Bende grdm canm cok az bi silik var insallah hamilesindir hemen mi cikti ikinci cizgikızlar benim de teste bi bakın, markası oncomed . bat 11-12 eylül sabah ilk idrar sizce ? hayali bişiy gözümle gördüm onda. efekt yaptım iki senedir olmuyor bu arada bu çizgi
bile beni mutlu etti....
hemen çıktı canım ilk beş dak içinde böyle hayalimsi bişiy inşallah canım ya allah isteyen bekleyen herkese versinBende grdm canm cok az bi silik var insallah hamilesindir hemen mi cikti ikinci cizgi
Amin canm insallah. Var gibi ama istersen tekrar yap testihemen çıktı canım ilk beş dak içinde böyle hayalimsi bişiy inşallah canım ya allah isteyen bekleyen herkese versin
Merhaba, Çarşamba gününden beri lekelenmelerim var adet günlerine denk geliyor. Ancak sadece peçeteye gelen lekeler halinde bugün dördüncü gün bir türlü devamı gelmeyince şüphelenip test yaptım. Göğüslerimde ağrı filan da yok sadece alt karında şişkinlik var. Silikte olsa birşeyler görebiliyor musunuz ?
[/QUOT
Kan testi yaptır bence canım ... peki benimki için düşüncelerinizi alabilirmiyim adetime 2 gün kala
Bence de var canımCizginvar gibi
Hamilesin canm once ki yaptigin tek cizgimiydiBunu böyle bir yerde paylaşmayı düşünmezdim ama çok tedirginim ve çaresiz hissediyorum kendimi. 8 gün önce adet olmam gerekiyordu. Hatta o dönemde adet sancısına benzer hafif hafif sancılarım başladı. Göğüslerim bastırınca sızlıyor. Bunlar adet dönemi öncesi yaşadığım şeylerdi. Ama 8 gündür hâlâ tık yok ben de.
İki gün önce bir test yaptığımda bir şey yoktu. Ama dünkü testte bu fotoğraftaki gibi çıktı çizgiler. Emin olamayınca bugün tekrar yaptım. Fotoğrafta test de bugüne ait.
İki gün önce yaptığım tek cizgiydi. Son iki yaptığım böyle çıktı.Hamilesin canm once ki yaptigin tek cizgimiydi
Kac yildir evlisin baska cocugun varmiİki gün önce yaptığım tek cizgiydi. Son iki yaptığım böyle çıktı.
Çocuk istemiyordum ben şu an içinhayırlısı olsun artık. Hastaneye de gider kan testi yaptırırım bir ara. Teşekkür ederim bu arada
Kac yildir evlisin baska cocugun varmi
Oyle görünüyo tekrar yap sabah ilk idrarla aynisi olacakmiMrb ben şunu merak ediyorum adetime 7 gün falan var testi yaptım baktım negatif uyudum uyandığımda bu gördüğüm bekleme çizgisi oluyor değil mi?Eki Görüntüle 2690855
7 gün çok var benım 5 gün kala cıkmıstı bırde sabah idrarıyla yapın 2-3 gün sonraMrb ben şunu merak ediyorum adetime 7 gün falan var testi yaptım baktım negatif uyudum uyandığımda bu gördüğüm bekleme çizgisi oluyor değil mi?Eki Görüntüle 2690855
Tekrar bi test yap canmselamlar arkadaşlar çok acil fikrinize ihtiyacım var, cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadım, kasıklarımdan bacaklarıma kadar inen bir ağrı var ara ara oluyo geçiyo sonra belim ağrıyor ve akıntım normale göre çok fazla olmaya başladı daha sıvı şekilde tamam oldum diyorum gidiyorum lavaboya ama bişey yok normalde her ay bahaneler bulurdum hamile olmak için ama bu ay içimde hiç böyle bir his yoktu hep dedim bu ay olmadı falan diyodum ama böyle benim gibi olan çok varmış dün akşam test aldım yaptım ama içindeki sünger kısmı aşağıya kaymıştı tek çizgiyi bile göstermedi sonra ben içini açtım süngeri yerine yerleştirip baktığımda tam olması gereken yerde değil de ç tarafına yakın olsa da ortada duran bir çizgi vardı ilk defa böyle oldu sizce bu test bozuk mu yoksa negatif mi bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?