Gebelik var mi sizce

Insallah insallah erken ogrenince de kese kalp atisi icin baya bir bekliyorsun saglikla gelsinler de sabredicez artik beklicez
Aynen canım benim bu ikinci olursa inşallah. İlkinde adet gecikmiş öyle test yapmıştım kıpkırmızı iki çizgiyi görmüştüm. Şimdi görmeyince tereddüt ettim. Daha sonra dr gittiğimde dr direk ultrasonla bakalım demişti kandan bakmaya gerek bile görmemişti ve direk keseyi görmüştüm. Şimdi kan ver çıkarda kese var mi sonra kalp atışı hep sabır işi hakkimızda hayırlı sağlıklı gebelik olsun da

Aynen oyle canim amin insallah

Tebrikler tatlım bende adet günü yaptım aynısı çıkmıştı hastaneye gittiğimde 4 haftalikti

Adetn 1 gün geçincemş yptnz en son olanj bide ilk idrarlamı yaptnz tüm testlernzi
Evet evet adetim bir gun gecince yapmistim kandan da baktirip takibini yapiyodum aslinda ama Allah korusun kimyasal filan boyle seyler okuyunca evde kendi kendime de beta baktiramadigim zamanlarda test yapiyodum hic birini ilk idrarla yapmadim beta da 29 agustosta 34, 1 eylulde 156, 2 eylulde 319 du

4 gün kala yapmıştım negatif çıktı bakalım adet günümu bekleyeceğim
Hiç belli olmuyor yumurtlamadan sonra 9. Gün çıkan da var 12. Gün çıkan da. Umutsuz olmayın belki testle de alakalıdır ultra erken gebelik testi yapabilirsiniz 6 gün kala çıkacağını iddia ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…