Canım valla bu baya bildiğin pozitif. İstersen bı kan ver inşallah vardır :)
Canım cidden çizgi oldukça belli yani silikten de öte tabi hemen yapar yapmaz çıktıysa, Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin aminnn, güzel haberini bize de ver test yaptirincakeşke kuzum valla gözlerim bozulcak çizgi aramaktan :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kuzum nasıl sevindim sen öyle deyince :)
Canım cidden çizgi oldukça belli yani silikten de öte tabi hemen yapar yapmaz çıktıysa, Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin aminnn, güzel haberini bize de ver test yaptirinca
daha varmış gününüze rahat olun :)
ahahahahha bana bi gülme geldi
Allahhhhhhhmmmmmm............ tmm gidecemmmm mgülme kızzzz yürü test almaya ben giyindim bile :))
Canım cidden çizgi oldukça belli yani silikten de öte tabi hemen yapar yapmaz çıktıysa, Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin aminnn, güzel haberini bize de ver test yaptirinca
Var var var :)canım yaptım test
Var var var :)
var dimi :)) çok heyecanlıyım yaa erken gebelik testi de aldımmonuda yapayım dimi
Var canim hadi hayirli olsun insallah bence git kan testiyle kesinlestircanım yaptım test
Var canim hadi hayirli olsun insallah bence git kan testiyle kesinlestir
Yarın adetim gelmezse mutlaka kan testine gideceğimKan ver için rahat etsin canım
çok sevindim :) güzel haberlerle inşallahbak benimki böyleydi canım yollayayım sana
benim daha bata bir hafta var
Kızlar adetim 10 gün gecti bu sabah kan verdim akşam 18:00 de alıcam dönüşte eczaneden test akdım ama durum bu! Ne demek oluyor sizce 2.çizgi var mı bana mı öyle geliyor!
Umarım öyledir saatler kaldı sonucu almama haber vereceğim teşekkür ederim ilgine B baharbebek001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?