- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
İlk denenemizdi ben hamile kalırım diye düşünüyodum ama kalamadım herhalde napalım nasipİçini ferah tut kendini sıkma stres yapma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denenemizdi ben hamile kalırım diye düşünüyodum ama kalamadım herhalde napalım nasipİçini ferah tut kendini sıkma stres yapma sakın
Sağolun iyim teşekkürler bu ay 2.denemem klomen ileGeçmiş olsun umarım iyisinizdir
Bende bu ay başlayacağım doktor kontrolünde. Hormonlarım güzel herhangi bir sorun çıkmadı. Gözetim altında tutalım dedi klomen vs verir mi bilmiyorumSa
Sağolun iyim teşekkürler bu ay 2.denemem klomen ile
Peki hamilemisiniz kantesti yaptırdınız mı acaba bende bugün yaptım yok diye bıraktım sonra böyle olmuşBenim bi kaç saat sonra baktığımda böyle olmuştu. Sizinde öyle olduysa belki testlerde problem olabilir dicektim
Faydası olan çok ama biz göremedikNasıl klomenin faydası oluyor mu
Peki hamilemisiniz kantesti yaptırdınız mı acaba bende bugün yaptım yok diye bıraktım sonra böyle olmuş
Eki Görüntüle 2680588
[/
Aynen benimde böyleydi. Dün tekrar test yaptım battan önceki gün ve ilk beş dakilada çıktı çizgi galiba hamileyim herkes öyle dediPeki hamilemisiniz kantesti yaptırdınız mı acaba bende bugün yaptım yok diye bıraktım sonra böyle olmuş
Eki Görüntüle 2680588
İnşallah hamilesindirDün tekrar test yaptım i
Hamileymişim 104.4 hcg çuktıİnşallah hamilesindir
Banada dua etHamileymişim 104.4 hcg çuktı❤
Siyah beyaz yaptım daha rahat gözükmesi için. Hafif bir kasık ağrım var Eki Görüntüle 2681342
Dikkatli bak gözüküyorBen göremedim canım
Merhaba adetiniz kaç gün geçince öğrendiniz hamileliginizi. Benim iki gün gecikti test yaptım negatif birkaç saat sonra kuruma çizgisi gibi birşey beliriyorBen göremedim canım
Ben adetten dört gün önce yaptım sonradan çizgi çıktı dikkate alamadım. Sonra adete 2 gün kala yaptım. Sonradan çizgi çıktı ve koyuydu. O zaman şüphelendim ve 1 gün kala tekrwr yaptım beş dk da çıktı. Yani adet gecikmesi yaşamadan öğrendimMerhaba adetiniz kaç gün geçince öğrendiniz hamileliginizi. Benim iki gün gecikti test yaptım negatif birkaç saat sonra kuruma çizgisi gibi birşey beliriyor
Canım bu testi bu sabah ilk idrar ile yaptım sence ?Ben adetten dört gün önce yaptım sonradan çizgi çıktı dikkate alamadım. Sonra adete 2 gün kala yaptım. Sonradan çizgi çıktı ve koyuydu. O zaman şüphelendim ve 1 gün kala tekrwr yaptım beş dk da çıktı. Yani adet gecikmesi yaşamadan öğrendim
Bu sabah ilk idrar ile yaptım c koyulaşana kadar t Side silikleşti sizce :)Testinizin sonucu negatif
İlk idrar ile bu sabah yaptım c koyulaşana kadar t Side silikleşti sizce ?Negatif gibi