıkılınca benimle buluşurdu beni kullanıyordu zaafimi bildiği için tabi hayır demeyeceğimi biliyordu kendisi izmirde yunus polisi dilerim o kutsal meslekten atılır herneyse 9 mayısta regl oldum 20 mayısta erkek arkadaşımla buluştuk beraber olduk 3 günde tutmuş hamile kalmışım şiddetli bel ağrısı sürekli uyuma isteği baş dönmesi göz kararması ama en çok bel agrım vardı ve benim kilo alma problemim vardı bana bol gelen formamın üzerime tam oturduğunu farkettim şüphelendim 15 haziranda kıytırık test aldım pozitif çıktı sonra emin olmak için birtane daha yaptırdım ve pozitif hamileydim direk o şahısla paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk mu getircen git aldır banane dedi aldirmicam dedim ama çaresizdim 18 haziranda kürtaj günü geldi uultrasona girdim 5 haftalık gebesin dedi göz yaşlarıma hakim olamayıp ağladım aldırmakta istemiyordum ama mecburdum o gün aldirdim o gün sadece ağırlık vardı üzerimde ama ertesi gün kasık agrimdan duramıyordum ve tabi bunun yaşattığı stres beni derinden yaraladı 10 gün ara ara hafif kanamam oldu 35 gün sonrada regl oldum ben kendimi toparlarım diye düşünürken her bebek çocuk gordugumde karnima dokunmam birden ağlamam bebeğimin günlerini kafamda canlandırmam beni affet diye çaresizce dua etmem içler acısı ben çok ani karar verdim şuan çok pişmanım keşke aldırmasaydım rabbim elbet yardım ederdi yiyecek ekmeği vardı belki de rabbimin bi bildiği vardı nasıl kıydım ki doğurup bakabilirdim tabi ailemi geri de bırakarak.. aklından hiç çıkmıyor keşke doğursaydım şuan 5 aylık olcaktik nasip olsaydı 13 şubatta kucağıma alacaktım meleğimi. Ben günün birinde elbet evlenicem ama bu acı hep benimle kalacak benim durumumda olan varsa eğer acele karar vermeyin iyice düşünün yoksa benim gibi pişman olursunuz
Allah yardımcın olsun inşallah

Bunların hepsini düşündüm o adama karşı hicbir şey hissetmiyorum polislik mulakatlarina giricem girmesem tedavi gorurdum :KK43: Allah büyüktur
sizin bu kadar kötü hissetmeniz karşınızdakiyle ilgili aslında. ne olursa olsun yanındayım diyebilirdi, seninle hastaneye gelip sana refakat edebilirdi vs.
bence geleceğe dair kötü düşünceleriniz olmasın. bir arkadaşım da sizin yaşlarınızdayken kürtaj olmak zorunda kaldı hem de sevgilisiyle ciddi ilişkisi varken. (o an evlenemezlerdi, şartlar uygun değildi)
yıllar sonra evlendiler, mis gibi de bebeleri var şimdi.

dilerim bir gün herhangi bir İslam ülkesinde yaşar da ahlak bekçisi olursunuz. Ama üzgünüm burası örf ve adetlere, dine göre yönetilmiyor.
Bir laf vardı ahlak bekçiliği yapan aslında en büyük namussuzdur Allaha havale ediyorum. Ben burada pişmanlığımi dile getirdim benim gibi olan varsa iyice düşünsün diye. Duyar kasmanin anlamı yok

Cok üzüldüm herseyden önce canım ilk önce otur tövbe et dua et bu imtihanınmıs oyle dusun bugunlerın gececegını dusun o adamı hayatından cıkar bı daha asla gorusme o kadar gencsınkı umarım cok guzel bı anne olursun ilerde kimsenin kimseyı yargılama hakkı yok ALLAH tan Baska zaten kızın acısı kendine yetuyo kimse beddua etmesin bı zahmet canı yanıyo ve daha cok can yakmaya calısıyosunuz lutfen yapmayın empati yapın acaba siz olsanız ne yapardınız?????

Cok üzüldüm herseyden önce canım ilk önce otur tövbe et dua et bu imtihanınmıs oyle dusun bugunlerın gececegını dusun o adamı hayatından cıkar bı daha asla gorusme o kadar gencsınkı umarım cok guzel bı anne olursun ilerde kimsenin kimseyı yargılama hakkı yok ALLAH tan Baska zaten kızın acısı kendine yetuyo kimse beddua etmesin bı zahmet canı yanıyo ve daha cok can yakmaya calısıyosunuz lutfen yapmayın empati yapın acaba siz olsanız ne yapardınız?????
Ben aldırmazdım ben beraber olmazdım diyen namus bekçileri sıfatına bürünürler cahile laf anlatılmaz.
O kişiyle görüşmüyorum benim hayatım sevdim yaptım. Bedelini de ben ödüyorum başkaları değil

Bir laf vardı ahlak bekçiliği yapan aslında en büyük namussuzdur Allaha havale ediyorum. Ben burada pişmanlığımi dile getirdim benim gibi olan varsa iyice düşünsün diye. Duyar kasmanin anlamı yok
bence ilk işin kararından dolayı pişman olmamak olsun. o adam baba olacak adam değilmiş zaten.
en doğru kararı vermişsin. 20 yaşımdan beri aktif cinsel hayatım var. benim de başıma böyle bir şey gelse ben de kürtaj olurdum.
Not: bunu iki yıl tedavilerle ağlaya ağlaya hamile kalmış biri olarak söylüyorum.

Back