- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
Çok teşekkür ederim inşallah bi kaç gün sonra tekrar test yapıcamSaglikla gelsin canim benim var gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah bi kaç gün sonra tekrar test yapıcamSaglikla gelsin canim benim var gibi![]()
Evet testlerimiz çok benziyor. Hayırlısı inş sağlıklı ilerler
Aynen canım benim bu ikinci olursa inşallah. İlkinde adet gecikmiş öyle test yapmıştım kıpkırmızı iki çizgiyi görmüştüm. Şimdi görmeyince tereddüt ettim. Daha sonra dr gittiğimde dr direk ultrasonla bakalım demişti kandan bakmaya gerek bile görmemişti ve direk keseyi görmüştüm. Şimdi kan ver çıkarda kese var mi sonra kalp atışı hep sabır işi hakkimızda hayırlı sağlıklı gebelik olsun daInsallah insallah erken ogrenince de kese kalp atisi icin baya bir bekliyorsunsaglikla gelsinler de sabredicez artik beklicez
![]()
Aynen canım benim bu ikinci olursa inşallah. İlkinde adet gecikmiş öyle test yapmıştım kıpkırmızı iki çizgiyi görmüştüm. Şimdi görmeyince tereddüt ettim. Daha sonra dr gittiğimde dr direk ultrasonla bakalım demişti kandan bakmaya gerek bile görmemişti ve direk keseyi görmüştüm. Şimdi kan ver çıkarda kese var mi sonra kalp atışı hep sabır işi hakkimızda hayırlı sağlıklı gebelik olsun da
Bn pkoyum cnm 12 agstos en son batm akşam tekrar yaptn negatfti amaCanım bence senin de var sanki aynı gibi testlerimiz senin adetine kaç gün var
Hayrlı olsuncnm benmSonra giderek boyle artiyor ayni sekilde betada artiyor demekinsallah saglikla ilerlesin hepimizin
![]()
Canım ultra erken gebelik testi mi denesen acaba? Bu testi ben de ilk kez yaptım onda diğerine göre daha belirgin sankiBn pkoyum cnm 12 agstos en son batm akşam tekrar yaptn negatfti ama![]()
![]()
Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayrlı olsuncnm benm
Canım ultra erken gebelik testi mi denesen acaba? Bu testi ben de ilk kez yaptım onda diğerine göre daha belirgin sanki
[/QUOTE
Cnm eczanede sordum yoktu ondan
Kaç gün snra yaptnz bu testiSonra giderek boyle artiyor ayni sekilde betada artiyor demekinsallah saglikla ilerlesin hepimizin
![]()
Az silik olani 30 agustos, koyu olani 7 eyluldeKaç gün snra yaptnz bu testi
adetine 5 günmu varKızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Çok çok teşekkür ederim ben henüz hastaneye gitmeyi düşünmüyorum daha erkenTebrikler tatlım bende adet günü yaptım aynısı çıkmıştı hastaneye gittiğimde 4 haftalikti![]()
Adetn 1 gün geçincemş yptnz en son olanj bide ilk idrarlamı yaptnz tüm testlernziAz silik olani 30 agustos, koyu olani 7 eyluldesat 10 agustos bat da 6 eyluldu
4 gün kala yapmıştım negatif çıktı bakalım adet günümu bekleyeceğimEvet yazdığım gibi ...![]()
Evet evet adetim bir gun gecince yapmistim kandan da baktirip takibini yapiyodum aslinda ama Allah korusun kimyasal filan boyle seyler okuyunca evde kendi kendime de beta baktiramadigim zamanlarda test yapiyodumAdetn 1 gün geçincemş yptnz en son olanj bide ilk idrarlamı yaptnz tüm testlernzi
Çok çok teşekkür ederim ben henüz hastaneye gitmeyi düşünmüyorum daha erken
Hiç belli olmuyor yumurtlamadan sonra 9. Gün çıkan da var 12. Gün çıkan da. Umutsuz olmayın belki testle de alakalıdır ultra erken gebelik testi yapabilirsiniz 6 gün kala çıkacağını iddia ediyor4 gün kala yapmıştım negatif çıktı bakalım adet günümu bekleyeceğim