- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
Olmuştu benim daha önce. Belki geç dölleniyordur bilmiyorumYaptığım anda çıktı C koyulaşana kadar koyulaştı. Kuruma çizgisi pembe olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuştu benim daha önce. Belki geç dölleniyordur bilmiyorumYaptığım anda çıktı C koyulaşana kadar koyulaştı. Kuruma çizgisi pembe olmaz
Buda ikinci yaptığım testOlmuştu benim daha önce. Belki geç dölleniyordur bilmiyorum
Burda var evet belirgin de anlamadım vallahi neden böyle kist falan olunca böyle çizgi çıkarmış öyle yazıyordu ama ne kadwr doğru bilmiyırunBuda ikinci yaptığım test
Eki Görüntüle 2681811
Bugün 2. Yaptığınız testmi bu? Kan da bazen yanlış sonuç verebiliyor. Yarında yapın koyulaşırsa başka merkezde yeniden kan verin.Buda ikinci yaptığım test
Eki Görüntüle 2681811
SanmiyorumYani geç döllenme değildir benimki dimi
Evet 2. Yaptığım test. Özelde vermiştim kanı sabah tekrar bir test yapacağım yine çizgi çıkarsa pazartesi günü devlet hastanesinde kan vereceğimBugün 2. Yaptığınız testmi bu? Kan da bazen yanlış sonuç verebiliyor. Yarında yapın koyulaşırsa başka merkezde yeniden kan verin.
Geçen ay kontrollerimi yaptırdım kist vs birşey çıkmadı çok şükür.Yarın tekrarlayacağım pozitif çıkarsa pazartesi kan vereceğim başka bir yerdeBurda var evet belirgin de anlamadım vallahi neden böyle kist falan olunca böyle çizgi çıkarmış öyle yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum
Sen gebesin senin duan kabul olur öyle derler :) bana da dua et ne olursunBurda var evet belirgin de anlamadım vallahi neden böyle kist falan olunca böyle çizgi çıkarmış öyle yazıyordu ama ne kadwr doğru bilmiyırun
İnşallah canım allah tez zamanda hayırlı evlat versin inşallahSen gebesin senin duan kabul olur öyle derler :) bana da dua et ne olursun
Yaptınızmı test?Evet 2. Yaptığım test. Özelde vermiştim kanı sabah tekrar bir test yapacağım yine çizgi çıkarsa pazartesi günü devlet hastanesinde kan vereceğim
Yaptım. 3 farklı marka ve ilk idrar ile. 3 üde dün yaptıklarım gibi silik çizgi verdi. 2 si erken 1 i normal testti. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorumYaptınızmı test?
Birde şuan pembe renk peçeteye leke bulaştı dünde öyle olmuştu. Bir acile mi gitsem ne yapsamYaptınızmı test?
Bence git testide götür kan ver tekrar. atarmısın testi merak ettimBirde şuan pembe renk peçeteye leke bulaştı dünde öyle olmuştu. Bir acile mi gitsem ne yapsam
Sabahın testleriBence git testide götür kan ver tekrar. atarmısın testi merak ettim
Bunlar da dününBence git testide götür kan ver tekrar. atarmısın testi merak ettim
Sabahkileri çok çekemedim. Pek iyi hissetmiyorum vücudum çok sıcak bayılacak gibi hissediyorum birde peçedede leke görünce iyice tuhaf oldumBence git testide götür kan ver tekrar. atarmısın testi merak ettim
Biraz yordum sanırım kendimi temizlik yapıyordum biraz kötü hissettim uyuya kalmışım pazartesi gününü bekleyeceğim sabah tekrar idrar testi ile kontrol edeceğim durumuTekrar bir hastaneye gitmeni öneririm. En azından belirsizliğin biter. Kan ver durumunu anlat lekelenme yerleşme kanaması da olabilir.