Gebelik Testini Yorumlar Mısınız?

kızlar benim de teste bi bakın, markası oncomed . bat 11-12 eylül sabah ilk idrar sizce ? hayali bişiy gözümle gördüm onda. efekt yaptım iki senedir olmuyor bu arada bu çizgi
bile beni mutlu etti....
Bende grdm canm cok az bi silik var insallah hamilesindir hemen mi cikti ikinci cizgi

Bende grdm canm cok az bi silik var insallah hamilesindir hemen mi cikti ikinci cizgi
hemen çıktı canım ilk beş dak içinde böyle hayalimsi bişiy inşallah canım ya allah isteyen bekleyen herkese versin

Eklentiler

• 51952588-ECE1-4D42-A03B-747AF3C70133.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 179
Kizlar bise sorcam cevap verirsenin sevinirim benim adetim 11 gn oldu gecti adet olma günümden bir gm önce test yaptim nagatif ti ama belim karnima arada cok agri giriyo agzimda aci bi tat bide cok cabuk acikiyorum arada karnima igne batar gibi bide adet sancilari giriyo bir gögsumn ucu cok yaniyo surekli uzanmak uyumak istiyorum

Bunu böyle bir yerde paylaşmayı düşünmezdim ama çok tedirginim ve çaresiz hissediyorum kendimi. 8 gün önce adet olmam gerekiyordu. Hatta o dönemde adet sancısına benzer hafif hafif sancılarım başladı. Göğüslerim bastırınca sızlıyor. Bunlar adet dönemi öncesi yaşadığım şeylerdi. Ama 8 gündür hâlâ tık yok ben de.
İki gün önce bir test yaptığımda bir şey yoktu. Ama dünkü testte bu fotoğraftaki gibi çıktı çizgiler. Emin olamayınca bugün tekrar yaptım. Fotoğrafta test de bugüne ait.

Eklentiler

• IMG_20200906_080408.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 168
Hamilesin canm once ki yaptigin tek cizgimiydi

Bende 12 gun once adetimden bi gn once yani test yaptim tek cizgiydi 12 gn gecti adet olmadim arada adet sancisi geliyo geri geciyo

Hamilesin canm once ki yaptigin tek cizgimiydi
İki gün önce yaptığım tek cizgiydi. Son iki yaptığım böyle çıktı.
Çocuk istemiyordum ben şu an için hayırlısı olsun artık. Hastaneye de gider kan testi yaptırırım bir ara. Teşekkür ederim bu arada

Kac yildir evlisin baska cocugun varmi

Mrb ben şunu merak ediyorum adetime 7 gün falan var testi yaptım baktım negatif uyudum uyandığımda bu gördüğüm bekleme çizgisi oluyor değil mi?

selamlar arkadaşlar çok acil fikrinize ihtiyacım var, cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadım, kasıklarımdan bacaklarıma kadar inen bir ağrı var ara ara oluyo geçiyo sonra belim ağrıyor ve akıntım normale göre çok fazla olmaya başladı daha sıvı şekilde tamam oldum diyorum gidiyorum lavaboya ama bişey yok normalde her ay bahaneler bulurdum hamile olmak için ama bu ay içimde hiç böyle bir his yoktu hep dedim bu ay olmadı falan diyodum ama böyle benim gibi olan çok varmış dün akşam test aldım yaptım ama içindeki sünger kısmı aşağıya kaymıştı tek çizgiyi bile göstermedi sonra ben içini açtım süngeri yerine yerleştirip baktığımda tam olması gereken yerde değil de ç tarafına yakın olsa da ortada duran bir çizgi vardı ilk defa böyle oldu sizce bu test bozuk mu yoksa negatif mi bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olun bana

Tekrar bi test yap canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…