Gebelik var mi sizce

Canım sen su an kesin hamile olduğun için sormak istedim ilk üç ay hatırladığım kadarıyla folik asit ve kan ilacı veriyordu dr. Hastaneye gidene kadar almam açısından soruyorum folik asit zaten kullanıyorum ekstra bişeye gerek var mi acaba

Yok canimm banada sadece folik asit verdi ve karnimdan bakti beta 159 ken tabikide gorunmedi tekrar beta icin kan verirsin mesaj atarsin dedi gonderdi ama yarin onu soru yagmuruna tutucam cunku benim ne tsh a bakti ne progesteron denen seye onlari sorucam bi de yarin hesaplarima gore 5000 lerde olmasi lazim beta, kese gozukur insallah erken ogrenmenin pek bi faydasi yok yani bekliyoruz bakalim

Kızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre

Telefonumun ışığı kısık olmasına rağmen gördüm çizgiyi. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kan ver hemen.

Canım ben de ilk hamileliğimde o değerlere bakıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca kan ilacı kullandığımı hatırlıyorum ama tam olarak hangi aylardı onu bilmiyorum istersen onu da sor doktoruna

Telefonumun ışığı kısık olmasına rağmen gördüm çizgiyi. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kan ver hemen.
ay güldürdünüz beni benim beklentim baya net görmekti sanırım eşime bile negatif dedim hala bilmiyor söylemedim sizlerin yorumlarını

Canım ben de ilk hamileliğimde o değerlere bakıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca kan ilacı kullandığımı hatırlıyorum ama tam olarak hangi aylardı onu bilmiyorum istersen onu da sor doktoruna

2021 mayis anneleri grubu varya orda konusulmustu bende okudum tsh cok yuksek olursa tiroid bebegin zekasini etkiliyor yazmislardi. Benimde aklimda kaldi kan ilacini da soruyim bakalim ne diyecek

Kızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Gebelik var silik çıkmış testiniz..kan testi yaparak daha doğru sonuclar alırsın canım..hayırlısı olsun senin için

2021 mayis anneleri grubu varya orda konusulmustu bende okudum tsh cok yuksek olursa tiroid bebegin zekasini etkiliyor yazmislardi. Benimde aklimda kaldi kan ilacini da soruyim bakalim ne diyecek
Ay arada bakıyorum ben de o gruba nasip olursa ben de Mayıs annesi olucam ama hamilelikte biraz çevreye kulak tıkamak lazım. Uzun bi süreç ve annenin en huzurlu en sakin geçirmesi gereken zamanlar bence. Tabiki endişelenicez zaman zaman ama herşeyi de çok takmayalım kafaya

Cook haklisiniz ama insan cok merak ediyor baya seyde ogrendim sayelerinde ama biraz daha az bakmak lazim cok etkileniyoruz

Negatif mi dedin benim ilk gebeliğim öğrendiğimde daha silikti anında anons yapmıştım
Ay ağzım çok sıkı sanırım hala söylemeyi düşünmüyorum ilkinde de hemen söylememiştim üzüldüm bak şimdi söylesem mi bunda acaba ama eminim herkese yayar tutamaz

Hiç belli olmuyor yumurtlamadan sonra 9. Gün çıkan da var 12. Gün çıkan da. Umutsuz olmayın belki testle de alakalıdır ultra erken gebelik testi yapabilirsiniz 6 gün kala çıkacağını iddia ediyor
ya zaten acelesi yok 9 buçuk aylık bebeğim var olursada ikincisi olur inşallah işti insan merak edyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…