- 9 Mart 2022
- 8.273
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi Mervetan01
Var tabikii tebrik ederimmmm bal gibi hamişsin kuzumRegle beş gün var en alttaki ikisi ovulasyon sonrasında kaset ve erken gebelik yaptım sonuç böyle sizce var mı hepsi beş dk içinde ckti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var tabikii tebrik ederimmmm bal gibi hamişsin kuzumRegle beş gün var en alttaki ikisi ovulasyon sonrasında kaset ve erken gebelik yaptım sonuç böyle sizce var mı hepsi beş dk içinde ckti
Yaa çok heyecanlıyımmmm çok umutsuz yapmıştım ilk testi.misafirim gider gitmez eşime soyleyeymVar tabikii tebrik ederimmmm bal gibi hamişsin kuzum
Biraz bekle kan verdikten sonra söylemeni tavsiye ederimYaa çok heyecanlıyımmmm çok umutsuz yapmıştım ilk testi.misafirim gider gitmez eşime soyleyeym
Oylemi dyosunuz bende birlikte kan veririz dye düşündüm ama sonrasında da soyleyebilirimBiraz bekle kan verdikten sonra söylemeni tavsiye ederim
Erkekler belli etmese de baya üzülüyorlar, her ihtimale karşı kan testinden sonra söylemelisin benceOylemi dyosunuz bende birlikte kan veririz dye düşündüm ama sonrasında da soyleyebilirim
Tamam çok teşekkür ederim düşünceniz içinErkekler belli etmese de baya üzülüyorlar, her ihtimale karşı kan testinden sonra söylemelisin bence
Rica ederim tebrik ederim tekrar rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsunTamam çok teşekkür ederim düşünceniz için
Baya belirgin çıkmış çizgileriniz. Sabah ilk idrarla mı yaptınız testiRegle beş gün var en alttaki ikisi ovulasyon sonrasında kaset ve erken gebelik yaptım sonuç böyle sizce var mı hepsi beş dk içinde ckti
Hayır akşam üzeri iftardan önce yaptımBaya belirgin çıkmış çizgileriniz. Sabah ilk idrarla mı yaptınız testi
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda bende şimdi hastaneden geldim hamileyimDayanamadım yaptım 12 dk oldu hiç bir çizgi yok silik bile. Olsun zaten tahmin etmiştim pazar günü tekrar yaparım
Çok sevindimmm sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz Darısı tüm isteyenlerim başınaİnşallah hayırlısı olur hakkınızda bende şimdi hastaneden geldim hamileyim
Aminn Allah'ım herkese nasip etsin çok teşekkür ederimÇok sevindimmm sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz Darısı tüm isteyenlerim başına