- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Tamam canımTatlım bence biraz daha bekle adete beş gün kala falan yap madem. Doktor bişey olmaz dediyse korkma. Bol su tüket. Ilık ılık. Ve süt
Ayni durumdayiz gunlerimiz bile ayni bende bekliyorum bakalim hayirlisi artik sevindirici haberi aliriz ikimizde umarim28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
10 Nisan yumurtlama günümdü o günüde degerlendirdik. Adetime 7 gun var.
hamile oldugunuzu ne zaman ögrendiniz?
en erken adete kaç gün kala test yaptınız?
dogru sonuc aldınız mı?
aslında bunu sorma nedenim; ben grip oldum cok hastayım. Gebelik var mı bilemiyorum.. ilaç içsem bir sey olur mu? Yumurtlama gunumun üstünden bugunu sayarsak 7 gun olacak. Tabii döllenme olduysa.
Çok rahatsizsaniz minoseti şimdi kullanın hamilelikte de kullanılabiliyor. Yine de ağrının hafifleyince devam etmeyin ilk 3 ay ilaç kullanmamak elzem olmadıkça önemli . Testinizi de yarın sabah yaparsanız daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsunKaybolmuscennet D dgdln
kızlar ben doktora gittim kan almadı ama hamilelik suphesi oldugu icin sadece minoset verdi. İçtim ama insallah bisey olmaz.
Birde erken gebelik testi aldım. Simdi mi yapsam? Sabah mı? Kullandınız mı?
Cok kotuyum biraz gecsin yeter. Tesekkur ederim canımÇok rahatsizsaniz minoseti şimdi kullanın hamilelikte de kullanılabiliyor. Yine de ağrının hafifleyince devam etmeyin ilk 3 ay ilaç kullanmamak elzem olmadıkça önemli . Testinizi de yarın sabah yaparsanız daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsunçok geçmiş olsun
Amin canım insallahAyni durumdayiz gunlerimiz bile ayni bende bekliyorum bakalim hayirlisi artik sevindirici haberi aliriz ikimizde umarimbende cumartesi test yapmayi düşünüyorum 3 gün kala bat'a umarım bu ayda hayal kirikligi yaşamayız ❤
8 gün vardi adetime. Yumurtlamanin tam 11. Gunu sabah yapmistim silik cizgi ardindan hcg 29 cikmisti.
❤
[/QUOTcanm merak ettim acaba hamilemisin yada hamile kaldinmi
Ben simdi erken geeblik tesri yaptjm adetime 6 gun var bi cizgi bembeyaz var biride kipkirmizi acaba hamielmym sgeri gozle gorunecek kadr az
Bende hastalandim en az 4 5 yildir grip dahi olmuyordum ve gogus agrim vardi aklima hamileligi getirmiyordum istemedigimden degil tabii fakat hastalanmam cok tuhaf geldi adetim hic aksamazdi 9 gun gecikince yaptim testi umutsuzdum 2 sene bebek istedikten sonra hic aklimda yoktu 9 gun gecikmeyle yaptim pozitif cikti tekrar yaptim yine pozitif ertesi gun kan testi yaptim pozitif ( yalniz benimki dis gebelikti)28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
10 Nisan yumurtlama günümdü o günüde degerlendirdik. Adetime 7 gun var.
hamile oldugunuzu ne zaman ögrendiniz?
en erken adete kaç gün kala test yaptınız?
dogru sonuc aldınız mı?
aslında bunu sorma nedenim; ben grip oldum cok hastayım. Gebelik var mı bilemiyorum.. ilaç içsem bir sey olur mu? Yumurtlama gunumun üstünden bugunu sayarsak 7 gun olacak. Tabii döllenme olduysa.
yaptığınız test erken gebelik testi ise ve negatifse büyük ihtimal gebelik yoktur.Merhaba hanımlar bugün adetimin üstünden 3 gün geçti normalde hiç geçmezdi grip gibiyimde burnum tikali boğazım aciyo idrar testi yaptım tek çizgi çıktı acaba 1 2 gün sonra tekrarlasam mi testi olsaydi cikarmiydi ki simdi yaptigimda ?
Normal idrar testlerinden aldım hiçte gecikmezdi böyle adetim acaba mı dedim. Bi defa daha böyle olmuştum döllenme gerçekleşmiş kan testinde 0.499 du tutunabilirse bebek yükselir demişti doktor ama malesef olmadıyaptığınız test erken gebelik testi ise ve negatifse büyük ihtimal gebelik yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?