• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testini Yorumlar Mısınız?

Benim bi kaç saat sonra baktığımda böyle olmuştu. Sizinde öyle olduysa belki testlerde problem olabilir dicektim
Peki hamilemisiniz kantesti yaptırdınız mı acaba bende bugün yaptım yok diye bıraktım sonra böyle olmuş
IMG_20200825_225618_613.jpg

Dün tekrar test yaptım i
Peki hamilemisiniz kantesti yaptırdınız mı acaba bende bugün yaptım yok diye bıraktım sonra böyle olmuş
Eki Görüntüle 2680588
[/
Eki Görüntüle 2680588
Aynen benimde böyleydi. Dün tekrar test yaptım battan önceki gün ve ilk beş dakilada çıktı çizgi galiba hamileyim herkes öyle dedi😁

Siyah beyaz yaptım daha rahat gözükmesi için
IMG_20200827_185245.jpg

Son düzenleme:
Fotoğrafta tam belli olmuyor ancak gözle görebildiğim bir silik çizgi çıktı bugün testte. Testten kaynaklı mı anlamadım yahu

Merhaba adetiniz kaç gün geçince öğrendiniz hamileliginizi. Benim iki gün gecikti test yaptım negatif birkaç saat sonra kuruma çizgisi gibi birşey beliriyor
Ben adetten dört gün önce yaptım sonradan çizgi çıktı dikkate alamadım. Sonra adete 2 gün kala yaptım. Sonradan çizgi çıktı ve koyuydu. O zaman şüphelendim ve 1 gün kala tekrwr yaptım beş dk da çıktı. Yani adet gecikmesi yaşamadan öğrendim

Ben adetten dört gün önce yaptım sonradan çizgi çıktı dikkate alamadım. Sonra adete 2 gün kala yaptım. Sonradan çizgi çıktı ve koyuydu. O zaman şüphelendim ve 1 gün kala tekrwr yaptım beş dk da çıktı. Yani adet gecikmesi yaşamadan öğrendim
Canım bu testi bu sabah ilk idrar ile yaptım sence ?
IMG_20200828_093755.jpg
IMG_20200828_093800.jpg

Back