- 4 Şubat 2023
- 41
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Mervetan01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok cok hafif dikkatli bakinca cizgi var gözüküyor hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versinGebelik var mı bakabilir msiiniz ?çok silik çizgi çıktı ama emin değilim .?
adet gununde mi yaptin erken gebelik testi mi yoksaGebelik var mı bakabilir msiiniz ?çok silik çizgi çıktı ama emin değilim .?
Erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün varadet gununde mi yaptin erken gebelik testi mi yoksa
Özelden daha net fotolarini atarmisinizGebelik var mı bakabilir msiiniz ?çok silik çizgi çıktı ama emin değilim .?
Dikkatli bakınca var gibiGebelik var mı bakabilir msiiniz ?çok silik çizgi çıktı ama emin değilim .?
Adet olacak gibiyim akıntım var , kasıklarım ağrıyor belim ağrıyorVar gibi ama erken gebelik bazen yaniltiyor bence adetinizin geçmesini bekleyin neden bukadar erken yaptınız acaba
Anladım ama şüpheli durum bunlar adette de oluyor hayırlısı olsun inşallah vardırAdet olacak gibiyim akıntım var , kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor
Test yaptın mı canım. Hamile misin?
Çatlaması için günde 3 tane havuç tuketebilirsin çatlaması için yardımcı olurArkadaşlar bende pko var. vülasyon testi kullandım. Adetim 21 martda başladı 28 de bitti. İlk defa Testerim sürekli koyu oluyor ama bir türlü catlamayı görmüyorum. Sol kasigimda batma oluyor. Beni öldürüyor resmen. Acil biri cevap versin lütfen. Her ay kist de dönüşüyordu. Bide sefaf bir akıntım vardi iki gün önce, simdi de su gibi akıntım çoğaldı Eki Görüntüle 3228179
Havuç ye 3 tane canım hareket et biraz çatlamaya yardımcı olur ilişkiyi bırakmayın bu süre zarfındaArkadaşlar bende pko var. vülasyon testi kullandım. Adetim 21 martda başladı 28 de bitti. İlk defa Testerim sürekli koyu oluyor ama bir türlü catlamayı görmüyorum. Sol kasigimda batma oluyor. Beni öldürüyor resmen. Acil biri cevap versin lütfen. Her ay kist de dönüşüyordu. Bide sefaf bir akıntım vardi iki gün önce, simdi de su gibi akıntım çoğaldı Eki Görüntüle 3228179
Yani gerçekten yumurta var mıHavuç ye 3 tane canım hareket et biraz çatlamaya yardımcı olur ilişkiyi bırakmayın bu süre zarfında
Evet şuan yumurtanız olgunlaşmış çatlamak üzere pco da olsanız çatlama görüyorsunuz, hemde ayda çok kez şansınız daha fazla bu geceyi ve yarını değerlendirinYani gerçekten yumurta var mı
Valla Allah bu sefer hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah. Ama çatlamasa çok. KötüEvet şuan yumurtanız olgunlaşmış çatlamak üzere pco da olsanız çatlama görüyorsunuz, hemde ayda çok kez şansınız daha fazla bu geceyi ve yarını değerlendirin
Aminn inşallah hisseden var ya ben hissetmiyorum hiçValla Allah bu sefer hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah. Ama çatlamasa çok. Kötü
Regle beş gün var en alttaki ikisi ovulasyon sonrasında kaset ve erken gebelik yaptım sonuç böyle sizce var mı hepsi beş dk içinde cktiAminn inşallah hisseden var ya ben hissetmiyorum hiç