amin,hayır canım hiçbirşey yoktu esımde bende dr. göründük temız cıktı,hatta 1kez aşılama yapıldı tutmadı,ben artık umudumu kesmiştim Allah istemıyor galıba derken,aniden öğrendim,bende hep özenirdim etrafımdakılere benım neden olmuyor derdım,hatta görümcem benden sonra evlendı,20 gün sonra hamile kaldı,görümcem ve kayınvalidemin bana yapmadığı kalmadı,sürekli hava atmalar yanımda hamile bayan nasılsın diye kızıyla konusmalar,bugun bebek alısverısıne cıkıcaz sende gel dıye hava atıp sonra cagırmamalar vs. esimle birsürü sıkıntı evde huzursuzluk yaratıyor evli olunca bırde zamanı gelipte olmayınca,zor kızlar burdan gönülden söylüyorum Allah kimseye aratmasın isteyen herkese versin,birde sıkıntı yapmayın streste etkiliyor,ilişkide istekli olmakta şart ayrıca,bende hep eczaneden test alırdım negatif cıkardı üzülürdüm,hastaneye adet söktürücü almak için gitmiştim ki gebe oldugumu öğrendım hem kanda hem idrarda,hatta cok komık eve geldım eczaneden aldığım testten tekrar kendım yaptım,nasıl pozıtıf cıktıgını görmek için :) hep negatıftı sımdıye kadar