• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testini Yorumlar Mısınız?

Olmuştu benim daha önce. Belki geç dölleniyordur bilmiyorum
Buda ikinci yaptığım test
IMG_20200828_113849.jpg

Bugün 2. Yaptığınız testmi bu? Kan da bazen yanlış sonuç verebiliyor. Yarında yapın koyulaşırsa başka merkezde yeniden kan verin.
Evet 2. Yaptığım test. Özelde vermiştim kanı sabah tekrar bir test yapacağım yine çizgi çıkarsa pazartesi günü devlet hastanesinde kan vereceğim

Burda var evet belirgin de anlamadım vallahi neden böyle kist falan olunca böyle çizgi çıkarmış öyle yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum
Geçen ay kontrollerimi yaptırdım kist vs birşey çıkmadı çok şükür.Yarın tekrarlayacağım pozitif çıkarsa pazartesi kan vereceğim başka bir yerde

Burda var evet belirgin de anlamadım vallahi neden böyle kist falan olunca böyle çizgi çıkarmış öyle yazıyordu ama ne kadwr doğru bilmiyırun
Sen gebesin senin duan kabul olur öyle derler :) bana da dua et ne olursun

Tekrar bir hastaneye gitmeni öneririm. En azından belirsizliğin biter. Kan ver durumunu anlat lekelenme yerleşme kanaması da olabilir.

Tekrar bir hastaneye gitmeni öneririm. En azından belirsizliğin biter. Kan ver durumunu anlat lekelenme yerleşme kanaması da olabilir.
Biraz yordum sanırım kendimi temizlik yapıyordum biraz kötü hissettim uyuya kalmışım pazartesi gününü bekleyeceğim sabah tekrar idrar testi ile kontrol edeceğim durumu

kızlar benim de teste bi bakın, markası oncomed . bat 11-12 eylül sabah ilk idrar sizce ? hayali bişiy gözümle gördüm onda. efekt yaptım iki senedir olmuyor bu arada bu çizgi
bile beni mutlu etti....

Eklentiler

• 1A8F47AE-BD0B-41C0-965D-B794CC5064B4.png
    1A8F47AE-BD0B-41C0-965D-B794CC5064B4.png
    316,8 KB · Görüntüleme: 170
Back